Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Явно имаш някаква теория затова направо я споделяй. Ако мен питаш изобщо
. Ако питаш бараба той да ти отговаря. Аз просто ти казвам че съм скептичен към това да ги отрежат след 3 години пак.

Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
:D :D
Shaka написа:Явно имаш някаква теория затова направо я споделяй. Ако мен питаш изобщо. Ако питаш бараба той да ти отговаря. Аз просто ти казвам че съм скептичен към това да ги отрежат след 3 години пак.
Няма как да я споделя - трият я! Правил съм опити много отдавна.
И за точната дата на на събитието, което вече е факт съм писал, но и това го няма!
Затова съм умерен и гледам да съм в тон с дискусията.
Всеки има глава на раменете и се чудя понякога дали функцията и не е равновесия?
-
- Контакти:
И когато от УЕФА долети "благата вест" заедно с нея ти ще получиш и подарък.Баснята за лисицата и киселото
грозде,добре подвързана и с панделка от Спортал.Лисицата като олицетворение на селската хитрост.Нищо общо
с тази на Андрешко.
грозде,добре подвързана и с панделка от Спортал.Лисицата като олицетворение на селската хитрост.Нищо общо
с тази на Андрешко.
volf написа:Васконти, обръщам се към теб, защото вероятността да вденеш е най-висока спрямо всички тук.
Параграфът по който ЦСКА е недопуснат да участва в турнирите е предизвикан от усилията на УЕФА да не допуска до участие отбори с неясно финансиране или финансиране със средствата от престъпна дейност!
Само по себе си, това колко е НОВ един клуб няма никакво значение. За Европа е без значение и колко титли има този отбор, ако ще да се казва и Реал Мадрид.
Техният интерес е до 5 години назад и е свързан единствено с представянето им в турнирите .Следва, че дали е НОВ или стар, оранжев или червен, а ако ще и карамбозов на точки, за ЦСКА и УЕФА е все тая стига да заявят тези екипи за участие.Спорът за титлите и произхода на отбора е напълно и ирелевантен към интересите на Европа.
След изтичане на 2 годишният период от забраната УЕФА ще изиска финансова и правна ревизия за ЦСКА и на база на резултатите ще вземе решение за допускане на отбора до Европа, в случай че той е изпълнил критериите на БфС за това.
Няма никакъв начин УЕФА, да допусне отбор с управници като настоящите в ЦСКА в Европа!
Всеизвестно е че Гриша Ганчев е обявен от чуждите служби, за лице свързано с организираната престъпност и статута му за Европа е на криминален контингент.
Настоящият участник в търга за емблемата е със същия статут!
Е, как си представяш клуб с тази емблема и такъв кредитор да бъде допуснат в турнирите!
След ревизията УЕФА ще излезе с препоръки към БФС, които на практика ще са задължителни и вероятно ЦСКА, ще бъде лишен от професионалния си лиценз!
Това е добре известно на г-н Инджов и тогава възниква въпроса! - Защо е всичко това?![]()
Мисля че знаеш отговора!
Влезнал си яко във филма
1.ЦСКА не е допуснат до ЕКТ по чл.12 от правилника на УЕФА(правило нов клуб) -ти си добавяш пране на пари и престъпна дейност.
2. Казаха ти ,че Уефа не Интерпол и са прави , защото иначе Стяуа на Бекали (в затвора) нямаше да помирише никога шампионска лига. Има поне още 7-8 примера , но не е тук мястото.
3.Данните на чуждите служби дали ГГ,ББ, ДП и т.н са престъпници са класифицирана информация и ти си последния ,които може да я прочете.
4.Виждам ,че си любител на конспирациите...моя съвет е да смениш Гугъл с друга търсачка ...ако си средно интелигентен, ще си отговориш сам на въпроса защо.
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
demon777 написа:pomiqr272 написа:demon777 написа:Жълто-черен Пловдив написа:[offtopic]Какво да ти обясняваме, УЕФА не са глупаци - имат си юристи и следят кой какъв е.
Ботев купи лиценза на Металик за 50 хил лв и започна на негово място във В група. Металик беше закрит за 2 години. Футболистите му бяха разпуснати всеки да ходи където си иска. Това е. Ние изкарахме 2 години в долните дивизии. Не сме се сливали с никой, не сме преименували никого. Знам, че ви боли, съчувствам ви, но това са фактите.[/offtopic]
Нищо ново не казваш.... потвърждаваш думите ми.
Купи ли сте лиценза на сопот. Е ние взехме лиценза на Литекс без пари.
И ние не сме се сливали с Литекс , техните футболисти също отидоха където си искат, ама видиш ли искали в ЦСКА.
И къде са седемте разлики?
Вие не сте вземали нищо, защото просто се преселихте от Ловеч в София и се провъзгласихте за ЦСКА, но не сте ЦСКА, а сте ЦСКА-София, защото ЦСКА фалира и беше закрито на 9 септември 2016 година от човекът, чиито бизнеси постоянно фалират. Ей тъй, ако беше грамотен, щеше да прочетеш в ТР, че Литекс е корекция ЦСКА с бивш президент Ангел Бончев и нищо повече.
[offtopic]Говори ми за Ботев и Сопот.
Нали лиценз не се купуваше миналата година?
Единственият начин Ботев да играе във В група през 2010-2011 беше да преименува Металик Сопот на Ботев.
Само че вече има такъв отбор и затова го именуват Ботевъ. Който няма нищо ама абсолютно нищо със истинския Ботев.
Тоест местите Металик в Пловдив кръщавате го Ботевъ слагате жълти екипи и ....ТЕ,,,, е да ама не.[/offtopic]
[offtopic]Ако нямаше нищо общо, дали на страницата на УЕФА нямаше да бъде отразено

Пак казвам - гледайте си вашата паница, не се сравнявайте с нас. Онези в Европа няма как да ги излъжеш с празни приказки.[/offtopic]
Mitata написа:vaskonti написа:Аз имам моя си теория по въпроса, макар и пълна с пробойни. Според мен Домусчиев все пак иска да възроди ЦСКА, но иска да разкара ултрасите, които се бъркат в управлението още от времето на Божков. Ако това му е целта, то марката е първа логична стъпка, след това има да направи още 2-3 и ще стане така, че УЕФА ще има основание да признае авиаторите за истинския ЦСКА. На Домусчиев не му пречи това наказание сега защото си има Лудогорец и не бърза. След 2-3 години 1948 влиза в А група и готово. При това развитие Армията съща ще се даде на него, той ще плати на Ганчев 1-2 милиона и готово.
Знам, че звучи съшито с бели конци и че има пробойни, но е далеч по-реално от версията, че хвърля десетки милиони само за да прецака ЦСКА
Домусчиев е най-мразеният от цесекарите собственик на ФК у нас, следователно няма никакъв шанс да се върне на Армията. Всъщност, той може да се върне, но ще спечели доверието единствено на авиаторите. Трябва да е пълен глупак да не го знае.
Много по-правдоподобна е версията, че той пречи на ЦСКА, за да може Лудогорец да е шампион още 10-15-20 години и да играе в груповата фаза на ШЛ.
Домусчиев ви е нужния външен враг. Ако го нямаше, щете не щете щеше да се наложи да се обърнете към този, който с реални и активни дейности закри ЦСКА. Та даже и се радвахте и ръкохляскахте като го правеше. А да се обърнете към този човек означава да имате голям проблем с огледалото вкъщи и образа, който виждате в него. Така че, за вас е доста по-лесно да си заровите главата в пясъка и да намерите външен враг.
Ако Домусчиев се е набутал 100 милиона за 7 години(по ваши сметки, колкото и смехотворни да са) , то колко ще се набута за 10-15-20 години? Аз няма да го смятам, разчитам на твоята "реалистична" сметка. И цялото това набутване за да е пръв на село и да прецака ЦСКА. Хвала на такива "обективни" и изпълнени с реализъм хора като теб!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
- Контакти:
vaskonti написа:Mitata написа:vaskonti написа:Аз имам моя си теория по въпроса, макар и пълна с пробойни. Според мен Домусчиев все пак иска да възроди ЦСКА, но иска да разкара ултрасите, които се бъркат в управлението още от времето на Божков. Ако това му е целта, то марката е първа логична стъпка, след това има да направи още 2-3 и ще стане така, че УЕФА ще има основание да признае авиаторите за истинския ЦСКА. На Домусчиев не му пречи това наказание сега защото си има Лудогорец и не бърза. След 2-3 години 1948 влиза в А група и готово. При това развитие Армията съща ще се даде на него, той ще плати на Ганчев 1-2 милиона и готово.
