Red_Neck написа:Сега ще се скрие по яташки за около седмица-две ..... до спускането на следващата директива
[offtopic]Плюй си в пазвата и внимавай какво си пожелаваш ![/offtopic]
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Neck написа:Сега ще се скрие по яташки за около седмица-две ..... до спускането на следващата директива
Old_death написа:Red_Neck написа:Сега ще се скрие по яташки за около седмица-две ..... до спускането на следващата директива
sin4ec написа:Old_death написа:Red_Neck написа:Сега ще се скрие по яташки за около седмица-две ..... до спускането на следващата директива
Всъщност какви са тези суми за базите, за месечен наем ли става дума, че нещо съм изпуснал, а и по новините одеве споменаха нещо?
Old_death написа:Вас това не ви касае . Вие наем и консумативи не плащате .
sin4ec написа:Old_death написа:Вас това не ви касае . Вие наем и консумативи не плащате .
Когато тренирахме миналия месец на ДИТ, си плащахме наем и консумативи. За нашия стадион и тренировъчната база на Герена( изградена изцяло от ПФК ЛЕВСКИ-и игрищата, и осветлението), наем не дължим, а консумативите си вървят.
sin4ec написа:Аз не искам да коментирам глупости, просто попитах какви са тия суми-нищо повече...
Моето мнение ти е известно-държавата абдикира от спорта и му еба майката без извинение( не стига, че не поддържаше базите, ами пречеше и на желаещите да го сторят) -та ме интересува дали е толкова нагла, че да иска и наем за тия съборетини, каквито представляват Армията и особено Панчарево?
Old_death написа:Да , нагла е . Иска наеми , плащане на консумативи , инвестиция в базите , плащане на данъците към общината , данъци , които навсякъде се плащат от собственика , и каквото друго се сетиш без да е забила и един пирон на базите . На всичкото отгоре инвестициите , които са направени в Панчарево и на Армията не се удържат от наема . Те са си на сметката на Ганчев и Инжов . Това беше втората част от съобщението , която не публикувах тук . Ако не им играеш по гайдата започват да те рекетират с прекратяване на договорът , начисляване на лихви и други от тоя сорт . Пак ще те попитам . Посочи ми друг клуб в България , към който е имало такова отношение , що се отнася до базите ? С тоя рекет за тия близо 20 години клубът е бил източен с близо 30 милиона лева . Не зная каква част от тая сума е платена и каква част виси като дългове , но това е друга тема за разговор .
Old_death написа:sin4ec написа:Аз не искам да коментирам глупости, просто попитах какви са тия суми-нищо повече...
Моето мнение ти е известно-държавата абдикира от спорта и му еба майката без извинение( не стига, че не поддържаше базите, ами пречеше и на желаещите да го сторят) -та ме интересува дали е толкова нагла, че да иска и наем за тия съборетини, каквито представляват Армията и особено Панчарево?
Да , нагла е . Иска наеми , плащане на консумативи , инвестиция в базите , плащане на данъците към общината , данъци , които навсякъде се плащат от собственика , и каквото друго се сетиш без да е забила и един пирон на базите . На всичкото отгоре инвестициите , които са направени в Панчарево и на Армията не се удържат от наема . Те са си на сметката на Ганчев и Инжов . Това беше втората част от съобщението , която не публикувах тук . Ако не им играеш по гайдата започват да те рекетират с прекратяване на договорът , начисляване на лихви и други от тоя сорт . Пак ще те попитам . Посочи ми друг клуб в България , към който е имало такова отношение , що се отнася до базите ? С тоя рекет за тия близо 20 години клубът е бил източен с близо 30 милиона лева . Не зная каква част от тая сума е платена и каква част виси като дългове , но това е друга тема за разговор .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта