Все повече хора осъзнаха за какво става въпрос и вчера това се видя-на стадиона,пред Ариана и след това!!Много се ардвам,че робските душици като тебе стават все по-малко!!Амин!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Samoyl написа:cska_90 написа:Евала-най-накрая нещо смислено снощи!!!Благодаря на всички -които се отзоваха-малко с добутване-ама пак файда!!Така се прави!!Време е да се разбере,че никой не може да се подиграва с нас!!!
![]()
![]()
И да не мислят,че сме приключили!!!ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА!!ВЪН БОКЛУЦИТЕ!!
Мисля че не си попаднал в правилната среда и си подтикнат да правиш,мислиш и говориш "глупави работи".Виж вземи я смени тази фракция !
cska_90 написа:Евала-най-накрая нещо смислено снощи!!!Благодаря на всички -които се отзоваха-малко с добутване-ама пак файда!!Така се прави!!Време е да се разбере,че никой не може да се подиграва с нас!!!
![]()
![]()
cska_90 написа:Samoyl написа:cska_90 написа:Евала-най-накрая нещо смислено снощи!!!Благодаря на всички -които се отзоваха-малко с добутване-ама пак файда!!Така се прави!!Време е да се разбере,че никой не може да се подиграва с нас!!!
![]()
![]()
Мисля че не си попаднал в правилната среда и си подтикнат да правиш,мислиш и говориш "глупави работи".Виж вземи я смени тази фракция !
Може ли да смненям нещо,към което не се числя??![]()
![]()
![]()
НЕ членувам никъде-това колко пъти да го обяснявам бе!?
cska_90 написа:Няма да ми казваш -какво да правя-ясно???![]()
![]()
![]()
![]()
Все повече хора осъзнаха за какво става въпрос и вчера това се видя-на стадиона,пред Ариана и след това!!Много се ардвам,че робските душици като тебе стават все по-малко!!Амин!
Jorkorazporko написа:cska_90 написа:Евала-най-накрая нещо смислено снощи!!!Благодаря на всички -които се отзоваха-малко с добутване-ама пак файда!!Така се прави!!Време е да се разбере,че никой не може да се подиграва с нас!!!
![]()
![]()
Димо, чакай да видим сега кой ще назначат! Може пък отбора да тръгне, не забравяй миналата година като отстранихме Динамо и направихме Х с Фулъм, като бяхме на първо място 9тия кръг, и тогава титаните ни управляваха...
Samoyl написа:Мисля че в някаква по предна тема обясняваше,че си бил заедно с онези хлапаци във В сектор където Ви бяха забранили да издигате някакви трансперанти.Ако не е така , значи съм се объркал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта