Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

cska-632
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот cska-632 » 03 фев 2015 00:57

CSKA Sofia 1948 написа:Вече съм напълно убеден, че тоя индивид не е наред с главата. Сигнализирайте съответните органи да си го приберат.
Мондрагон, Франк Де Бур, Пратес, Х. Шукур и Х. Шаш са некадърни анонимници, а Фатих Терим е посредствен и анонимен треньор.

Трябва теб да прибепат. Къде написах това? Шизофрениа? Просто бяха минали хубавите си годшни. Същата и следващите години не ставаха шампиони.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 03 фев 2015 01:05

Стойчо е некадърен треньор и алчен и може да вирее само с много пари и като влияе та съдиите. Но в турнирите не може да влияе на съдии и противници. Има едно качество добро - психологията.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 03 фев 2015 01:17

cska-632 написа:
Logical person написа:
Разбира се, че си излъгал. Лима спечели ШЛ с Порто на Мауриньо, а Соуса стана голмайстор на бразилското първенство. Такива футболисти струват по 10-15 млн евро, а Стойчо ги взе на безценица.

Даже не усети какъв автогол си вкара. С подобни футболисти и бюджет 30-35 млн. да отпаднеш от анонимника Торпедо. За да не съм толкова гаден ще те светна, че Лима не беше част от ШЛ.

Нищо не съм си вкарал. Тези двамата бяха дошли току що в отбора. А бразилците често им трябва по една година за адаптация. Отпадането от Торпедо беше с дузпи и не виждам нищо нередно в него. На тези бразилци така и не им беше даден шанс. Очакваше се още от първите дни да вкарват по 3 гола на мач. Ей такива палячовци като теб създаваха напрежение.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 03 фев 2015 01:26

cska-632 написа:Стойчо е некадърен треньор и алчен и може да вирее само с много пари и като влияе та съдиите. Но в турнирите не може да влияе на съдии и противници. Има едно качество добро - психологията.

Важното е че ви клати, когато ви хване. Важното е че за 4ри шампионата, които е завършвал, има две титли и две втори места. Важното е че може за седмица да събере отбор от кол и въже и да клати наред.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 фев 2015 08:39

Кренвирша удобно замълчава факта,че при равенството с Торпедо ЦСКА игра голяма част от мача с девет (9) човека!И даже така успя да вкара гол.Колко отбора могат да обърнат мач срещу четвъртия в Русия като играят 9 срещу 11,а?При дузпите късмета бе на страната на руснаците и те продължиха и те така.
П.П.
Гледам доста ни натякват равните мачове със Зимбру,но този отбор е побеждавал Литекс.Докато равния с Дюделанж си е издънка за която никой не говори.Що така? ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Младенов проговори

Мнениеот Заклет Левскар » 03 фев 2015 09:25

"Нито в ЦСКА съм счетоводител, нито искам да знам и да се бъркам в счетоводството на Лудогорец. Някои казаха, че жена ми се занимава с финансите на ЦСКА, така че не съм аз. Ако си мислят, че информацията, която я спират да излиза в медиите, не стига до нас, жестоко се лъжат. Това, което съм казал, съм преценил много добре, че е така. Някои хора не могат да преглътнат, че ние с 320 хил. лв. бюджет на месец, успяваме да сме на първо място с 3 т. пред Лудогорец, които са с 10 пъти по-голям бюджет нашия. Ако нашия е 3-4 млн., техният е 33 млн. Ако за Анисе, Хамза и Ангуло се събират 3 млн. евро, колко може да им е бюджета? Не искам да им броя парите, от къде са дошли, това си е тяхно нещо. Аз не искам да се бъркам и да ги нападам, искам да сме в добри отношения с всички клубове, най-вече с тях, защото те са цесекари. Би трябвало да имаме добри взаимоотношения, но в последно време това трудно става. Гледам, че направиха голяма дружба с "Левски", което не остава скрито и покрито. Футболните хора имаме 10-то чувство и успяваме да предугаждаме ситуациите. Евала им правя за постигнатото и за начина, по който работят. Те имат 10 терена, ние имаме 1. Продължаваме да се борим с тях и ше направим всичко възможно да излезем победители."

Това сме го гледали: След три месеца ще каже, че не е имало дружба, а той си го е измислил, за да пренесе напрежението в лагера на противника. Народа бързо забравя, ама това беше преди само две години. Изчакай да минат поне 4-5 годинки, народа да забрави какви си ги бръщолевил и тогава пускай директиви. Само не ми се мисли какво ще стане ако паднем в Разград (което е много вероятно), а вземем че прекъснем серията срещу чевените (което е малко вероятно).
Нека реването да започне още от сега :mrgreen:

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mlad ... ski-314953
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 03 фев 2015 09:53

В интерес на истината трябва да кажа че това по-горе беше причината да пиша в тази тема въобще, НО това не е цялото интервю както беше представено на много места по спортните сайтове търсещи сензации (пак).
Тва всъщност е част от много по-голямо интервю,в което основно се говори за ЦСКА, така че не съм бил съвсем прав.

И въпреки всичко надничането в чуждата паница нон стоп е недостойна работа...
Професор по география

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 03 фев 2015 11:01

Аз пак да питам кой лъже от лагера на червените ? Двамата с А. Тодоров да се разберат колко са заплатите в ЦСКА, 320 хил.(както казва Стойчо) или 350- 400 хил. както казва Тодоров.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 фев 2015 11:04

alexpetrof написа:Аз пак да питам кой лъже от лагера на червените, двамата с А. Тодоров да се разберат колко са заплатите в ЦСКА, 320 хил.(както казва Стойчо) или 350- 400 хил. както казва Тодоров.

То понеже е страшно голяма разликата между 320 и 350. Какво ако единия е включил премиите за победа, а другия говори за заплатите по договор? Толкова ли е жизненоважно за теб?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 03 фев 2015 11:16

mistreated написа:
alexpetrof написа:Аз пак да питам кой лъже от лагера на червените, двамата с А. Тодоров да се разберат колко са заплатите в ЦСКА, 320 хил.(както казва Стойчо) или 350- 400 хил. както казва Тодоров.

То понеже е страшно голяма разликата между 320 и 350. Какво ако единия е включил премиите за победа, а другия говори за заплатите по договор? Толкова ли е жизненоважно за теб?

Не ми дреме, Стойчо е този, който се интересува от заплатите и бюджетите на чуждите отбори. А разликата между 320 хил. и 400 хил. са едни нищо и никви 900 хил. лева за година
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”