Снайперист написа:honda написа:Тя е почетен председател понеже мъжът(Ив.Славков) по това време е шеф на "Левски" .
Това вече е глупаво.
Колкото до Галя,тя е фен на себе си,това да я закичат със шал не означава да е фен на нещо.
Това че една свободна жена се радва на мъжка компания,не я прави фен на пристрастията на мъжете там.
Аз пък съм виждал бай Тошо как се радва на свидното си чедо левски.
Аз лично не си спомням да съм го виждал на футболен мач. Доколкото ми е известно Галя Топалова не е свободна жена,но все пак това тя би трябвало да го дискутира със съпруга си.
И ако подкрапата за "Левски" е била толкова силна ,защо точно през този период "Левски" губи всички спорове с ЦСКА -за Ст.Младенов,който има подписан договор с "Левски" но заиграва в ЦСКА. Несъразмерно високи наказания са наложени на играчите на "Левски" -К.Миланов ,изхвърлен от футбола завинаги от М.Балев защото е ударил един юмрук на Бумбо(от "Локо"(Сф)) и на Петър Курдов наказан неправилно 3 години да не играе футбол,понеже "Ботев" са фалшидицирали подписа му.
Между другото имаш грешка - през 1979 почетен председател на "Левски- Спартак" е бил Иван Славков,а не съпругата му Л.Живкова,а председател -Стоян Хранов.