Първа лига XIII кръг: Левски (София) - ЦСКА (София)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Първа лига XIII кръг: Левски (София) - ЦСКА (София)
ЦСКА изпусна Левски и с това още две точки в борбата за титлата.Идва мача за Купата и след това са двубоите със Славия и делиорманци.Три от три - това ни трябва и се надявам тези победи да постигнем с мощна игра.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
- Контакти:
Можехме да ги довършим първото, но можеха и да ни обърнат второто. Справедлив резултат. Съдията си удържа мача. Атмосферата беше страхотна, дано да има повече мачове с такава публика. Колкото до титлата, на мен и последните съмнения, че имаме шансове ми се изпариха след видяното на Брага и Лудогорец. Просто няма как.
Хайл Мусолини
-
Какво изпуснахте, като имахте 2 удара и 2 гола?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Жалко, че изпуснахме победата. Трябва да признаем, че след двете паузи заради мачовете на националния отбор нивото на игра на червените рязко падна, което не говори добре за работата на спортно-техническото ръководство и на футболистите. Подобни резки промени на формата ме правят песимист, че крайната цел може да бъде постигната.
Постоянните интриги, свързани с идентичността на ЦСКА както невъзможността да участваме в ЕКТ догодина вероятно демотивират футболистите. Затова от особена важност е откупуването на активите, т.е. плащането на спортните дългове и изчистването на проблема.
А през това време, освободени от напрежението и заредени с допълнителна порция мотивация да се надяваме, че нашите ще спрат да губят точки срещу слабаци и най-важното, че ще вземем максимума от оставащите мачове с делиорманци. Второто е трудно постижимо е, защото делиорманци нямат национали, в отбора им играят 99% чужденци и двете паузи им дадоха огромен щанс да подобрят играта си, за разлика от ЦСКА.
Постоянните интриги, свързани с идентичността на ЦСКА както невъзможността да участваме в ЕКТ догодина вероятно демотивират футболистите. Затова от особена важност е откупуването на активите, т.е. плащането на спортните дългове и изчистването на проблема.
А през това време, освободени от напрежението и заредени с допълнителна порция мотивация да се надяваме, че нашите ще спрат да губят точки срещу слабаци и най-важното, че ще вземем максимума от оставащите мачове с делиорманци. Второто е трудно постижимо е, защото делиорманци нямат национали, в отбора им играят 99% чужденци и двете паузи им дадоха огромен щанс да подобрят играта си, за разлика от ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Achtung_Juden написа:Какво изпуснахте, като имахте 2 удара и 2 гола?
Какво стана с рекорда на Митрев?

Teo написа:Трябва да ги треснеме Делиормана, иначе се откъсват с мн точки в първенство в което няма къде да сбъркат!
Стамен ще бъде сменен, има нещо в съблекалнята, щом и Манолев се репчи!
Стойчо или Люпко са два варианта в които ЦСКА ще печели!
ПП Нямаш никакви оправдания след мача с Пирин... шампион се става в тия мачове, а не в дербитата!
Според мен ако има изобщо треньорска смяна новия треньор ще е Загорчич. Мисля ,че няма да сменят Белчев.
Абсолютно съвпада с моето мнение, както за мача с "онези", така и за шансовете ни за титла. Лудогорец наистина спечелиха срещу Брага с впечатляваща игра и ако играят поне на 50% така във вътрешното ни първенство, не мисля, че в момента има кой да им се опре. Нека бъдем реалисти!CaptainBertorelli написа:Можехме да ги довършим първото, но можеха и да ни обърнат второто. Справедлив резултат. Съдията си удържа мача. Атмосферата беше страхотна, дано да има повече мачове с такава публика. Колкото до титлата, на мен и последните съмнения, че имаме шансове ми се изпариха след видяното на Брага и Лудогорец. Просто няма как.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Абсолютно съвпада с моето мнение, както за мача с "онези", така и за шансовете ни за титла. Лудогорец наистина спечелиха срещу Брага с впечатляваща игра и ако играят поне на 50% така във вътрешното ни първенство, не мисля, че в момента има кой да им се опре. Нека бъдем реалисти!CaptainBertorelli написа:Можехме да ги довършим първото, но можеха и да ни обърнат второто. Справедлив резултат. Съдията си удържа мача. Атмосферата беше страхотна, дано да има повече мачове с такава публика. Колкото до титлата, на мен и последните съмнения, че имаме шансове ми се изпариха след видяното на Брага и Лудогорец. Просто няма как.
Че са добри, спор няма, но чак да са играли извънземен футбол ... Спечелиха преди всичко заради късмета си и неефективната игра на домакините, които на всичкото отгоре не пресираха достатъчно делиорманските чужденци. Мисля, че Стамен не може да измъкне този мач, защото е боязлив в напечени ситуации, затова скоро ще имаме треньорска рокада в ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
Mitata написа:Ozzimozzi написа:Абсолютно съвпада с моето мнение, както за мача с "онези", така и за шансовете ни за титла. Лудогорец наистина спечелиха срещу Брага с впечатляваща игра и ако играят поне на 50% така във вътрешното ни първенство, не мисля, че в момента има кой да им се опре. Нека бъдем реалисти!CaptainBertorelli написа:Можехме да ги довършим първото, но можеха и да ни обърнат второто. Справедлив резултат. Съдията си удържа мача. Атмосферата беше страхотна, дано да има повече мачове с такава публика. Колкото до титлата, на мен и последните съмнения, че имаме шансове ми се изпариха след видяното на Брага и Лудогорец. Просто няма как.
Че са добри, спор няма, но чак да са играли извънземен футбол ... Спечелиха преди всичко заради късмета си и неефективната игра на домакините, които на всичкото отгоре не пресираха достатъчно делиорманските чужденци. Мисля, че Стамен не може да измъкне този мач, защото е боязлив в напечени ситуации, затова скоро ще имаме треньорска рокада в ЦСКА.
Не става дума за извънземен футбол, а за голяма разлика в класите между тях и останалите БГ отбори. Брага играха твърдо дори грубо на моменти, но кренвиршите не се уплашиха, разиграваха и изнасяха топката със самочувствие (изритани топки не видях). За това говоря, но е безсмислено да водим дискусия за тях в нашия форум. Просто трябва да сме реалисти!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Още вчера писах, че смените на Белчев бяха тотално сбъркани... и трите!!! Срещу този Левски, с тези футболисти трябва да ги бием и на луната. Не знам какво повече да кажа, момчетата по-горе са го написали много ясно- трети пореден сбъркан тактически от Белчев мач. Някои от основните ни футболисти също взеха да се изнервят от тези треньорски "решения", не знам, дали не е добре да се мисли за треньорска смяна, докато е още време...