Какво да правим тези които не сме от народа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Какво да правим тези които не сме от народа

Мнениеот vaskonti » 26 ное 2011 16:52

blue avalanche написа:
peliforewer написа:
zlatan написа:абсурдна тема.Човека говори като фен а не като политик.
Ако вземе пари от хазната и ги вложи в Левски добре иначе думите ти са абсурдни,вие ЦСКА си имате фен-клуб в парламента бе братле.

В ролята си на Министър председател на Р България,ББ подтиква външна банка да стане спонсор на едноличното частно дружество на Т.Батков.Защо не намери спонсори на българските пенсионери,ами вдигат годините за пенсия.

"В ролята си на Министър председател на Р България,ББ подтиква външна банка да стане спонсор на едноличното частно дружество на Т.Батков."
Я ни "осветли" как ТОЧНО става това,че нещо ми се губи...
Бившият министър-председател на Испания(Азнар) беше върл фен на Реал М!Това само така...За статистиката!Да не дрънкаш глупости.

Ти май си пропуснал интервютата на Бойко от последните дни :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 ное 2011 16:55

vaskonti написа:Ти май си пропуснал интервютата на Бойко от последните дни :)

Не!За твоя изненада не съм!Ама пак не ми е ясно как с интервюта ще накараш някой да стане спонсор на Левски!Ако можеш да ни "осветлиш"!
Когато Азнар беше премиер и върл фен на Реал М,не съм чел за вълна от самоубийства в Каталуня...Защо ли?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 ное 2011 16:56

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Ти май си пропуснал интервютата на Бойко от последните дни :)

Не!За твоя изненада не съм!Ама пак не ми е ясно как с интервюта ще накараш някой да стане спонсор на Левски!Ако можеш да ни "осветлиш"!
Когато Азнар беше премиер и върл фен на Реал М,не съм чел за вълна от самоубийства в Каталуня...Защо ли?

Е що мен ме питаш? Бойко първо каза че търси, после каза, че е намерил спонсор! Какво по-голямо доказателство за намесата му искаш? :shock:
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 ное 2011 17:00

Много ти е паднало нивото.Не отговаряш на въпросите,но непрекъснато се правиш,че не си разбрал.По твоята логика,защо не пратиш линк към данъчната си декларация заедно с личните си данни?Аз твърдя,че укриваш данъци![/quote]

Като наемен работник, аз не съм длъжен да подавам данъчна декларация.Това достатъчно ли ти е?
Когато данъците станат събираеми въз основа на годишен доход, но без да са ти правени месечни удръжки за разни фондове-тогава да, ще подам.

Нивото си ми е баш наред, но вашето е едно и също-ТИТАН имат вземания, ЦСКА е единственият който плаща, БФС е синьо, а ББ помага само на Левски...без значение, че това са само дрънканици, които не подхождат на човек, заемащ тази длъжност.[/quote]
А смяташ ли,че някой тук може да намери и да ти даде документи,свързани с финансовото състояние,дългове и вземания от Титан?Защо не се обърнеш към фирмата?Темата е за тоталното обвързване на Левски с държавата.Какво общо с това има ЦСКА?Пак ще те попитам.Защо гледаш нещата само от едната страна?Защо не коментираш сините измислици за някакви "репресии" към клубът им,след като непрекъснато са били и са подкрепяни от всички власти през последните 70 години?В последните двадесет години има само два отбора,които са били репресирани.Това са ЦСКА и Ботев.Тава са фактите,колкото и да не му изнася на някой![/quote]

И за чий са тогава всички писания за дълговете на държавата 8-) към Титан АС.

