Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 05 юни 2017 22:12

1982 написа:
k_oleto написа:Ти в нищо не вярваш - важното е да хейтваш !
Много се застоя тук - иди виж какво правят твоите приятелки в синия форум - малко там да обясняваш как от Митов нищо не става или пък как Пламен Константинов не е добър вариант за тренер.
При теб всички мнения започват с НЕ, с НЕ МОЖЕ, с мутра, със схема и т.н

Да, "хейтя", така "хейтех" и като казвах, че ГГ лъже, че ще оздравява ЦСКА и само протаква, докато си врътне схемата с Литекс, едно към едно ми ги пишехте и тогава - говедо, хейтър ...... един не каза после - "да, беше прав, извинявай" ..... така ще е и сега, като накрая пак стане така. :lol: :lol:

Еми да, ма.мен ако ме хранят така - както теб ще си намеря друг начин да си пипам пи....шката, а не да бъда обект на подигравки.
Не случайно ти написах днес, че е тъпо поведението ти.
Аз те разбирам донякъде. Обичал си фалиралия клуб и не можеш да приемеш нищо различно. Но........в това си желание ставаш за бъзик и за подигравка. Пита ме на колко съм години........Ако съдя по ника ти - по-голям съм от теб. За твое не удоволствие работя работа, която ми позволява да нямам скруполи в подобни "схеми - наречени от теб" Живота е такъв. Футбола е едно от малките неща, които ме забавлява и не виждам логика в това да вися цял ден в нета и да плюя (хейта, спамя) някакви неща. Не ти харесва футбола ? О.кей, но искам да те информирам и то съвсем официално, че "схемите" в него са в пъти по-малко явни от житейските. Тука има журналя - гледат и плюят, а в живота приятелю не е така, но.......това е тема на съвсем друга дискусия.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 юни 2017 22:13

1982 написа:
Много се застоя тук - иди виж какво правят твоите приятелки в синия форум - малко там да обясняваш как от Митов нищо не става или пък как Пламен Константинов не е добър вариант за тренер.

Да, "хейтя", така "хейтех" и като казвах, че ГГ лъже, че ще оздравява ЦСКА и само протаква, докато си врътне схемата с Литекс, едно към едно ми ги пишехте и тогава - говедо, хейтър ...... един не каза после - "да, беше прав, извинявай" ..... така ще е и сега, като накрая пак стане така. :lol: :lol:

1982, Ганчев не е светец, вероятно послъгва понякога, реализира СХЕМИ. Обаче, когато отхвърляш тотално собственика, трябва да посочиш алтернатива на Ганчев, в името на ЦСКА. А такава от теб досега не съм прочел.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2017 22:13

Кашчей написа:Защото КАС, специално за тях, се е събрал 5-6 дена, след като се получи известие, че не им разрешават от УЕФА, без да има решение на ЛК на БФС, без да са обжалвали пред АК на БФС..тия са по-важни от Реал и Барса за европейския футбол!

Между другото КАС, когато има жалби са доста експедитивни и в рамките на 2-3 дни разглеждат жалбите и дават становище.
В случая с ЦСКА-София КАС няма, какво да решават, защото клуба реално няма забрана, защото той просто непокрива изискванията, а това е далече от забрана.

Все едно на едно заведение на входната врата да пише, че лице ненавършили 18 години не се допускат и аз да се жалвам, че съм на 16 и не ме пускат... тяхната е същата работа...
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юни 2017 22:14

4o4o77 написа:
baraba написа:Еми значи КАС вече е отсъдил против ЦСКА и ще играе Дунав .... къде е драмата ???

Нищо не е отсъждал КАС . По-скоро ГФС са пратили списъка с БГ отборите в УЕФА , но не смеят да го обявят у нас . КАС ще отсъди след седмици или месеци , ако сме обжалвали . Официално никой нищо не казва .
Тази година е свирено , има минимални шансове за догодина , най-сигурно след 2 . 8-)

Ако има обжалване , то това обжалване стопира решението на УЕФА , защото то НЕ е наказателно !!! В такъв случай единствено КАС има думата ;) Това беше ясно обяснено от Б. Попов , но няма кой да слуша !!! Единствено , ако ЦСКА е решил да не използва правото си на обжалване оповестено в писмото от УЕФА и НЕ обжалва пред КАС , тогава вече всичко е ясно и Дунав отива на мястото на ЦСКА в ЕКТ , но поне за сега аз нямам информация , че ЦСКА се е отказал от обжалването за което има право в десет дневен срок считано от 29.05.2017 г. !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юни 2017 22:16

PFC Litex написа:
Кашчей написа:Защото КАС, специално за тях, се е събрал 5-6 дена, след като се получи известие, че не им разрешават от УЕФА, без да има решение на ЛК на БФС, без да са обжалвали пред АК на БФС..тия са по-важни от Реал и Барса за европейския футбол!

Между другото КАС, когато има жалби са доста експедитивни и в рамките на 2-3 дни разглеждат жалбите и дават становище.
В случая с ЦСКА-София КАС няма, какво да решават, защото клуба реално няма забрана, защото той просто непокрива изискванията, а това е далече от забрана.

Все едно на едно заведение на входната врата да пише, че лице ненавършили 18 години не се допускат и аз да се жалвам, че съм на 16 и не ме пускат... тяхната е същата работа...

Мдааа и те от УЕФА са си идиоти и за това са написали в писмото , че ЦСКА има право да обжалва пред КАС в десет дневен срок , нищо че Уйното решил , че няма смисъл ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юни 2017 22:19

baraba написа:
1982 написа:

Пак лъжеш , всички тогава казвахме , че НИКОЙ няма да оздравява , че Ганчев реагира в отговор на Божковия напън , но ти си продължаваше да обвиняваш ..... както и сега .... важното е хейт да има иначе някои отивате на Ксанакс ;)

О, да, казвахте ....... ти лъжата я нямаш за нищо очевидно ...... какво да обяснявам на човека, който твърдеше, че Домуса наредил да няма мач за Суперкупата, иначе ЦСКА-София имал право да играе такъв. :mrgreen: :mrgreen:

Ти си живееш в някакъв паралелен свят.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2017 22:20

baraba написа:
PFC Litex написа:

Мдааа и те от УЕФА са си идиоти и за това са написали в писмото , че ЦСКА има право да обжалва пред КАС в десет дневен срок , нищо че Уйното решил , че няма смисъл ;)

Всяко едно решение може да се обжалва до последна инстанция, така че невиждам нещо извънредно, което да си споделил.
Колкото и да обжалвате, дружеството, което ви представлява няма, как да стане член на БФС повече от три години
Последна промяна от PFC Litex на 05 юни 2017 22:22, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юни 2017 22:22

Ozzimozzi написа:
vaskonti написа:Другите фирми не ме вълнуват. Не виждам, обаче с какво точно те се различават от Кюстендилеца. Аз не виждам разлика - един куп подставени лица и нищо друго. Коментирам Ганчев защото неговия съдружник Инджов докара наказание за ЦСКА за трансфери и ЕКТ, после подаде молба за фалит, Ганчев назначи един примат за шеф на ЦСКА, пусна молба за ФК Лупи и още един куп гаври. А вие му ръкопляскахте и се кефехте. Е затова коментирам Ганчев, а не другите. Седнали сте тук да ми пробутвате смешката, че Ганчев не искал емблемата, ама бил направил подарък на феновете. Честно ти казвам, изумен съм, че има хора на повече от 6 годинки, които сериозно вярват в това.

И защо не те вълнуват? нали и те се борят за да платят на държавата и да станат правоприемник на ЦСКА> Е вярно е, че зад тях не стоят фенове, не е ясно кой стои, но все пак можеше да напишеш 2 реда. Тук сте няколко, които просто мразите Ганчев, а Ганчев утре може да го няма, но това не значи, че нас и ЦСКА няма да го има. Това трябва да се разбере. ФК Лупи, фалити, Васе, все едно чета Беладоната. Извинявай, но това са простотии! Ако Ганчев утре излъже феновете на ЦСКА, не се съмнявай, че ще го усети веднага!

Какво да ти обяснявам? Молбите за фалит, ФК Лупи, примат за шеф - това били простотии, а не факти? Какво да ти обяснявам, след като ти категорично отричаш, че водата е мокра?
Оня ден барабата се кълне, че няма обжалване, днес конана се кълне, че има обжалване, като и двамата разполагат с вътрешна информация, рзбираш ли, Тео вече чака жребия....ти осъзнаваш ли, че всеки от вас си има собствена версия за нещата и всичко ви е "сигурно" ? Какво да ти обяснявам, след като не виждаш не гредата, ами сечището във вашите очи?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юни 2017 22:24

k_oleto написа:Еми да, ма.мен ако ме хранят така - както теб ще си намеря друг начин да си пипам пи....шката, а не да бъда обект на подигравки.
Не случайно ти написах днес, че е тъпо поведението ти..

Не знам кой ме храни и не се чувствам въобще засегнат, не си придавайте прекалено значение, въобще не ми пука за мнението на хора, които се кланят на някаква крадлива мутра, написах ти го и днес, не ми пука какво впечатление оставям у вас, за вас всеки е говедо, щом не се кланя на ГГ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4o4o77

Мнениеот 4o4o77 » 05 юни 2017 22:25

baraba написа:Ако има обжалване , то това обжалване стопира решението на УЕФА , защото то НЕ е наказателно !!! В такъв случай единствено КАС има думата ;) Това беше ясно обяснено от Б. Попов , но няма кой да слуша !!! Единствено , ако ЦСКА е решил да не използва правото си на обжалване оповестено в писмото от УЕФА и НЕ обжалва пред КАС , тогава вече всичко е ясно и Дунав отива на мястото на ЦСКА в ЕКТ , но поне за сега аз нямам информация , че ЦСКА се е отказал от обжалването за което има право в десет дневен срок считано от 29.05.2017 г. !!!

Това че плазмодия Попов дрънка нещо си не значи че е така .
Днес ГФС трябва да изпрати списък с отборите за евротурнирите . Няма време да се чака КАС . Може да са го организирали по много начини . Например лицензионната комисия на ГФС да е взела решение в последния момент да не ни даде лиценз . Не случайно досега не са казали нищо по въпроса с лицензите , въпреки че сроковете изтекоха .
Нашето тире е във вашето дупе' .

Върни се в “ЦСКА”