bobonikolov написа:Кашчей написа:Аз лично до ФИФА нищо не съм отнасял.Пламен Киряков твърдеше, че е сезирал ФИФА за случая.За това чакам да видя развръзката.За Платини съм съгласен, че трябваше да се плати навреме, а не нещата да остават до последния момент.Аз за всички фенове на ЦСКА не мога да гарантирам, но лично аз ще призная, че клубът е виновен в нещо, когато това бъде доказано със доказателства било пред съд било пред ФИФА било пред БФС.Но пак повтарям-когато има доказателства.По случая Анисе например няма никакви преки доказателства, че Анисе е преговарял с ЦСКА зад гърба на Черноморец, за да бъде наказан ЦСКА с лишаване от право да картотекира играчи.Когато някой извади такива доказателства (телефонни разговори,имейли,факсове и т.н.) аз ще приема, че това е било така.Но такива няма.
През 2008-ма година БФС пак тълкуваше лицензионните правилници като дявола евангелието.И вместо да приложат пълното наказание те решиха отново да правят половинчати неща.Въпреки това обаче стана по-добре, че ЦСКА бе оставен в А група.Имам предвид стана по-добре за кредиторите на ЦСКА, защото многомилионните дългове бяха изчистени.Ако бяха изхвърлили отбора щеше да се получи като 2-та пъти с Пирин-заличаване на старото дружество и създаване на ново, а кредиторите щяха да пият по една студена вода.
Това се опитвам да ти обясня цяла вечер-когато БФС тръгне да си прилага разпоредбите трябва да го прави като хората, а не половинчато и само да става за присмех.И след като ти ми зададе въпрос дали някога бих признал ЦСКА за виновен клуб и аз ти отговорих сега аз ще ти задам подобен въпрос:Има ли шанс ти някога да признаеш, че БФС понякога издава несправедливи разпоредби срещу ЦСКА и че има случаи когато БФС се прави на принципно пред ЦСКА, а си затваря очите за подобни нарушения за други отбори( надявам се си спомняш картотеката на Гонзо)?
Да не припомням среднощни заседания на комисиите на БФС,заседания по Коледните празници,картотекирането освен на Гонзо,и на Мечо Телкийски,когато Левски му беше трети отбор за една календарна година и втори за един трансферен прозорец.Тази картотека беше направена през октомври,а усетили гафа от БФС през януари веднага смениха правилника за да замажат незаконните си действия.Интересно защо тези неща не се коментират,а се коментира колко голям престъпник е Платини и затова всички шефове на БФС в един глас реват по медиите как няма да му разрешат да играе,приглася им и едно брадясало журналистче,което като стана пресаташе на БФС си помисли че хвана Господ за шушляка,а не му ли е ясно че всичко е временно на този свят и много скоро пак ще се нареди на на улицата с микрофон в ръка.Чудя се толкова ли качествени чужди футболисти има в България,че от БФС да си позволяват да се гаврят с Анеси и сега с Платини.Каква е вината на Платини че не му се дава да играе,може би защото вкара два гола на Герена и нанесе жесток удар на Батков.А Кашчей дето ги развива тези теории че това не било лишаване на право на труд да има много здраве,в договора на Платини предполагам че не пиши че трябва да коси трева,а да тренира и играе професионален футбол.Сега ЦСКА и състезателят губят защото не му се дава да играе в официални срещи.Не печели и БФС,защото заради ината на Попов,Фурнаджиев и техния лакей П.Колев лишават първенството ни от един от малкото качествени футболисти подвизаващи се още в България,но на тези измекяри едва ли им пука от това,за тях футбола е средство за пълнене на гушите и за тях е все едно ще има ли публика по стадионите,ще дават ли първенството по телевизия,даже това че футболът е на тъмно тях ги устройва че могат да си правят игрите и да предрешават нещата.Само като видиш мазните физиономии на председатели и членове на комисиите към БФС и ти става ясно какви смешници решават човешки съдби във футбола.Хора на 70 и повече години вместо да си гледат старините,се намъкнали в БФС и са готови за някой лев да сключат сделка и с дявола.За тях мога само да поздравя Сашо Диков че открито в ефир им каза какво представляват..ПАСМИНА.