Олд, ако бяхте репресирани, като Ботев и Пирин, къде ли щяхте да сте сега?![/quote]
Трагедията на тия два отбора бе,че не намериха кой да ги спаси финансово.Пак отклоняваш темата в посока на ЦСКА!Понякога имам чувството че не четеш,а само пишеш.Бяха зададени много въпроси,но ти все си повтаряш:ЦСКА,Титан,ЦСКА,Титан и така до припадък.Ако чак толкова те дразниме,недей да се занимаваш с отбора ;) Така ще си спестиш излишни нерви :) Преди да задаваш въпроса кой е писал за дълговете на държавата към Титан,отговори на въпроса кой не е писал за дълговете на ЦСКА и на въпросната фирма.По твоята логика излиза,че трябва да ни плюят,а на нас да ни е гот!Темата е за Левски.Пиши тогава за дълговете на същия клуб.Защо две години се крият резултатите от финансовата ревизия на Герена?Кой и как шподари държавна собственост на тоя клуб.Върнат ли е държавния заем,отпуснат от Бакърджиев за ремонтите на Герена.Кой и на какво основание изпрати затворници безплатно да ремонтират стадиона.Защо премиера на държавата се нагърбва да измъква от финансов колапс едно частно търговско дружество,което не е тайна за никой чия собственост е.Ето един куп въпроси,които могат да възбудят гражданското съзнание на потребителя Кашчей!Но просто тия въпроси не са удобни на въпросния човек.Това имах предвид,когато коментирах нивото ти.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2011 17:01

vaskonti написа:
Avanti_Ragazzi написа:
vaskonti написа:
"А група" се основава точно през 1948г. и ЦСКА има право да играе в нея точно колкото и всеки друг отбор. Клубът е основан по-рано същата година след обединение между друг клуб, който изпада в стария формат на първенството и клуб, спечелил правото да играе в А група на новия формат. Днешният еквивалент на това е взимането на чужд лиценз. Ако смяташ, че е имало нещо нередно, то тогава ми кажи кой става шампион през 2004г. - Велбъжд или Локо Пд? И въобще имал ли е право пловдивския клуб да играе в А група, след като трябваше да изпадне, ако не беше тази врътка? При ЦСКА е същото - използват се възможностите, които дава законът. А щом е законно, не би трябвало да можеш копче да кажеш.
Иначе нямам спомени Първанов да е излизал публично и да обяснява, че ще намери и е намерил спонсор на ЦСКА. Твоите догадки и предположения можеш да ни ги спестиш просто защото нямаш нито едно доказателство за тях, а само гол фенски ентусиазъм. За сметка на това аз пък имам железни доказателства, че Левски ОТНОВО се явява отбор на властта.

ЦДНВ нищо не печели!!! През 1949 есента се провеждат квалификации в цяла България, за вакантни 10 в новата А група, на принцип пролет-есен!!!Като досегашното първенство е анулирано, а от него са изиграни 4 кръга и водач е Левски!!!
Квотите се разпределят в следните зони:
София - 5 места
Югоизточна България - -2 места

Североизточна България -1 място
Северозападна България - 1 място
Югозападна България - 1 място

До тук добре, в София се провежда турнир на принципа на неофициално Софийско Първенство:
1 -Левски
2-Локо Сф
3-Червено Знаме
4-Славия
5-Академик

6-ЦДНВ
7-Спартак
8-ВВС

В Южна България на изток се класират Локомотив Пловдив и Ботев, а на запад Марек
В Северна България на изток се класира Спартак Варна а на запад Торпедо Плевен!!!

В Новата А група, обаче не попада изненадващо ЦДНВ, веднага е взето решение за обединение на ЦДНВ с Ботев(Също военен отбор) и всички други военни отбори в България.Така ЦДНВ под ново име ОНВ попада в А група по-служебен път, а класиралия се за нея напълно честно Ботев Пловдив под ново име ДНА Пловдив е пратен в новата Б група.Където реално било мястото на ЦДНВ!!!

Грешка. ФК Септември(София) си е спечелил това право от предната година и след обединението с Чавдар се ползва неговото място, а името на новия клуб е "Септември при ЦДВ". Както казах, днешният еквивалент на това са случаите с двата пловдивски отбора, както и Пирин, ако не се лъжа.

Лъжеш се, и то много!

