Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 22 май 2011 17:14

Локомотив Пловдив
57
69%
равен
6
7%
ЦСКА
20
24%

Общо гласове: 83

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Мнениеот Red_Girl » 21 май 2011 22:56

Levskar_90 написа:
Red_Girl написа:Много добре знам какво значи и смятам, че много на място я използвам. А ти излез малко от филмите с тея доказателства и признай просто. То е ОЧЕВАДНО.

Оставай го тоя го е яд че е от руси и си избива кмплексите по ЦСКА и Левски. Спасение за такива няма 8-) А по жалкото е, че е на години и се излага :roll:

Офтопик:
Не знам да проявявам ли съжаление или не... От такива хора освен критики, неосновани на нищо, няма какво друго да получиш. Наистина има трудности с комуникацията и в опитите си да се направи на нещо повече от това, което е, се излага.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2011 23:02

Red_Girl написа:Много добре знам какво значи и смятам, че много на място я използвам. А ти излез малко от филмите с тея доказателства и признай просто. То е ОЧЕВАДНО.

До доказване на противното, всеки е невинен-основно правило в правото.
Много други неща също са очевадни, но докато няма доказателства за тях, то те не са верни.

Много добре знам какво значи и смятам, че много на място я използвам, което определено значи, че цесекари и левскари сте сноби, защото твърде често обичате да показвате някакво измислено превъзходство спрямо всички други отбори и техните фенове.
И след днешният мач, който е темата на тази тема, пак някой друг ви е виновен за загубата!Не това, че излизате със състав, с какъвто никога не сте играли.Не това, че нямате мотивация, предвид мача със Славия за КБ.. Нееее.... ние сме гранд, ние сме велики, ние губим само, ако съдията е мръсник!Това не е ли снобско поведение?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 21 май 2011 23:02

Разочарован съм от несериозното отношение на футболисти и треньорско ръководство към този мач :cry:
досега единственото нещо, което не харесвах на радуканов бе, че при решени мачове ( нашите мачове стават такива като поведем с 2 гола разлика още първото полувреме ) не правеше до края никакви смени и не пускаше днешните титуляри...Е, резултата го видяхме всички - Шеридън нямаше едно свястно отиграване, Станислав Костов се чудеше какда играе на пост, на който сигурно играе за първи път в живота си, Садула бягаше по крилото като муха без глава, Петър Стоянов и той като Станислав Костов се стараеше, ама без никаква игрова практика му беше трудничко срещу Лазаров...

Второто полувреме когато уж трябваше да се постреснат малко нашите, Радукана взе че пусна Апата атакуващ халф, а остави Томи Костадинов да дава интервюта на почивката...
това, че остави титулярното нападение + Капитана извън групата го разбирам, Боби Галчев наказан ама тези, които дойдоха от по-опитните защо трябваше да са резерви...Марко ще ми влиза второто полувреме, Бандата и той...
Абе както и да е, ама бая нерви изхабих за този уж протоколен мач с ясен край от самото му начало....

По едно време когато Апата взе да куцука нещо, прехапах устни щото си помислих как за едното нищо Радукана ще вземе да компрометира титулярната защита с една негова контузия....Дето го пусна халф само това можеше да стане - някой превъзбуден раиран да го контузи....

Тоя мач вече е история, дано са си направили изводите от щаба, защото феновете не ги интересува какво има в сряда, когато са отишли да гледат любимия си отбор на живо...Ако ще и с юношите младша да играем, пак трябва да мачкаме и да бием....

Има си време за почивка и настройване за купата, феновете са на стадиона за да виждат един адекватен, нападателен ЦСКА :!:

Аз нямам никакви съмнения относно победата във финала, но обидата от несериозното отношение към този мач остава...
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 21 май 2011 23:03

Red_Girl написа:Не знам кво ми спорите, не разбрахте ли, че тоя мач е уреден..Също Вальо Грънчаров при първото си включване на Левски-Академик каза:Честито на тея, които са заложили за над 4.5 гола.. Половината мачове от тва първенство са уредени, Гришата си цака за титлата и всичко си е точно, а вие само се хабите..

Що така бре миме значи сега уреден а когато Дихонов каза на Батков да не говори много кой урежда мачове , че първия пролетен кръг е съмнителен тогава вие викате всичко си е нормално и си се кефите не мога да ви разбера вас малките петолъчки :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 23:03

Кашчей написа:Пуканка, през пролетта загубихте 2 мача.В единият ви бяха виновни теренът, противникът и съдията.В този, за радост, само съдията е виновен.А у вас някаква вина няма ли?Дори и само с това, че напълно съзнателно излязохте със състав, който надали друг път е играл в този си вид?

еми това,че излизаме с 8 не титуляри какво е бе?Това не ли пускане на мача?Вина има, но съдията също има!Но не може да ми кажеш,че ако бяхме играли с титулярите, Лоокото щяха да ни бият.Защото Локото паднаха от всички по-смислени отбори!Паднаха от Литекс, паднаха от Левски, направиха равен с Локо, Берое ги би, направиха равен със Славия!Така,че с не излизането си с титуляри ние им даваме мача!То това е очевадно!Дори да няма договорка, ние им казваме все едно ела ни убиите!Това е същото!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2011 23:05

Levskar_90 написа:

Оставай го тоя го е яд че е от руси и си избива кмплексите по ЦСКА и Левски. Спасение за такива няма 8-) А по жалкото е, че е на години и се излага :roll:

Ти определено си най-интелигентният потребител във всички български форуми.Направо поклон ти сторвам на интелекта
ИзображениеИзображение
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 май 2011 23:06

От 5 години дори дербитата се уреждат.. не знам наистина толкова ли сте слепи, дори тва дерби, където бихме пак беше уредено, колкото и да не ми се иска. Септември мача е Х, пролетта биете- тва е положението. :) Всичко опира до пари...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 21 май 2011 23:08

Red_Girl написа:От 5 години дори дербитата се уреждат.. не знам наистина толкова ли сте слепи, дори тва дерби, където бихме пак беше уредено, колкото и да не ми се иска. Септември мача е Х, пролетта биете- тва е положението. :) Всичко опира до пари...

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ браво един да си признае че мача първия кръг меко казано мирише :) :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 23:09

Yasso написа:Разочарован съм от несериозното отношение на футболисти и треньорско ръководство към този мач :cry:
досега единственото нещо, което не харесвах на радуканов бе, че при решени мачове ( нашите мачове стават такива като поведем с 2 гола разлика още първото полувреме ) не правеше до края никакви смени и не пускаше днешните титуляри...Е, резултата го видяхме всички - Шеридън нямаше едно свястно отиграване, Станислав Костов се чудеше какда играе на пост, на който сигурно играе за първи път в живота си, Садула бягаше по крилото като муха без глава, Петър Стоянов и той като Станислав Костов се стараеше, ама без никаква игрова практика му беше трудничко срещу Лазаров...

Второто полувреме когато уж трябваше да се постреснат малко нашите, Радукана взе че пусна Апата атакуващ халф, а остави Томи Костадинов да дава интервюта на почивката...
това, че остави титулярното нападение + Капитана извън групата го разбирам, Боби Галчев наказан ама тези, които дойдоха от по-опитните защо трябваше да са резерви...Марко ще ми влиза второто полувреме, Бандата и той...
Абе както и да е, ама бая нерви изхабих за този уж протоколен мач с ясен край от самото му начало....

По едно време когато Апата взе да куцука нещо, прехапах устни щото си помислих как за едното нищо Радукана ще вземе да компрометира титулярната защита с една негова контузия....Дето го пусна халф само това можеше да стане - някой превъзбуден раиран да го контузи....

Тоя мач вече е история, дано са си направили изводите от щаба, защото феновете не ги интересува какво има в сряда, когато са отишли да гледат любимия си отбор на живо...Ако ще и с юношите младша да играем, пак трябва да мачкаме и да бием....

Има си време за почивка и настройване за купата, феновете са на стадиона за да виждат един адекватен, нападателен ЦСКА :!:

Аз нямам никакви съмнения относно победата във финала, но обидата от несериозното отношение към този мач остава...

Съгласен съм с тебе!Аз също съм разочарован!Бях на мача и ми беше много кофти да гледам такъв ЦСКА!Първо за тоя мач не ми пускаш Бандата и Попов уж ги пазиш и оп второто ги пускаме?Е какъв е смисъла от пускането им аз поне не можах да схвана!Да ги беше пуснал първото да си водим с 1 на 0 и да сме добре в защита и после второто ги махни!Хората подържат форма като играят всеки мач ,а ние гледаме колкото може повече да им даваме почивка и да излязът от ритам!Както и да е!Това обеснявха на хората на мача с Пирин,че трябва да се бие, няма значение дали е мач в контрола, мач без значение и тн!Така се натрупва самочувстиве увереност и тн!А ние направим нещо хубаво и после се лигавиме!Ако не вземем купата, няма да простоя за тия глупости!Все пак съм казал,че аз лоша дума за Радуканов няма да кажа никога!Дано да си е взел полуките и той и играчите!Съдиите да свирят каквото има и да престанат да се правят на ощипани!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2011 23:10

POPCORN написа:
Кашчей написа:Пуканка, през пролетта загубихте 2 мача.В единият ви бяха виновни теренът, противникът и съдията.В този, за радост, само съдията е виновен.А у вас някаква вина няма ли?Дори и само с това, че напълно съзнателно излязохте със състав, който надали друг път е играл в този си вид?

еми това,че излизаме с 8 не титуляри какво е бе?Това не ли пускане на мача?Вина има, но съдията също има!Но не може да ми кажеш,че ако бяхме играли с титулярите, Лоокото щяха да ни бият.Защото Локото паднаха от всички по-смислени отбори!Паднаха от Литекс, паднаха от Левски, направиха равен с Локо, Берое ги би, направиха равен със Славия!Така,че с не излизането си с титуляри ние им даваме мача!То това е очевадно!Дори да няма договорка, ние им казваме все едно ела ни убиите!Това е същото!

Пуканка, ами нали аз това ти казвам, само без сцената със съдията, защото това вече стана смешно.
сърдете се не на Локо или съдията, а на тези, които решиха, че могат да прежалят този мач.На тяхно място бих направил същото, с чиста съвест.На теб по-топло ли щеше да ти стане, ако бяхте били днес, с основен състав, но да загубите 2-3 основни играчи за финала със Славия?
Не, не ме питай кои-контузии стават от елементарни ситуации, знам го от личен опит.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”