Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Сектор Г издигна този плакат онзи ден, защо няма наказани?

Мнениеот RIR » 01 май 2013 11:12

На мен ми е интересно и мнението на ЦСКАрите за плаката "Стойчев - следващия път се удави" или нещо подобно.

Притеснено ми е за тях, защото 2/3 от плакатите и хореографията им явно беше провокирана от статиите на един "уважаван" журналист.

P.S. Ето и потвърждението на последното изречение - http://gong.bg/view_article.php?article_id=344015

А това направо ме втрещи:
Привържениците на ЦСКА са взаимствали идеята от феновете на сръбския третодивизионен тим Мачва от град Шабац, които втрещиха всички със заръката си към играчите. Запалянковците изкопаха гроб насред терена, като поставиха кръст над него. На кръста пък бе изписано: „Втора лига или това“.

Мислех, че онова с гредите не може да бъде подобрено.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 01 май 2013 11:25

ralka_levskarka написа:На мача с Ботев Пловдив ние мятахме ракети, те камъни - и двата отбора бяха лишени от публика.
На мача с Локо Пловдив те хвърляха ракети - бяха наказани само с парична глоба.
Е, има ли смисъл от тази тема?

Момче на ТИ няма камъни.Вие ги хвърляте върху нас.Попитайте крадците на винила от къде са ги взели.Защото камъни има точно зад клетката за гости.Отзад на залата беше транспаранта.При първият двубой изгорихте свален след изтичане на договора билборд,сега откраднахте такъв от залата ни.Може да се гордеете със себе си.За едно и също провинение нас ни режат кръста от към шията а вас ви галят с перце.Сега след дербито пак.Представа имаш ли си ако фенове на пловдивски отбор направят три сериозни изцепки за 6 кръга каквоще му се случи.Или ако са фенове на Берое,Пирин или Нефтохимик примерно.Вместо и двата отбора да се засрамите от снизхожденията на софийското бфс вие се излагате като прасета и телета.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 май 2013 11:48

RIR написа:На мен ми е интересно и мнението на ЦСКАрите за плаката "Стойчев - следващия път се удави" или нещо подобно.

Притеснено ми е за тях, защото 2/3 от плакатите и хореографията им явно беше провокирана от статиите на един "уважаван" журналист.

P.S. Ето и потвърждението на последното изречение - http://gong.bg/view_article.php?article_id=344015

А това направо ме втрещи:
Привържениците на ЦСКА са взаимствали идеята от феновете на сръбския третодивизионен тим Мачва от град Шабац, които втрещиха всички със заръката си към играчите. Запалянковците изкопаха гроб насред терена, като поставиха кръст над него. На кръста пък бе изписано: „Втора лига или това“.

Мислех, че онова с гредите не може да бъде подобрено.

Това склерозата е коварна болест, особено милиционерската склероза , така характерна за феновете на "Левски-Спартак" :lol:
А бе ей, няма и месец от както спряхте клубния си автобус на пътя и започнаха саморазправа с играчите . То бяха изцепки по форумите,то бяха заплахи, то беше рев и скърцане на биберони... Пумпалът се завъртя и вече от "Разпни ги" минахте на "Осана" . След няколко седмици Лудите като ви напълнят шушоните, пак ще запеете старите рефрени...
Сега обаче било интересно и "направо се втрещявали"... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 01 май 2013 12:30

pampi написа:Това склерозата е коварна болест, особено милиционерската склероза , така характерна за феновете на "Левски-Спартак" :lol:
А бе ей, няма и месец от както спряхте клубния си автобус на пътя и започнаха саморазправа с играчите . То бяха изцепки по форумите,то бяха заплахи, то беше рев и скърцане на биберони... Пумпалът се завъртя и вече от "Разпни ги" минахте на "Осана" . След няколко седмици Лудите като ви напълнят шушоните, пак ще запеете старите рефрени...
Сега обаче било интересно и "направо се втрещявали"... :lol:

Pampi, нито съм спирал автобуси, нито възнамерявам да викам на някого "Осана". Реакцията на по-емоционалните фенове беше срещу бездушието в отбора, съответно после приветстваше проявата на дух и борбеност. Толкова.

Аз съчувствам на хората, привърженици на ЦСКА, които страдат от ТИТАН и безумията им. Но ми се вижда изключителна проява на лош вкус да си скверниш стадиона, който нали беше свещен, а и в крайна сметка да прилагаш нещо, което са направили феновете на третодивизионен сръбски отбор, при положение, че имаш претенциите да си агитка номер 1 у нас.

Да не говорим, че никой няма да се замисли колко е лесно да влезеш на стадион у нас. Че утре може да внесат гранатомет за мача срещу Ботев. И това важи за всички стадиони, не само за Армията. Предполагам не е трудно и на Герена и на Националния и т.н.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот memnto » 01 май 2013 13:01

Той го осъзнава ама е прекалено жалък и низш за да си го признае.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 май 2013 20:34

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
Никой не иска ЦСКА
И тримата спрягани за фаворити за поста на Милен Радуканов начело на ЦСКА са отказали възможността да станат треньори на червения клуб, информира "Тема Спорт".

Методи Деянов и Радослав Здравков са отказали с мотива, че в клуба липсват условия за постигане на високи резултати. Здравков предпочита да си гледа работата като помощник в националния отбор, където с Любо Пенев са заедно повече от 4 години. Дори Любо един ден да смени работата в посока Испания, Ради ще го последва. Методи Деянов вече веднъж отказа, като мотивите му си остават същите.

Третият спряган - Александър Станков, пък е поставил неизпълнимо условие. То е помощник да му бъде Радослав Здравков, което няма да се случи.

Така босовете от "Титан" ще продължат да разчитат на Милен Радуканов или да търсят треньор от чужбина. Вариант е бившият спортен директор Рудолфо Ваноли, който в момента води словенския Копер.

Еми-и-и...
ПП.Абе,къде отиде темата:"Всички искат в ЦСКА?"

Тъй като очевидно не си в състояние сам да го осъзнаеш, ще ти кажа какъв всъщност е правилното заглавие в случая - "Никой не иска да работи с Титан".

Тъй като не можеш да четеш,заглавието е:"Никой не иска в ЦСКА"!
То и в темичката "Всички искат в ЦСКА" много неща трябваше да "осъзнаете",ама тогава нещо не правеше забележки...Щото ви гъделичкаше егото...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 май 2013 09:13

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Тъй като очевидно не си в състояние сам да го осъзнаеш, ще ти кажа какъв всъщност е правилното заглавие в случая - "Никой не иска да работи с Титан".

Тъй като не можеш да четеш,заглавието е:"Никой не иска в ЦСКА"!
То и в темичката "Всички искат в ЦСКА" много неща трябваше да "осъзнаете",ама тогава нещо не правеше забележки...Щото ви гъделичкаше егото...

Добре, ще направя опит за още по-опростено уточнение - "Всички истат в ЦСКА", но "Никой не иска да работи с Титан". Така става ли ясно за какво говоря или да мисля още по-елементарен изказ? :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 май 2013 02:09

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g5cGdtqgnPc[/youtube]

ОЩЕ ОТ ДЕТЕ...
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 май 2013 16:30

....ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ

04.05 ! АКО ЧУВСТВАШ ТАЗИ БЕЗГРАНИЧНА ЛУДОСТ ЕЛА И ТИ ! БЪДЕЩЕ БЕЗ ТИТАН !
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 06 май 2013 22:58

Всякакви коментари са излишни ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Върни се в “ЦСКА”