Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Георги Кабаков ще свири мача Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот Neron » 23 май 2012 18:13

Red Warrior написа:Кабаков май е съдията рязал ни най-много след Никито Йорданов.

Почна се.Директива си го кажете и толкова.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

venom

Мнениеот venom » 23 май 2012 18:19

За какво беше тая цялата церемония? То както се обработва един съдия така и трима. Ако някой е решил да ги хваща няма да му е проблем да се застрахова и с трите варианта. Ще гледаме довечера и тогава ще видим добро или лошо е съдийството.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 май 2012 18:22

Важното е да вярваме, че ще сме шампиони! Аз вече визуализирам как Мораеш, Присо и Костов вкарват за победата на ЦСКА. 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 23 май 2012 18:27

Дано не допуска грешки !

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 23 май 2012 18:28

8-)

Дано свири по правилата и не ощетява нито един от двата отбора !
Нека победи по-добрият ! Лично аз ще стискам палци, както обикновено на по-неизвестния отбор ... Винаги съм за по-слабите и по-неизвестните ! ;)
Апропо ... току що по Канал 1, Антония Близнакова в пряко включване от Разград каза, че автобусът на ЦСКА е катастрофирал . Слава Богу леко ! Има само счупени фарове и мигачи ...
Това лоша поличба ли е или да ?!? :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 май 2012 18:35

marmi52 написа:8-)

Дано свири по правилата и не ощетява нито един от двата отбора !
Нека победи по-добрият ! Лично аз ще стискам палци, както обикновено на по-неизвестния отбор ... Винаги съм за по-слабите и по-неизвестните ! ;)
Апропо ... току що по Канал 1, Антония Близнакова в пряко включване от Разград каза, че автобусът на ЦСКА е катастрофирал . Слава Богу леко ! Има само счупени фарове и мигачи ...
Това лоша поличба ли е или да ?!? :mrgreen:

Дано се е счупил каръка! 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот bobonikolov » 23 май 2012 18:59

Днес дори и Лудогорец да победят,победата пак ще е за ЦСКА.Защото днес играят ЦСКА II срещу ЦСКА.Една бърза справка в щаба на Лудогорец показва кой какъв е бил в ЦСКА:
1.Кирил Домусчиев-член на Надзорния съвет на ЦСКА
2.Ивайло Котев-футболист и началник на ДЮШ на ЦСКА
3.Методи Томанов-скаут на ЦСКА
4.Митко Димитров-оператор в ЦСКА
5.Иван Здравков-син на Ради Здравков,оператор в ЦСКА
6.Иван Йовановски-кондиционен треньор в ЦСКА
7.Милан Чирич-един от най-добрите треньори в ДЮШ на ЦСКА
8.Иван Стоянов-футболист
9.Емил Гъргоров-футболист
10.Михаил Александров-футболист
11.Йордан Минев-футболист
Това е цял един отбор преминал през ЦСКА,който сега е ядрото на Лудогорец.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Всички искат да гледат ЦСКА !

Мнениеот RedeviL » 23 май 2012 19:22

tsonpen написа:
marmi52 написа:8-)

В провинцията няма много развлечения. Идването на голямо име като ЦСКА (или Левски) винаги е предизвиквало голям интерес. Убеден съм, че, ако ЦСКА изиграе един домакински мач в Плевен например, ще събере повече зрители, отколкото на Армията.
От друга страна нека отдадем нужното уважение към хората от Разград. Тази сутрин в сутрешните блокове те говореха, че отиват на стадиона, за да подкрепят Лудогорец, а не ЦСКА. Дори тези, които са цесекари по принцип, но са родени и живеят в Разград също декларираха, че ще викат за отбора на града си. Така че едва ли само ЦСКА е предизвикал огромния интерес към мача. Просто хората от Разград отиват да подкрепят отбора си.
Както вече неколкократно казах - Лудогорец играе извънземен за нашите стандарти футбол. Ако не се гипсират от голямата отговорност, ще победят ЦСКА и ще станат шампион на България довечера.

Абсолютно несериозно е да се твърди, че ЦСКА предизвиква интереса. На мача с Литекс стадионът беше разпродаден напълно - не видях свободни места. На всеки мач (дори и със Светкавица) се заемат 80-90% от местата. А сега е истински финал. За да го има този интерес е свършена много работа в отбора, а стадионът е истинска "кукла". Това ще е и първият мач на осветление в Разград въобще. И първа възможност за Лудогорец да вземе титлата. Когато в малък град има толкова силен отбор, това въздейства на всички.

Добър отбор имате, но много летите в небесата!Никакъв респект не показвате към ЦСКА, все едно сте Барселона...Малко по-окомплектован отбор сте, но това няма толкова голямо значение.ЦСКА, винаги е опасен независимо от състоянието, в което се намира!!!

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 23 май 2012 19:25

Абе пичове малко се отклонявам от темата, ама имате ли ТВ7 или проблема е в моя телевизор.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 май 2012 19:30

rzEtw написа:Абе пичове малко се отклонявам от темата, ама имате ли ТВ7 или проблема е в моя телевизор.

Аз нямам проблеми, на БСК съм.

Върни се в “ЦСКА”