Знам, че звучи съшито с бели конци и че има пробойни, но е далеч по-реално от версията, че хвърля десетки милиони само за да прецака ЦСКА
Домусчиев е най-мразеният от цесекарите собственик на ФК у нас, следователно няма никакъв шанс да се върне на Армията. Всъщност, той може да се върне, но ще спечели доверието единствено на авиаторите. Трябва да е пълен глупак да не го знае.
Много по-правдоподобна е версията, че той пречи на ЦСКА, за да може Лудогорец да е шампион още 10-15-20 години и да играе в груповата фаза на ШЛ.
Домусчиев ви е нужния външен враг. Ако го нямаше, щете не щете щеше да се наложи да се обърнете към този, който с реални и активни дейности закри ЦСКА. Та даже и се радвахте и ръкохляскахте като го правеше. А да се обърнете към този човек означава да имате голям проблем с огледалото вкъщи и образа, който виждате в него. Така че, за вас е доста по-лесно да си заровите главата в пясъка и да намерите външен враг.
Ако Домусчиев се е набутал 100 милиона за 7 години(по ваши сметки, колкото и смехотворни да са) , то колко ще се набута за 10-15-20 години? Аз няма да го смятам, разчитам на твоята "реалистична" сметка. И цялото това набутване за да е пръв на село и да прецака ЦСКА. Хвала на такива "обективни" и изпълнени с реализъм хора като теб!
Тогава нали толкова или почти толкова пари,би трябвало да извади и Ганчев,за да се сбъднат техните мечти за групите на ШЛ.Да ама не!
гражданин от село написа:шивача написа:Mitata написа:vaskonti написа:Добре. Не знам как по-ясно да те питам, но ще пробвам пак. Първо, пак ще кажа, че конкретни данни за приходите има.
Второ, Ганчев как ще постигне резултати ако не осигури подобен бюджет - за заплати, за бази, за класа, за каквото още там си избереш?
Честно ти казвам, ако и сега не вденеш, отказвам се.
Ганчев разбира много повече футбола и неговата организация от Домуса. Не е нужно да хвърля по 30 милиона годишно, за да имаме по-добър отбор от Лудогорец.
Честна дума ли? Аз пък съм по-хубав от Ален Делон!
Елементарен си, Мита. Не е чудно, че човек лесно може да те манипулира. Ако беше жена Коста Янев щеше да вади пари от теб
Ей, ко прай тоз изумруд Костата, бре?
Купува на едро лекове за срамни болести

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
От къде знаете , че Домусчиев .ще продължи да дава такива пари? Особено след втората школа ,която прави в София? Плюс това на много хора преди него бизнеса изглеждаше процъфтяващ , но се срутиха за твърде кратко време.
-
- Контакти:
"И така, УЕФА каза "не" на новия клуб от "Българска армия", който едни припознаха, а други не, но новината от днес е, че... няма новина. Случи се логичното за тези, които имат поне малко мозък в главите си, а не вярват на разни плямпала, изказващи се от позицията на никаквици.
А като заговорихме за отхвърления отбор, би било добре сериозно внимание да обърнем на информацията, че от БФС "са направили всичко възможно ЦСКА-София да бъде допуснат до евротурнирите по изключение".
Щеше да е комично, ако не беше трагично...
Представете си милата родна картинка - пише господин "Х" до господин" У" до УЕФА, с надеждата онези там да потъпкат собствените си закони и правила! И забележете, в името на нещо, което претендира да е автентично, но е доказано, че не е. Байганьовщина парекселанс, но както отбелязахме "тука е така". Добрата новина е, че на други места не е... Лошата е, че отговорниците за това "тука е така" нямат намерение да си ходят!"
А като заговорихме за отхвърления отбор, би било добре сериозно внимание да обърнем на информацията, че от БФС "са направили всичко възможно ЦСКА-София да бъде допуснат до евротурнирите по изключение".
Щеше да е комично, ако не беше трагично...
Представете си милата родна картинка - пише господин "Х" до господин" У" до УЕФА, с надеждата онези там да потъпкат собствените си закони и правила! И забележете, в името на нещо, което претендира да е автентично, но е доказано, че не е. Байганьовщина парекселанс, но както отбелязахме "тука е така". Добрата новина е, че на други места не е... Лошата е, че отговорниците за това "тука е така" нямат намерение да си ходят!"