Кашчей написа:POPCORN написа:Кашчей написа:Пуканка, през пролетта загубихте 2 мача.В единият ви бяха виновни теренът, противникът и съдията.В този, за радост, само съдията е виновен.А у вас някаква вина няма ли?Дори и само с това, че напълно съзнателно излязохте със състав, който надали друг път е играл в този си вид?
еми това,че излизаме с 8 не титуляри какво е бе?Това не ли пускане на мача?Вина има, но съдията също има!Но не може да ми кажеш,че ако бяхме играли с титулярите, Лоокото щяха да ни бият.Защото Локото паднаха от всички по-смислени отбори!Паднаха от Литекс, паднаха от Левски, направиха равен с Локо, Берое ги би, направиха равен със Славия!Така,че с не излизането си с титуляри ние им даваме мача!То това е очевадно!Дори да няма договорка, ние им казваме все едно ела ни убиите!Това е същото!
Пуканка, ами нали аз това ти казвам, само без сцената със съдията, защото това вече стана смешно.
сърдете се не на Локо или съдията, а на тези, които решиха, че могат да прежалят този мач.На тяхно място бих направил същото, с чиста съвест.На теб по-топло ли щеше да ти стане, ако бяхте били днес, с основен състав, но да загубите 2-3 основни играчи за финала със Славия?
Не, не ме питай кои-контузии стават от елементарни ситуации, знам го от личен опит.
а съдията в тоя мач ощити ли ни те питам аз?Кажи ми само това!Дали съдията в тоя мач ни ощети?