vaskonti написа:Mitata написа:vaskonti написа:Mitata написа:vaskonti написа:Mitata написа:Той успя да ни елиминира с ваша помощ в идущите 2 години и сега безпрепятствено ще атакува групите на ШЛ.
Излъгал е УЕФА, че сте нов клуб, така ли? И в какво точно се състои тая помощ от тези "вие" ? И кои смяташ, че сме тия "вие"?
Баце, в такъв филм си влязъл, че идея си нямаш. За твое добро се надявам, че умишлено пишеш това, а не го вярваш наистина.
Нямам предвид това, макар че и тук може да има пръст. Вероятно утре неговите кукли на конци ще спечелят търга. Грешката ми е, че с това той ще си осигури още по-дълъг безгрижен период.
Виж сега. Тук ми обяснявате как бюджета му бил 30 милиона и как, видиш ли, за 7 години се бил набутал над 100 милиона. За да прецака ЦСКА. Сега пак щял да даде на търга 7-8 милиона - пак за да прецака ЦСКА. След което, забележи, да си живеел безгрижно дълги години и съответно да продължи да набутва десетки и стотици милиони. Но ще го грее мисълта, че е съсипал ЦСКА.
Ами, извинявай, ти сериозно ли ги мислиш тия небивалици?
Той има пари, много пари. Как ги е спечелил, един Господ знае, един Господ ще го съди. Нека финансира проекта си, нека участва в ШЛ, но да не пречи на ЦСКА с нефутболни средства.
Това за начина на печеленето на парите и съденето от Господ важи с пълна сила и за Ганчев, не мислиш ли?
Но да ми обясняваш, че ще прежали стотици милиони само за да пречи на ЦСКА...извинявай! Тук доста прекали с импровизациите.
Добре , а как тълкуваш сегашните му действия във връзка с търга за емблемата ??? Тези пари които хвърля само за депозита и евентуално да спечели емблемата за какво ги дава , да помага на ЦСКА