delqnski47 написа:Еми мога да дам пример с класирането!Черно Море по принцип си завършва по средата на класацията!Щом като завършва ''по средата'' какъв отбор трябва да е!Пак казвам,нищо лично към феновете на Черно Море,ама когато едни неща са очевидни...
И явно не ми четете коментарите и ще потретя:ЦСКА от доста време насам се е превърнал в посредствен отбор,но с претенциите,успехите и т.н. за отбор като този,НЕ му приляга по никакъв начин!
Черно море порпинцип завършва между 5 и 7 място от много години насам... Тоест не е точно средата на таблицата както говориш, а в предната част на нея. Това първо. Второ, вие ми е интересно в последните години с какво ще се похвалите освен една купа на страната? Нали сте "гранд" уж. Какъв е тоя гранд дето 5 години няма победа срещу един "посредствен отбор" на неговия терен, 5 години няма титла? И така нататък...
Претенции и т,н не, че нещо, но имате само вие феновете. Днес това ви остана на вас и на Левски. Да не говорим пак за времената през 1989 когато всичко е било различно. И за вас, и за Левски е било по-лесно. Сега нещата са таквиа, че не Черно море, не ЦСКА- ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ Е ПОСРЕДСТВЕН! АЗ съвсем реално ти го казвам- по-безъъб отбор от вашия не бях виждал на Тича. И айде, ако за нас е до някъде очаквано все пак сме беумно слаби тая година, то къде ви беше класата на вас? И само не ми говорете пак за терена, че ставате смешни. За 100 тен път Лудогорец при далеч по-кофти условия и терен ни биха с 3:0....