Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ванко_Ултраса написа:Еми аз го имам записан, НО нали не очакваш да ти го дам...по разбираеми причини.
Какво да го гледаш този мач?!
Замисли се върху фактите - кокалът още преди мача бе свил знамената и за цял мач не стана нито веднъж от скамейката.
Ти наистина ли си вярваш, че с паляци като Грънчов, Карачанаков, Петър Стоянов, Дюлгеров и т.н. може да ни биете, след като на Лаута ударихме много по-добри и класни отбори от вас, каквито са Черноморец, Лудогорец и Левски!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Ванко_Ултраса написа:Еми аз го имам записан, НО нали не очакваш да ти го дам...по разбираеми причини.
Замисли се върху фактите - кокалът още преди мача бе свил знамената и за цял мач не стана нито веднъж от скамейката.
Ти наистина ли си вярваш, че с паляци като Грънчов, Карачанаков, Петър Стоянов, Дюлгеров и т.н. може да ни биете, след като на Лаута ударихме много по-добри и класни отбори от вас, каквито са Черноморец, Лудогорец и Левски!
Raoul_Duke написа:Ванко_Ултраса написа:Еми аз го имам записан, НО нали не очакваш да ти го дам...
Аз пък ще му го дам![]()
![]()
http://www.p2pbg.com - Регваш се, теглиш и слушаш яките песни на червените през втората частАма като се замисля, те другите май не пяха въобще. Само оня на вишката пищеше на мегафона като от някакво минаре
![]()
Иначе през цялото време се чуваше само "Циг...." и "Е.ахме Локо в гъ.а"
Raoul_Duke написа:Ванко_Ултраса написа:Еми аз го имам записан, НО нали не очакваш да ти го дам...
Аз пък ще му го дам![]()
![]()
http://www.p2pbg.com - Регваш се, теглиш и слушаш яките песни на червените през втората частАма като се замисля, те другите май не пяха въобще. Само оня на вишката пищеше на мегафона като от някакво минаре
![]()
Ванко_Ултраса написа:Raoul_Duke написа:Ванко_Ултраса написа:Еми аз го имам записан, НО нали не очакваш да ти го дам...
Аз пък ще му го дам![]()
![]()
![]()
Тази снимка казва - ВСИЧКО![]()
![]()
Тройчо е бушон, който както блесна изведнъж, така и ще изгасне!
От мачовете с Лудогорец,Черноморец и Левски не можете да вземете нито един!
На всеки обещавам да се извиня лично, ако вземете някой от тези мачове!
deladog написа:Sh. Group написа:Ванко_Ултраса написа:Еми аз го имам записан, НО нали не очакваш да ти го дам...по разбираеми причини.
хахахахаха дай мача на момчето бе - не се прави на мъж, че като ти чета глупостите за "класата" на тия дето в момента сменят треньори ми ставаш меко казано смешен....
Та колко, казвате, беше коефициентът за двойка на този толкова оспорван мач?
Morgause написа:
С какво Левски са по-добри от нас, извинявай, с какво Лудогорец са по-добри от нас? Мача с Черноморец мина, Стойчо имаше време до мача с вас да сглоби и сплоти отбора, направи го, писа ви 3-ка (много обича да пише 3-ки обаче) . Сега нема мое-нема твое-ред е на Берое. Точно от левски най-малко ни е страх. До мача с Лудогорец вече ще сме шампиони.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Толкова ме е яд, че вчера паднахме от ЦСКА, че не съм спал 4-5 дни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта