Локомотив Пловдив - ЦСКА София 25.03 15:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - ЦСКА София 25.03 15:30

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 10:35

Udoji90 написа:Всъщност именно Хадад и Томас на местата на Крачунов и П. Стоянов биха направили състава оптимален за момента.

Искам да обърна внимание, че Стоянов вчера направи супер мач и покри изключително голямо пространство. Бореше се за всяка топка и спечели много единоборства в средата, помагаше и много в защита. Двама с Дюлгеров компенсират техническите си недостатъци с много тичане и борба. Точно като Тошко Янчев в добрите му години в ЦСКА.
Факт е, че Стойчо кара всички да показват най-доброто от себе си в последните няколко мача.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 мар 2012 10:45

mistreated написа:
Udoji90 написа:Всъщност именно Хадад и Томас на местата на Крачунов и П. Стоянов биха направили състава оптимален за момента.

Искам да обърна внимание, че Стоянов вчера направи супер мач и покри изключително голямо пространство. Бореше се за всяка топка и спечели много единоборства в средата, помагаше и много в защита. Двама с Дюлгеров компенсират техническите си недостатъци с много тичане и борба. Точно като Тошко Янчев в добрите му години в ЦСКА.
Факт е, че Стойчо кара всички да показват най-доброто от себе си в последните няколко мача.

Тъкмо щях и аз да ги похваля Стоянов и Дюлгеров, действително ги "изядоха" в центъра. :lol:
[offtopic]А... какво ще кажете за тандем Младенов - Радуканов начело? :lol:[/offtopic]

[offtopic]Агенция "Блиц" пак бълва новости, дано не са прави! :([/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 26 мар 2012 10:50

Да, разбира се, че Петър Стоянов свърши много черна работа вчера. Идеята ми просто беше, че при конкуренция между 4 играчи (Стоянов, Галчев, Дюлгеров, Томас) за 2-3 позиции Стоянов може би е последен вариант. Не, че играе зле, но Галчев в последните 2 мача беше перфектен, Томас вчера нямаше едно грешно отиграване, както вече казах, а Дюлгеров също в последните 2 срещи се бореше, отнемаше, даваше точни дълги пасове и изобщо беше много деен в играта.
Последна промяна от Udoji90 на 26 мар 2012 10:51, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 10:51

Оказах се прав поне за едно нещо - не вярвах, че Локомотив може да победи всички водещи отбори в рамките на двайсетина дни. Те грандовете не могат да го направят това, какво остава за по принцип колебливите "смърфове".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

dimitroff78
Контакти:

Мнениеот dimitroff78 » 26 мар 2012 11:13

Отлично изигран тактически мач за ЦСКА.
Работата на Стойчо започва да си личи. Особено в компонента психика. Явно с играчите се работи индивидуално, защото се вижда хъс и мотивация. А те са най-важното в един отбор.
Много се радвам, че медиите нарекоха отбора "куц", "безобразен", "безперспективен" и какво ли още не. Също така и много се радвам, че Стойчо успява да коригира много неща, които се случиха след зле проведената зимна подготовка. Отборът изглежда значително по-свеж и определено е започнал да се движи доста повече, от колкото в първите пролетни мачове. Очевидно е, че дори и с футболисти с много по-скромни възможности ЦСКА спокойно може да се противопостави на останалите си конкуренти. Последните 2 мача ЦСКА е отбелязал 7 гола - това е друг много важен компонент, присъщ на Стойчо Младенов. Това е един от малкото треньори, които наистина имат способността да вдъхнат агресия и спортна злоба във футболистите. Милост не трябва да има и това започва наистина да личи. Сами виждате как армейците налитат като стършели при всеки един момент, в който имат възможност да атакуват. Това мен лично ужасно много ме радва. Безмилостният отбор, който те бие с по няколко гола, винаги респектира останалите. А това Стойчо го умее да го предаде на футболистите.
Все още има някои неща да се поизчистят, особено в защитата на отбора. Централните ни защитници все още си позволяват да правят опасни нарушения в близост до пеналтерията, което показва неумение за пласиране и тактическа неграмотност. Очевидно е, че не са сработени, а във вчерашния мач извършиха поне 10 нарушения, които доведоха до опасни центрирания и директни шутове към Мболи.
Мен лично Мболи винаги много ме притеснява, защото излизанията му са много неразчетени.
Но този път вратарят обра абсолютно всичко, което трябваше да се вземе, а на няколко пъти прояви типичния си невероятен рефлекс в рамката на вратата, с което компенсира грешките на хората пред него.
Като цяло отборът стоеше много добре, не допусна фрапантни грешки пред вратата си и удари една внушителна плесница на Локо Пд на собствения им стадион, която ще се помни много дълго.
Липсваха ми тия наказателни акции, доста време мина, от както ЦСКА мачкаше категорично всички и всичко.
Дано не накажат Присо за много време, защото този играч придава много голяма скорост и острота на отбора в нападение и е физически много мощен и издържлив играч. Определено ще липсва на отбора. А с него съм абсолютно сигурен, че Стойчо е работил индивидуално, защото се вижда как израстна за няколко мача.
Честита победа и първо място, армейци!
Нещата вече си идват на мястото!

