Eleril написа:Според мен тука няма много хора,които са гледали мача.С изключение на 20тина минути от второто полувреме,не само,че имахме владението на топката,но имахме и положения.Проблемът е,че не ги вкарвахме.Не,не че сме смачкали молдовците,но просто играехме малко по-добре от тях в по-голямата част от мача.До реванша имаме и мач срещу Литекс.
Гледа,че и нещо не им харесва на някои Йоким.Ами на мен пък ми направи добро впечатление.Вярно,мерника му е крив (поне в момента,защото от клипове с представянето му се вижда друго),но ще се оправи.Въпрос - какво направи Камбуров,след като влезе?
ПС Всичките хейтърчета излязоха от тъмните дебри на интеруеба.Какво толкова се радвате - българските отбори не се представиха добре.ЦСКА далеч не бе най-трагичен тази вечер.Айде сега злорадствайте,кефете се на лошите резултати и след време ще има - ама защо вече няма български отбори в ЕКТ!?
Абе пич,ти наистина ли мислиш,че ми дреме за играта на някаква трупа от наемници,ТОВА НЕ Е ЦСКА.Какво анализирате и обсъждате,като ще си поживеят 1 година тук,Стойчо за половината ще каже,че не стават след това следва до болка познатата песен дела,висящи лицензи,плащане на дългове,абе вие сте абсолютни мазохисти братче.