X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.
Хахаха, Хубчев след всеки мач е емоционален, надъхан, критикува съдия, а у, сега е по - нисък от тревата. То след такова театро и мен щеше да ме е срам.
W84me написа:ShooterMan написа:НАДУПВАНЕ НА БЕРОЕ!!! Направо ми иде да повърна, ЦСКА продължава с "приятелските мачлета". УМИШЛЕНА ненамеса на вратаря при гола от прекия, той дори тръгна към ъгъла, видя, че ще я хване и просто спря и я изгледа как влиза. СКАНДАЛНО!!! За втория гол - пълен смях, всички спират да играят, централните умишлено стоят на по 2 метра от румънското дърво! Е, няма такова първенство. Тея маздруги досега да са изиграли 3-4 нормални мача, в другите или съперниците им плягват както беше в Ловеч и днес, или съдиите ги бутат безобразно. ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ! Но няма да са шампиони, ще се пукна от кеф сега Гонзо, любимия им Гонзо да им го набие и да стане шампион! ТОВА ОТБОРЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТИТЛАТА!!! Никакъв морал, никакво достойнство
+1
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=U2Iw2oX8OE0[/youtube]
Това временно второ място ви накара да мичтаете, а?!!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Red_Girl
- Контакти:
W84me написа:И аз имам съмнения за тоя мач, ама няма да падам на вашето ниво. От два противни за мен отбора единия загуби, най-добре щеше да бъде Х, но няма пълно щастие.
Точно така.. Сега сте на любимото си второ място.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]

ronnie написа:RedeviL написа:ronnie написа:RedeviL написа:ronnie написа:RedeviL написа:Сериозно ли има хора, които смятат, че съдията е основният фактор да не водим в резултата!?
Кофти ми е за теб. Как ще плюеш по Стойчо след като бихме...
Не ти прави чест да правиш подобни внушения с този цитат! Що не кажеш в кога и в какъв контекст съм го написал или не ти оттърва, а?
О хайде стига! След всеки лош резултат плюеш по Стойчо не можеш да го отречеш! А светни ме в конкретния цитат какво точно си имал впредвид?
Я, се скрий! Какво съм критикувал всеки път, че не ми е ясно! Точно на мен да ми говориш, че съм бил песемист и едва ли не съм искал да загубим, за да плюя по Стойчо - тва е долна лъжа! Виж ми мнението преди мача с Берое и тогава говори!
Еми ок, нека не спорим след тази хубав победа. Все пак припомни си този коментар след следващата загуба
Пич, наистина да спрем дотук. Хиляда пъти съм ви казвал, че последното нещо, което искам е да плюя по треньора на ЦСКА, който и да е той! Конкретно към Стойчо съм имал и продължавам да имам несъгласие спрямо вижданията му за играта, но това не се дължи на омразата ми към него, а не желанието ми да видя качествен футбол от любимия ми отбор. Айде честита победа!

Последна промяна от RedeviL на 28 сеп 2014 21:44, променено общо 1 път.
W84me написа:MAXIMUS написа:El Commandante написа:Нелош резултат.
Сега червените ше закрОтат след срама в Монтана,ше се успокоят че сичко е ток и жица и следващия кръг ше ги изненадаме подло..
Може, ама няма да е следващия кръг ! С това семпло треньорче , може да изненадате само гаргите в Борисовата градина !
То друго има ли там освен гарги?
Ами ела да видиш ! Може да ти излезе късмета !
KAT90 написа:Повече от два гола няма да вкараме, но и те ще вкарат със сигурност.
1-1, а ако имаме хъс и късмет 1-2
Някой заложи ли ?

Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
-
KAT90 написа:KAT90 написа:Повече от два гола няма да вкараме, но и те ще вкарат със сигурност.
1-1, а ако имаме хъс и късмет 1-2
Някой заложи ли ?
Най - вероятно пичовете от берое

-
- Контакти:
Ей затова хората ви мразят навсякъде в България, ясно? Защото сте просто едни комунистически ЛЕКЕТА! Не можете футболно и пробвате всичко мръсно, а на вас са ви известни много мръсни неща. И двата гола във вратата на Берое бяха МЕГА СКАНДАЛНИ и за прокуратура. И тоя нещастник Перуката не знам какво чака. Не може да показват камерите вратаря на Берое как тръгва към топката, тя дори не е в обсега му - тя е до ръцете му...и то спира и я оставя да влезе в мрежата!!! Това е просто отврат и се вижда на всички камери. Втория гол - абсолютно същия цирк, всички на по 2 метра от техните смях смях смях....Хубчев - тихичък, кротичък хахахаха....На почивката определено са се вземали мерките, Берое направо тръгнаха да свалят гащите. И какво сега? Ще опитат да ни убедят, че отборчето дето Зимбру го преби, дето Монтана го преби....играе футбол и става за Шампион ?!?!?! Типични ЖАЛКИ КОМУНИСТИ не знаещи нито срам, нито мярка в поразиите си.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
mtaraduda101 написа:GOLEADOR написа:Съдията сякаш бе на "100 години"!И въпреки него подчинихме Берое.
Мда, затова и сигурно ви спести 4-5 картона, включително 2-ри за черния ...
Спестил,чушки!Браво на Карата и Буш за страхотните голове!Браво и на Стойчо за тактиката и правилните смени.Така се води мач!Така се печели битка!

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
GOLEADOR написа:mtaraduda101 написа:GOLEADOR написа:Съдията сякаш бе на "100 години"!И въпреки него подчинихме Берое.
Мда, затова и сигурно ви спести 4-5 картона, включително 2-ри за черния ...
Спестил,чушки!Браво на Карата и Буш за страхотните голове!Браво и на Стойчо за тактиката и правилните смени.Така се води мач!Така се печели битка!
Забрави да поздравиш и пичовете в зелено, които бяха съпричастни към обрата