Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 06 юни 2017 01:39

1982 написа:Как да ти обясня, че ЦСКА вече няма пасиви към НАП, просто защото ЦСКА вече го няма, или ПФК ЦСКА АД, ако щеш ?! Такъв пасив вече не съществува. НАП е кредитор, който не е успял да си прибере вземанията. Но за да бъде удоволетворена поне някаква част от тях, се разпродават активите на закритото дружество ..... това не е погасяване на пасиви, бъркаш понятията, на мен ми е ясен смисълът, който се опитваш да вложиш, но термините са ти грешни.

Еми наистина няма как да обясниш , защото , както и да го въртиш си е поемане на пасиви , все пак не е благотворителна кампания ;) Все пак пасив е когато от вадиш от актива , а не обратното нали ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юни 2017 01:42

baraba написа: Все пак пасив е когато от вадиш от актива , а не обратното нали ;)

Моля ?? :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 06 юни 2017 01:44

1982 написа:
baraba написа: Все пак пасив е когато от вадиш от актива , а не обратното нали ;)

Моля ?? :lol: :lol:

Имам предвид , че пасив е обратното на актив или ти си на друго мнение ???
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2017 01:46

1982 написа:Как да ти обясня, че ЦСКА вече няма пасиви към НАП, просто защото ЦСКА вече го няма, или ПФК ЦСКА АД, ако щеш ?! Такъв пасив вече не съществува. НАП е кредитор, който не е успял да си прибере вземанията. Но за да бъде удоволетворена поне някаква част от тях, се разпродават активите на закритото дружество ..... това не е погасяване на пасиви, бъркаш понятията, на мен ми е ясен смисълът, който се опитваш да вложиш, но термините са ти грешни.

ЦСКА го има,но под ново юридическо лице,което най вероятно ще трябвя да изтърпи две години още за да може след това всичко да си дойде по старому.Така стоят нещата.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 06 юни 2017 01:47

Знам, че си буквоядец, но говорихме за приемственост и че чрез покиването на пасивите (вземанията на кредиторите) е начина.
Сега, след търга думата има Милева. Тя трябва да разпредели сумата от 8 млн. м/у кредиторите. Следва плащане, може да има и обжалвания, но аз съм оптимист за съдбата на ЦСКА и то за първи път от много години.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 юни 2017 01:48

PFC Litex написа:
гражданин от село написа:Стига с тази Фиорентина, кой ви каза, че нещата трябва да повторят техния начин?При всички отбори изпаднали в такова положение нещата се случват по различни начини.

Съгласен съм и точно за това никога не правя сравнения с други случаи, тъй като всички са строго индивидуални, най-малко става дума за различни държави с различни вътрешни закони.
Сам може да видиш, кои дават примери с тези отбори.

При Фиорентина, марката носещата след себе си наследственост след фалита е била под опеката на общината за да не може измислени клубове, като обелките или разни други врътки като ганчевите да се окичат с нея. Поставени са точно определени условия, при които същата може да бъде откупена, а не като тук три фантом фирми плюс едно физическо лице да играят на търг, което беше върха на унижението. Кмета на Флоренция е поставил точно определение условия за да се стигне до днес, когато стартира изграждане на нов стадион за 400 милиона евро.

Едно от условията е било новият клуб да е създаден в града, да не е смесица от клубове или преместен друг клуб.

Сумата, която е била платено е 2.5 милиона евро, при задължения от над 50 милиона.

Ами ето, нещата са много различни, а това със създаването в града може да е местен патриотизъм или някакви други причини(юридически, финансови), с които не сме запознати.Иначе като дойде някой Рашид ал Юсуф ибн Ахмед..... или Ли Пън проблеми със закупуването на клуба няма да имат, нищо, че са от другия край на света. :lol: Като гледам ние сме дали доста повече пари процентно спрямо задълженията. ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юни 2017 01:51

delqnski47 написа:ЦСКА го има,но под ново юридическо лице,което най вероятно ще трябвя да изтърпи две години още за да може след това всичко да си дойде по старому.Така стоят нещата.

Тези 3 години, които търпите, няма да ви направят пред УЕФА старият ЦСКА, а са просто период, който търпи всеки нов клуб. Тоест, за тях вие сте си чистак-бърсак нов клуб. Не знам защо реши, че след тях УЕФА ще ви смята за стария ЦСКА ....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юни 2017 01:54

Ozzimozzi написа:Знам, че си буквоядец, но говорихме за приемственост и че чрез покиването на пасивите (вземанията на кредиторите) е начина.

Обясни го на УЕФА, явно и те са тъпи буквоядци, че не го вдяват ......
Последна промяна от 1982 на 06 юни 2017 01:54, променено общо 1 път.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 юни 2017 01:54

Може да не изтърпиме 3г., а много по-рано да си станем "старото" ЦСКА пред УЕФА. ;)

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 06 юни 2017 01:55

1982 написа:
delqnski47 написа:ЦСКА го има,но под ново юридическо лице,което най вероятно ще трябвя да изтърпи две години още за да може след това всичко да си дойде по старому.Така стоят нещата.

Тези 3 години, които търпите, няма да ви направят пред УЕФА старият ЦСКА, а са просто период, който търпи всеки нов клуб. Тоест, за тях вие сте си чистак-бърсак нов клуб. Не знам защо реши, че след тях УЕФА ще ви смята за стария ЦСКА ....

Не и ако се платят едни пари ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”