IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София |20.10|
Гледал съм Ботев - Локо по тв. Нито имате голям набор от песни, нито правите някакви сносни хореографии... Освен някое знаме и малко факли, това ви е. А пък дербито на България, аз не помня да е падало под 15 хиляди.
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
Армейче написа:Гледал съм Ботев - Локо по тв. Нито имате голям набор от песни, нито правите някакви сносни хореографии... Освен някое знаме и малко факли, това ви е. А пък дербито на България, аз не помня да е падало под 15 хиляди.
А бе, и под 10 хиляди е падало... но това не е от голямо значение. Важното е на 20-ти да си напраим кефа
canary написа:Отбори с притенции за многомилионни публики, които отново няма да напълнят повече от 10 000 националния. За любителите на тото - тотаджийски хикс !!!
Вие в Пловдив нямате ли училища?Пише се претенции и нашите клубове са национални не регионални като пловдивските така, че е нормално да идват много хора от провинцията на нашето дерби.Стига с тия комплекси ,че пловдивското дерби е по- голямо. Не е и няма да бъде защото от него се интересува само община Пловдив.
Не спори със сините. Пробвали сме – и бащите ни, и ние. Изводът е, че е безсмислено. Те си имат свой вариант за всичко и трудно посрещат с разбиране дори и неоспоримите факти, които предоставяш като аргумент.
ОщеОтДете написа:Не спори със сините. Пробвали сме – и бащите ни, и ние. Изводът е, че е безсмислено. Те си имат свой вариант за всичко и трудно посрещат с разбиране дори и неоспоримите факти, които предоставяш като аргумент.
споренето с син фен е безмисленно, по простата причина че ние сме ЦСКА, а те са....
- dreben23
- Контакти:
Усмихвайте им се повече и ще се разбегат! 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Двама души ме притесняват-Бандата и Анесе! Дано не си изкарат ч.к.
а ако съдията свири до 60 на 40 за тях, ще ги изклатим!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- ralka_levskarka
- Контакти:
canary написа:Бил съм в София на дербито знам за кво става въпрос. Затова каня всички които не са били в Пловдив да заповядат, пък да видят що е то? Естествено всеки поддържа своето така че спора е излишен. Живи и здрави ще видим кой кво може по трибуните.
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cXPM4MElBQA[/youtube][/offtopic]
Специално за теб има и кадри от дербито
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
шивача написа:Двама души ме притесняват-Бандата и Анесе! Дано не си изкарат ч.к.![]()
КЛАСИК
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
добре де, що акате тук
имате си подфорум, има и футбол Бг, а вие тук....както и да е, поне се сетих да ви цитирам отказ от филма "Вчера," като леко ще го редактирам, много тънко
ето го и оригинала[offtopic]
в тоя мач влизаме без напрежение, това е още един плюс за нас
След няколко години ще започне да се издигате по разни ТКЗС-та и някои други стръмни стълбички и ще ви бъде притеснително да си спомните, че вчера бай Васко е намерил в парка едно прясно... с извинение... хайде да не казвам какво... Не е смешно! Вие говеда ли сте! Осемнайсет мъжки и четиринайсет дамски тоалетни имаме, варирани... хигиена! Хигиената е майка на прогреса! Земеделци ще стават! И ще ходят из парковете да.......
ето го и оригинала[offtopic]
[/offtopic]След няколко години ще започне да се издигате по разни йерархически и някои други стръмни стълбички и ще ви бъде притеснително да си спомните, че вчера бай Пешо е намерил в парка едно прясно... с извинение... хайде да не казвам какво... Не е смешно! Вие говеда ли сте! Осемнайсет мъжки и четиринайсет дамски тоалетни имаме, варирани... хигиена! Хигиената е майка на прогреса! Дипломати ще стават! И ще ходят из парковете да.......
в тоя мач влизаме без напрежение, това е още един плюс за нас
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !