iori написа:Павел Дочев: "Имаше толкова много проблеми в отбора, които ме затрупаха." - Кои са тия проблеми?
"Исках да променя в отбора много неща, но само аз да ги искам не стига, а трябва и другите да ги искат. Като се чувстваш малко самотен, изолиран и неподкрепен е трудно. Доверих се и на футболистите. В отбора на ЦСКА има добри футболисти, истински професионалисти. Но има и такива, които не отговарят за амбициите на ЦСКА, но ще си ги запазя”. " - Кой не иска промените, кой те подведе?
"Голяма част от футболистите имаха уважение и респект към мен, друга част не бяха съгласни с моите методи и поставяха всичко под въпрос. Не мога да работя на 100%, ако нямам пълната подкрепа и убеждение, че това, което правя, е правилно. Имаше хора, които бяха против моите методи, но не съм човек, който да прави компромиси в името на един или друг футболист." - Значи заради едни футболисти(анонимни) ще си менкат треньори до безкрай.
Ето заради тази тайнственост си отива нашия футбол(всичко е под масата скрито покрито).
Само путьовци, един мъж не излезе да каже - има такива и такива нередности, не може така- а те се си ги пазат за себеси. Още им давайте пари за билети, гледайте ги по телевизията да има пари от ТВ права за такива като Титан, Батков, Венци, цялото БФС и т.н., от двадесет години само назад и надолу. Бойкот му е майката без фенове да си ритат и да си играят на футбол.
И друго да попитам, някой знае ли колко пари са кредитите на ПФК ЦСКА АД към титаните и кой ще ги връща сигурен съм че Д. Борисов не е дал една стотинка от неговия джоб.