Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 07 юни 2017 20:39

sin4ec написа:Когато даден отбор е преминал през 70 или сто години история, през различни политически епохи, няма как да не е имало и сътресения. " Разформирането" на грандовете през 1985 след финала за Купата е блестящ пример. Откъде-накъде ЦК ще се меси във футболни дела? Що за глупост?
Същата работа с ДСО. Същата работа 1999, когато отборите трябваше да станат АД-та.
Но не бъркайте тези трансформации с приемственост. ЦК хубаво решило, ама той и Хитлер въвежда нов ред в окупираните територии на СССР, пък не знам Динамо Киев( примерно) да се смята за "несъществувал" в този период. Говорите за Динамо( за ваша жалост-без основание), но ВСИЧКИ клубове минават през мелачката ДСО. И какво от това?
Разликата, която не можете да схванете е, че тези процеси са били за всички. Докато процесът, който се опитвате да оправдаете, позовавайки са на това или онова, е за един отбор. Нагла подмяна на един гранд с амалгама от селски клуб, втори селски клуб и още нещо...нагла подмяна на А група с ППЛ с една цел-този отбор да играе в ППЛ. Това са фактите.
Дали ЦСКА-София са приемници на ЦСКА от емоционална гледна точка, аз не мога да коментирам. Ако вие си ги чувствате приемници-ваша работа. Така да е.

На времето ЦК е бил законът. Преди да се пръкне ЦК имате два фалита.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2017 20:44

Mitata написа:
sin4ec написа:Когато даден отбор е преминал през 70 или сто години история, през различни политически епохи, няма как да не е имало и сътресения. " Разформирането" на грандовете през 1985 след финала за Купата е блестящ пример. Откъде-накъде ЦК ще се меси във футболни дела? Що за глупост?
Същата работа с ДСО. Същата работа 1999, когато отборите трябваше да станат АД-та.
Но не бъркайте тези трансформации с приемственост. ЦК хубаво решило, ама той и Хитлер въвежда нов ред в окупираните територии на СССР, пък не знам Динамо Киев( примерно) да се смята за "несъществувал" в този период. Говорите за Динамо( за ваша жалост-без основание), но ВСИЧКИ клубове минават през мелачката ДСО. И какво от това?
Разликата, която не можете да схванете е, че тези процеси са били за всички. Докато процесът, който се опитвате да оправдаете, позовавайки са на това или онова, е за един отбор. Нагла подмяна на един гранд с амалгама от селски клуб, втори селски клуб и още нещо...нагла подмяна на А група с ППЛ с една цел-този отбор да играе в ППЛ. Това са фактите.
Дали ЦСКА-София са приемници на ЦСКА от емоционална гледна точка, аз не мога да коментирам. Ако вие си ги чувствате приемници-ваша работа. Така да е.

А "Хисар" -Ловеч какво имат преди се пръкне ЦК. А преди да се пръкне ЦК дали е имало ЦСКА?!
А знаеш ли кога се е пръкнал ЦК?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 юни 2017 20:46

petko.h.markov написа:
run1973 написа:
petko.h.markov написа:
Мисли,бе момче!Ако не можеш си трай.

Ще си трая, но това няма да помогне на някой да не фалира.
Почвайте да мислите вие и тлъста, кой иде след спас.
Аз знам.Започва с Ф и завършва на Т.

Момче пак си в грешка.Нямам нещо с този клуб.

Тогава чии го дириш тук ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юни 2017 20:47

Mitata написа:

Факт. Фалит не значи край. Още повече през 1922 година. Дори и през 2016 не е така, но с вариант Ловеч и Етрополе...не знам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 юни 2017 20:51

Tsola_Dragoycheva написа:
Кашчей написа:
Tsola_Dragoycheva написа:
Кашчей написа:Гахуйяло, Левски не ме вълнува, ама никак. Когато са създадени не е имало лицензи. Ти кажи, когато е създаван Хисаря-Ловеч имаше ли лицензи? Клубът ви на колко години е..на почти 100 или само на една.

[offtopic]Няма значение дали е Левски. Ако искаш и за предишните дружества на ЦСКА мога да задам същия въпрос.
Кога е учреден "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА" АД?
Кога е учреден футболен клуб ЦСКА?[/offtopic]

Е и? ЦСКА е учредяван поне 5 пъти за 48 години..кое е истинското учредяване?!

[offtopic]За един и същи клуб ли говорим при тези "поне 5" учредявания?[/offtopic]

[offtopic]Намерил си с кой да спориш . Опитай с радиоточка ! Опитът може да е по успешен .[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 юни 2017 20:59

sin4ec написа: Дали ЦСКА-София са приемници на ЦСКА от емоционална гледна точка, аз не мога да коментирам. Ако вие си ги чувствате приемници-ваша работа. Така да е.

По принцип...но само по принцип....приемственост в спорта, и в частност във футбола, може да се получи при определени условия. Тези условия са прости - да се плати дадена сума, с която да се покрият част от дълговете на фалиралия клуб. Тази сума следва да е достатъчно голяма за целта. Точно това е нещото, което обединява всички останали примери - Фиорентина, Рейнджърс и кой ли още не. Без това не може, колкото и някои хора тук да ни пробутват изкуствения патос за фенове, стадион и т.н.
Поради тази причина и само заради нея аз съм казвал сто пъти, че съм склонен да припозная този клуб за ЦСКА. Защото при тези условия няма да съм само аз, ами и официалните инстанции, имащи думата - УЕФА и ФИФА. Така че, тук вече няма да има значение, че два клуба се обединяват и се получава трети. В крайна сметка ЦСКА е бил основан точно по този начин, макар условията да са доста различни.
Проблемът с ЦСКА-София е, че нищо не е платно, не е покрит и стотинка от дълга на ЦСКА. Да се обвинява синдика за това е направо смехотворно. На практика ЦСКА-София няма нито едно законово основание да претендира за приемственост. Аргументите на нашите приятели се свеждат до въпросните патетични изказвания. Нямало значение закона, нямало значение някакъв чичка в УЕФА, дори самата УЕФА нямала значение. Важно е Ганчев какво казва. Тъжна работа...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 юни 2017 21:05

vaskonti написа:
sin4ec написа: Дали ЦСКА-София са приемници на ЦСКА от емоционална гледна точка, аз не мога да коментирам. Ако вие си ги чувствате приемници-ваша работа. Така да е.

По принцип...но само по принцип....приемственост в спорта, и в частност във футбола, може да се получи при определени условия. Тези условия са прости - да се плати дадена сума, с която да се покрият част от дълговете на фалиралия клуб. Тази сума следва да е достатъчно голяма за целта. Точно това е нещото, което обединява всички останали примери - Фиорентина, Рейнджърс и кой ли още не. Без това не може, колкото и някои хора тук да ни пробутват изкуствения патос за фенове, стадион и т.н.
Поради тази причина и само заради нея аз съм казвал сто пъти, че съм склонен да припозная този клуб за ЦСКА. Защото при тези условия няма да съм само аз, ами и официалните инстанции, имащи думата - УЕФА и ФИФА. Така че, тук вече няма да има значение, че два клуба се обединяват и се получава трети. В крайна сметка ЦСКА е бил основан точно по този начин, макар условията да са доста различни.
Проблемът с ЦСКА-София е, че нищо не е платно, не е покрит и стотинка от дълга на ЦСКА. Да се обвинява синдика за това е направо смехотворно. На практика ЦСКА-София няма нито едно законово основание да претендира за приемственост. Аргументите на нашите приятели се свеждат до въпросните патетични изказвания. Нямало значение закона, нямало значение някакъв чичка в УЕФА, дори самата УЕФА нямала значение. Важно е Ганчев какво казва. Тъжна работа...

Мхм..Те в началото на ерата Ганчев и приемственост не търсиха..Искаха фалит.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2017 21:14

vaskonti написа:

При ПФК "ЦСКА-София" ЕАД няма обединение на никакви клубове. Просто един преименуван и преместен, изкупи (с какви пари) друг и го преименува и премести.
Чавдар е собственик на Литекс-това е истинската истина.

Безкрайно любопитно е защо КЗК няма становище по това изкупуване, но не е неразбираема тази липса.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 юни 2017 21:19

sin4ec написа:Както писах тук преди време, ЦСКА-София няма проблем да вземе лиценз, но това не значи, че ще играе в ЕКТ. Проблем имаше при Ботев, но явно са направили всичко, каквото трябва.
Изобщо драмата с лицензите беше изсмукана от пръстите. Отборите се научиха и си подготвят нещата още от зимата. За май месец остават единствено дребни детайли.

.... като едни 4 плащания по 7 000 лв, нали ;)
Ама кога от касата те гледат чифт паяци, ставаш за смях и пращаш в съда треньорът, на който се молиш година и половина да се върне :) Подробности , ... дето се вика :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 юни 2017 21:27

Кашчей написа:
vaskonti написа:

При ПФК "ЦСКА-София" ЕАД няма обединение на никакви клубове. Просто един преименуван и преместен, изкупи (с какви пари) друг и го преименува и премести.
Чавдар е собственик на Литекс-това е истинската истина.

Безкрайно любопитно е защо КЗК няма становище по това изкупуване, но не е неразбираема тази липса.

Самата процедура е отделен въпрос, същественото и общото е, че два клуба се събират, по един или друг начин и се получава трети. Само по себе си това не е проблем. При ЦСКА-София проблемите са съвсем други.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”