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 26 мар 2012 11:33

Udoji90 написа:Да, разбира се, че Петър Стоянов свърши много черна работа вчера. Идеята ми просто беше, че при конкуренция между 4 играчи (Стоянов, Галчев, Дюлгеров, Томас) за 2-3 позиции Стоянов може би е последен вариант. Не, че играе зле, но Галчев в последните 2 мача беше перфектен, Томас вчера нямаше едно грешно отиграване, както вече казах, а Дюлгеров също в последните 2 срещи се бореше, отнемаше, даваше точни дълги пасове и изобщо беше много деен в играта.
Аз пък смятам ,че Петър е много по-добър като играе в зоната на дефанзивния халф от Дюлгеров ,който непрекъснато прави фаулове ,а също така и от Галчев ,който пък само може да тича напред ,но не и да отнеме топка.Гледайте внимателно и ще видите ,колко пъти му отнемаха вчера топката без изобщо да успее да се пребори ,а да не говорим и колко грешни пасове направи.Стоянов и Томас ще са много по-добра двойка дефанзивни ,а Галчев пак да играе по-напред докато се появи Анисе.Иначе за тичане ,тичат ,но няма нищо градивно в отиграванията и на Дюлгеров ,и на Галчев.Все пак ,за вчера не трябва да критикувяаме когото и да е --всички се бориха заедно и си помагаха един на друг ,за да се поздравим накрая с победата.Жалко за Присо ,че няколко срещи няма да има пълноценен заместник --евентуално Якимов може да играе там или пъкда пуснат Тимас по-напред.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 мар 2012 11:57

Дюлгеров с/у Локо Сф беше един от най-добрите ни играчи !!!
Вчера не съм го гледал мача и не мога да коментирам . Аз лично не харесвам П.Стоянов
защото просто е бавен, вчера не мога да коментирам как е играл но в първите мачове той
беше по-слаб в сравнение с Дюлгеров и Галчев. Аз пък съм на мнение Томас да мине зад Мораес и
да върнат Галчев назад с някой измежду Дюлгеров/Стоянов .

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 26 мар 2012 12:08

Абе, колкото хора питаме, толкова различни мнения ще има. Това е любимият проблем на треньора (и феновете) - да има голям избор и да не се знае кой ще бъде титуляр. ;)
Като се замисля за вчерашния мач и за някои предишни мачове с Локо Пд, изпитвам допълнително задоволство по 2 причини.
Първо, вчерашният ни състав поне като единици не беше кой знае колко по-качествен от този, с който паднахме 4-1 от Локо миналия сезон.
Второ, бихме убедително съперник, който за Стойчо не е кой знае колко удобен. При предишните престои на Младенов като треньор имаме служебна победа с 0-3 (пролетта на 2003 г. - наказаха Локо да играят в Самоков и те не се явиха в знак на протест), минимален успех с 0-1 (есента на 2007 г. - с гол от дузпа на Неи) и загуба с 1-0 за Купата (пак есента на 2007 г. - гол на Камбуров), а на свой терен имаме 2 измъчени победи с 1-0 (есента на 2002 г. - даже не помня кой вкара) и 2-0 (пролетта на 2008 г. - Удоджи и Данчо Тодоров вкараха след почивката, а Неи изпусна някаква пресилена дузпа малко преди головете).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 26 мар 2012 13:12

Pichichi написа:Дюлгеров с/у Локо Сф беше един от най-добрите ни играчи !!!
Вчера не съм го гледал мача и не мога да коментирам . Аз лично не харесвам П.Стоянов
защото просто е бавен, вчера не мога да коментирам как е играл но в първите мачове той
беше по-слаб в сравнение с Дюлгеров и Галчев. Аз пък съм на мнение Томас да мине зад Мораес и
да върнат Галчев назад с някой измежду Дюлгеров/Стоянов .

Съгласен съм ,че Стоянов е по-бавен .Само че това ,което играят и Галчев ,и Дюлгеров е една егоистична игра ,с която изобщо не помагат на отбора.Това ,че тичат все сами, вместо да подадат на свободния си колега ,както и прекаленото задържане на топката, вместо да развие играта ,води до отнемането на топката от противника и вместо наша атака се започва ответна.Докато Стоянов веднага се освобождава от топката и то с пас към точния човек -така и с локо сф ,той подаде за гола на Карачанаков ,а и вчера имаше много точни пасове напред.Разберате ,че голямото тичане не винаги е белег за добра игра.Трябва и малко мозък.А че всеки от нас си има любимец ,е абсолютно вярно и може би сме повече пристрастни ,отколкото обективни.А бе важното е, че момчетата не се предават и тия , които ги отписваха ,трябва малко да замълчат..Ако пък успеят и да направят ЦСКА шампион--ще са достойни само за уважение.

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 26 мар 2012 13:29

subzero написа:Късмет на Локото!!!
Вземете скалпа и на ЦСКА !!! Колкото повече гола им вкарате,толкова бири имате лятото !!! ;)
Бургас е с вас!!

Доста бира си спести. :lol: :lol: :lol:
1948

Върни се в “ЦСКА”