Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Re: Гугутката: Стойчо Младенов се оказа изключителен страхливец

Мнениеот zlato1234 » 27 окт 2014 19:47

Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 27 окт 2014 19:51

baligo написа:
pepo написа:
baligo написа:
pepo написа:Какво ви бърка това медицинско.Ударен ли е от предмет,хвърлен от публиката?Или викате,трябва да е камък.Верно сте кухи.

Викаш такива понятия като мжество, чест, достойнство и себеуважение не означават нищо. И на турския Господ ще се молите и у джамията свещи ще ходите да палите само и само да постигнете целта си, а?
Е тва изказване показва що за п***и сте. На магистралата ще направите оборот честно!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ42ZgpsmXQ[/youtube]

Без тези качества,няма как да си помислиш да хвърлиш нещо по някой,който е с гръб.НЕ,не сте кухи(10 страници не разбирате за какво става въпрос)-
ПРОСТИ СТЕ/СИ/.

Не ма френд, ти си прост и то с главно З и Д - проЗД! Аз не извинявам изродите, заради които спряхме да водим децата си на мач, а говоря за
CTAHKO написа:Търсеше мекичкото и затова направи няколко крачки, докато стигне до първата преспа и чак тогава се сети, че е изпаднал в колапс, но вече ще падне на мекичко :lol:

Туй е немъжко, обезчестено, недостойно и себенеуважително. Но щом казвате, че и изродите горе са такива, аз съм съгласен! Значи стискаме си ръцете, че Стойчо Монтаната е на едно ниво с кретените замеряли го със снежни топки. Както се казва акита са от от един гъз. Сделка? :lol: :lol: :lol:

Има сделка :) :) :)
А името му е Тройчо.
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 27 окт 2014 19:52

Тая тъпа тема още ли не е заключена,бе.. странна избирателност.. :geek:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 окт 2014 19:56

CTAHKO написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
baligo написа:Чакай сега. Аз също смятам, че наказания трябва да има. Но не на клуба!!! А както е написано в днешната декларация на клуба ви - на конкретните лица. Защото ми писна от малоумни качулки и дилъри, криещи се зад думичките "фенове", "публика" или "агитка", които само носят глоби и наказания на клуба без значение кой е той. КАТЕГОРИЧНО държавата трябва да покаже, че я има.

От друга страна (и това коментирам в тази тема) Стойчо е готов за финала на Пирин Фест с изпълнението на Полегнала е Тодора!

Няма кой да чака, защото засега в Правилниците, по-точно дисциплинарния такъв, наказанията за изцепките на публиката се отнасят от клубовете. Клубът да си търси виновните и да си им предявява граждански, имуществени, каквито си прецени искове.
Баси, тук някой се изцепи, че замярането на щаба на ЦСКА със снежни топки било, защото полицията не е предприела превантивни мерки :o :? Полицаите снега между редовете ли трябваше да чистят, за да предотвратят подобни щуротии?!?

Коша, жесток си както винаги ,но не ти разбирам подписа нещо :roll:

Ти какво си се развихрил бе, моето армейско патенце 8-) До сега хубаво си вървеше хорото, бяхте се покрили по дупките си, защо се показа и ти не знаеш 8-)

Нещо ме бъркаш с товарния влак-некой други са в дупките,нещо ми се струваш сдухан и изнервен,що така бе котьо :? ,а между другото в Италия са малко разочаровани от Божинов :o :shock:
Последна промяна от Red joker на 27 окт 2014 19:57, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 окт 2014 19:57

eddie написа:Тая тъпа тема още ли не е заключена,бе.. странна избирателност.. :geek:

Добре си върви темичката, от какво си недоволен 8-) Че и уроци по Физика ни преподават красноармейците 8-) Няма обиди, няма квалификации...културна и акуратна работа 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 окт 2014 20:03

CTAHKO написа:
eddie написа:Тая тъпа тема още ли не е заключена,бе.. странна избирателност.. :geek:

Добре си върви темичката, от какво си недоволен 8-) Че и уроци по Физика ни преподават красноармейците 8-) Няма обиди, няма квалификации...културна и акуратна работа 8-)

Така е щото по принцип сме готини,а като биеме ставаме учтиви и благородни ;) ,може да ви преподаваме много ,стига да сте готови да се учите :!: :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 окт 2014 20:06

pampi написа:Станко, не така бре? Станко бре учи, Станко пак не ще... :lol:
Тези неща се учат още в основното училище. Кинетичната енергия е равна на масата по скоростта на квадрат делена на две, бре Станко. Ей за туй, куршумът, дето е само 9 грама убива щото лети с голяма скорост. И какво излезе сега според законите на физиката - снежна топка летяща с достатъчно голяма скорост може да убие човек, колкото и да не ви се вярва и да се слюнчите. А колкото по от далеч и по високо пада тази топка, толкова е по-голяма скоростта и... Толкоз за днес умници такива и си учете си уроците, за да не изпадате в конфузни ситуации... :lol:

Някои хора ти се смеят, но написаното от теб си е самата истина. Като малък имах една случка, когато едно момче ме уцели със снежна топка в тила, докато пресичах улицата. В първия момент изпитах доста силна болка и въобще не разбрах, откъде ми дойде.. Когато се обърнах назад и видях въпросното дете, което стоеше на терасата на отсрещния блок (4 етаж).

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 окт 2014 20:09

baligo написа:Аз сега съм много притеснен, след ракетите СС-23, да не ни накарат да си нарежем и снежните топки, че с кво ще пазим родината при евентуална ядрена война?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 окт 2014 20:12

djd написа:Да не би Стойчо да ги е предизвикал с нещо?

През един ден дрънкаше по медиите, че има директива Левски да е шампион. През един ден говореше нещо срещу Левски. Как мислиш, предизвикал ли ни е ?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 окт 2014 20:26

Стойчо да ги съди за тероризъм. Третата световна война ще се води с това ужасно оръжие - снежната топка. Това е революция в оръжията.

Върни се в “ЦСКА”