Между другото, Септември е изритан, като ненужен още следващата година (1949)..както ще стане и 20 години по-късно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 ное 2011 17:03

Аз се чудех дали не се лъжа само за случая с Пирин защото имам някакви спомени, че май и те ползваха някакъв чужд лиценз, но не помня подробности.
[/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 26 ное 2011 17:07

Кашчей написа:

А аз, след този финал, станах фен на Селтик.Като си помисля, че можех да съм на ЦСКА, но отборът пропусна тази възможност 8-)

Точно тогава държавата ни надали е била толкова бедна, колкото продажна(каквато е и сега).

Ето, че знаеш отговора. И по тая причина не сме и допускани да припарим до финали. Дали ще е корупция или тесли, факт е , че едно голямо футболно поколение си замина с това което направи, но без да успее да изкачи най-гемия връх във футболната история. А имаше пълната спортно-техническа възможност за това. Така, че нека да не вадим кирливи ризи на тези, които не са имали. Сам разбираш, че не футболистите са лапали, а тези около тях.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 ное 2011 17:10

vaskonti написа:Аз се чудех дали не се лъжа само за случая с Пирин защото имам някакви спомени, че май и те ползваха някакъв чужд лиценз, но не помня подробности.

Не се чуди.На нас не ни дадоха лиценз за ЕКТ заради дългове,но пратиха сините пак с дългове за да се излагат там.Локомотив от Пловдив влезе и стана шампион с лиценза на Велбъжд,но това не се вижда.Насочва се телескопа към 1948 година.Данъчните бяха още на Армията преди две години,а в пресата вече се пишеше какви дългове има клубът,докато най-строго пазената държавна тайна е резултата от тая ревизия на Герена.Нас ни гонят до дупка за данъци,но си затварят очите за данъчните измами на Баждеков.Списъка може да се продължи,но просто няма смисъл да си губиш времето с такива хейтери.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 26 ное 2011 17:18

vaskonti написа:Аз се чудех дали не се лъжа само за случая с Пирин защото имам някакви спомени, че май и те ползваха някакъв чужд лиценз, но не помня подробности.

Истинският Пирин ,който беше изхвърлен във В-ГРУПА ПРЕДИ 5 ГОДИНИ влезе в Б група и се бореше с Монтана за влизане в А-ГРУПА.Точно тогава решиха да го обединят преди пролетния полусезон с подвизаващият се в А-група отбор на ПИРИН БЛАГОЕВГРАД(Благоевград),бивш Македонска слава.Лицензът на истинския Пирин беше продаден на Банско. Този Пирин,който беше изхвърлен тази година във В-група си беше едно менте.В такова менте ще се превърне и новосъздаденият отбор ако закупи лиценза на Септември Симитли.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 ное 2011 18:18

Точно преди две години се започна една акция за проверка на доходите.Тогава се публикуваха данни на колко са осигурявани футболистите.Въпреки фрапантните несъответсвия между декларираните в пъти по- ниски заплати на левскарите /след това ги повишиха/.Обаче никой не беше санкциониран оттогава започва чадъра на Боко над Левски.Тука по най- елементарен начин бягат от темата с препратки от преди 50 години.Факт е , че в момента сте протежета на властта за това става въпрос. Подпират ви абсолютно безпардонно без капка срам типично по милиционерски.Сега като станете собственост на чекистите от братския Съветски съюз белким спрете да цоцате от българския народ.Много интересно как все по руска и милиционерска линя се въртят собствениците ви .Първо дядя Миша- руски евреин мафиот сега банката на КГБ основен спонсор /разбирай собственик/ на Динамо М.И после отбора на народа ми били .Как пък не се намери някой друг мераклия,ами само ченгета се натискат да ви вземат.
Едно време тия които не ги приемаха във военните училища и ги мързеше да работят ставаха милиционери.Така , че няма да прокопсате под ченгеджийското управление.Те просто нямат умствен капацитет.Колкото прокопса България под управлението на генерал Борисов толкова и Левски ще успее под мъдрото ръководство на съветските другари.Чака ви съдбата на Динамо!

Върни се в “ЦСКА”