Teo написа:rsk написа:Какви пари на Батков бе, паленце? Парите си ги събираме само и единствено ние. Дучето не взимаше ли пари за хореография от Черепа бе? После и от Лупи(да се свети името му) и от Титан! Като спря да ги взима, станахте още по-посредствени.
Говори ми за копиране, хаха! Пуснахме Фонд сектор Б, след 2 месеца и вие почнахте да събирате. Започнахме да пускаме артикули, чрез които се събират пари за фонда - започнахте и вие. Пуснахме анцуг, след 3 месеца цъфнахте и вие с анцуг. Даже пуснахме и ретро фланелка на Левски, първата фланелка на отбора. А вие вашата първа фланелка не я пуснахте, а излезе тази от ерата Мултигруп. Защото ви е срам, че първата ви фланелка грее с петолъчка.
После ми говори за копиране, говори ми!
Че нашите артикули са класа над вашите за какво да спорим по тая тема? другото което каза че ни било срам от първата фланелка дето греела петолъчката,, пич, никога не е ставало дума да се прави тя... и не ни е срам от петолъчката, за какво да ни срам не виждам логиката.... фланелката от ерата на Мултигруб е доста по готина от старите ретро фланелки и за това се направи, изобщо не е ставало дума за петолъчки и други такива неща който са само във вашите глави.