Beck's написа:Хора, защо ми се струва , че официалния ни форум е хакнат от 3-4 дни !!!!!
Някой беше споменал, че има някаква профилактика, но и на мен ми се струва, че е хакнат.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Beck's написа:Хора, защо ми се струва , че официалния ни форум е хакнат от 3-4 дни !!!!!
Кашчей написа:
Един въпрос към теб:Как си още жив, след 4 сушави години?Такива глорихънтъри обикновено си теглят куршума след третата без титла!
danko_sot написа:Локото изгониха техния президент само зараде един мач под съмнениее и то завършил 4:4 с Витес и заради продажбата на Даксон, а ние 4 години ни мачкат Титан и се гаврят с нас и отбора ни и си мълчим. Това са фенове, ние сме овце!
danko_sot написа:Локото изгониха техния президент само зараде един мач под съмнениее и то завършил 4:4 с Витес и заради продажбата на Даксон, а ние 4 години ни мачкат Титан и се гаврят с нас и отбора ни и си мълчим. Това са фенове, ние сме овце! И тука някви загубеняци ми разправят, че нямало кой да ни вземе, първо трябвало да намерим някой. Е, Локото по-малко от седмица след напускането на Коко вече се гоовори, че има почти сигурно осигурен нов собственик. А това е за Локото, а ние сме ЦСКА, където рекламата за всеки потенциален нов инвеститор ще е огромна. Нека днес всички да се включим в протеста и да призовем боклуците да си ходят!!!А за мача дано да паднем, ако след таказа загуба ще се ускори махането на Титан.
Щом не щат да се махат сами, трябва да се стигне до някви крайности. Ао трябва всеки мач да се прекратява от феновете и да ги губим служебно, докато не ги изгоним тея боклуци. В момента ЦСКА за мене няма! Това е положението, клубът съществува само на хартия и само заради феновете!
Beck's написа:danko_sot написа:Локото изгониха техния президент само зараде един мач под съмнениее и то завършил 4:4 с Витес и заради продажбата на Даксон, а ние 4 години ни мачкат Титан и се гаврят с нас и отбора ни и си мълчим. Това са фенове, ние сме овце! И тука някви загубеняци ми разправят, че нямало кой да ни вземе, първо трябвало да намерим някой. Е, Локото по-малко от седмица след напускането на Коко вече се гоовори, че има почти сигурно осигурен нов собственик. А това е за Локото, а ние сме ЦСКА, където рекламата за всеки потенциален нов инвеститор ще е огромна. Нека днес всички да се включим в протеста и да призовем боклуците да си ходят!!!А за мача дано да паднем, ако след таказа загуба ще се ускори махането на Титан.
Щом не щат да се махат сами, трябва да се стигне до някви крайности. Ао трябва всеки мач да се прекратява от феновете и да ги губим служебно, докато не ги изгоним тея боклуци. В момента ЦСКА за мене няма! Това е положението, клубът съществува само на хартия и само заради феновете!
Ако ти извадя списък с мачовете на Локо, определено не е един , а са над 10 ..........
danko_sot написа:Beck's написа:danko_sot написа:Локото изгониха техния президент само зараде един мач под съмнениее и то завършил 4:4 с Витес и заради продажбата на Даксон, а ние 4 години ни мачкат Титан и се гаврят с нас и отбора ни и си мълчим. Това са фенове, ние сме овце! И тука някви загубеняци ми разправят, че нямало кой да ни вземе, първо трябвало да намерим някой. Е, Локото по-малко от седмица след напускането на Коко вече се гоовори, че има почти сигурно осигурен нов собственик. А това е за Локото, а ние сме ЦСКА, където рекламата за всеки потенциален нов инвеститор ще е огромна. Нека днес всички да се включим в протеста и да призовем боклуците да си ходят!!!А за мача дано да паднем, ако след таказа загуба ще се ускори махането на Титан.
Ако ти извадя списък с мачовете на Локо, определено не е един , а са над 10 ..........
Това се казват горди фенове. Вчера слушах по Дарик преди гонга се обади един и вика Коко Динев да не се правел на луд и че феновете на Локо са горди хора и за това се радва че са го изгонили. А ние феновете на ЦСКА сме някви овце, къвто е оня Ники Александров. Мачкат ни отбора, имаме 8 защитника, те купуват още и то някви смешници, дето въобще не са на нивото на клуб като ЦСКА. Стойчо го мачкат и него отвсякъде, вчера го ледах на една пресконференция едвам говори. Едва ли някога е бил в такава ситуация Стойчо. Мисля че му е много гадно в момента и едвам търпи, но сигурно се надява и той, че боклуците скоро ще се махнат и затва стои
danko_sot написа:Да , ама Коко Динев в сравнение с Титан е светец. Човека просто няма толкова големи финансови възможности. А аз най-много се дразня не на друго, ами на някви наши псевдофенове, дето още малко и почват да защитават Титан. Аз съм писал сумати теми срещу боклуците и винаги съм установявал, че тези които са против Титан дори са по-малко от тези които ги защитават. Появяват се някви жалки овцеподобни фенове и почват: ама кой шъ дава пари, ти ли шъ даваш, Дучето ли шъ давал, първо да се намерил инвеститор и т.н. А всичко това са смешни неща при положението, в което превърнаха ЦСКА Титан. Моето мнение е, че трябва незабавно да ги изметем, независимо от всички последствия за клуба. Просто те са като чума за клуба ни. Всички фенове трябваше още много отдавна да се обединим против тях и да направим някаква стратегия да измислим нещо как да ги изгоним. А не Дучето като ги нападна миналата седмица и всички фенове веднага се обърнаха против него. Еми как да стане като са овце половината ни фенове, заблудени овце, а може и да са хора на Титан , знам ли ги.
Beck's написа:danko_sot написа:Локото изгониха техния президент само зараде един мач под съмнениее и то завършил 4:4 с Витес и заради продажбата на Даксон, а ние 4 години ни мачкат Титан и се гаврят с нас и отбора ни и си мълчим. Това са фенове, ние сме овце! И тука някви загубеняци ми разправят, че нямало кой да ни вземе, първо трябвало да намерим някой. Е, Локото по-малко от седмица след напускането на Коко вече се гоовори, че има почти сигурно осигурен нов собственик. А това е за Локото, а ние сме ЦСКА, където рекламата за всеки потенциален нов инвеститор ще е огромна. Нека днес всички да се включим в протеста и да призовем боклуците да си ходят!!!А за мача дано да паднем, ако след таказа загуба ще се ускори махането на Титан.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта