Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру Кишинев /Молдова/, 2-ри кв. кръг

Мнениеот zlatan » 17 юли 2014 22:29

не се нахвърлям,не исках да пиша,но използвам мача ви за да кажа.
Спасете Българския футбол моля ви.
Лудогорец не може да е спасителен пояс за България.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 юли 2014 22:30

Мъко моя!
Мъка,мъка, мъка това е играта, мисля че отбора е много по-зле от миналата година.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2014 22:31

Red_Pride написа:В Молдова ще е бетон защото 0-0 ги устройва :(

Не съм съгласен. По принцип отборите от Беларус, Молдова и всички околосъветски държави са домакински. Те си имат някаква своя гордост, която ги окрилява и обединява. Тия отборчета знаят, че са аутсайдери, но стъпят ли на свой терен късат гащите на противника със себераздаване е страст. И освен всичко това, обединяват нацията. Така че г-н Младенов и компания могат да очакват мръсни чаршафи в хотелите, проблеми на паркинга пред хотела, убийствена преса и груба игра, както и метежни атаки.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 юли 2014 22:32

terata написа:1:1 :roll:

След тази ми прогноза много розови наскачаха да ми се обесняват как тва не мое стане видиш ли... та не мое да стане,а? :mrgreen:

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 17 юли 2014 22:32

Този мач ми даде някаква надежда, че може би няма да ни биете 5 пъти подред. Най-силният коз на ЦСКА от миналата година- защитата, е неузнаваема. Дърварите от Зимбру имаха прекалено много възможности, като се има предвид, че бяха дошли за равенство и хич не си даваха зор в атака. Маркиньос не е Бадема и му личи. Йоаким е стабилно дърво.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 юли 2014 22:32

Слабичко, но нищо страшно не станало. Няма нужда от рязане на вени. В Молдова ще ни е по-лесно.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 юли 2014 22:33

май остана да палим свещи за Лудогорец да влезе в някои групи за да не стане големия гаф и да останем с един отбор в УЕФА.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 юли 2014 22:33

bilyaletdinov написа:Без да съм ви гледал мачове, очаквах доста повече. Все пак бихте Брюж, правихте равни с белгийци, а-у. Стою не трябваше да пуска тоя бенефис Камбуров. Карачанаков ви беше най-добрият играч.

Тия играчи, както и да ги въртеше трудно можеше да измекне нещо повече.. Най-много да ги бяхме излъгали с 2:1, ама всъщност щяхме да излъжем и себе си! А истината е, че с 10 напуснали и 10 нови играчи (това всеки сезон) няма как да очакваме нещо повече. Един Лудогорец няма нито един изходящ трансфер на титулярен свой играч вече трета поредна година!

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 17 юли 2014 22:34

zlatan написа:не се нахвърлям,не исках да пиша,но използвам мача ви за да кажа.
Спасете Българския футбол моля ви.
Лудогорец не може да е спасителен пояс за България.

И защо да не може ???

Не очаквах нито един от получените тази вечер резултати .... Трябват жестоки мерки навсякъде, иначе ..... нямам думи :(

Много тъжно, много :(
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 юли 2014 22:37

Pichichi написа:Мъко моя!
Мъка,мъка, мъка това е играта, мисля че отбора е много по-зле от миналата година.

Правилно мислиш! Новите са пълен шит! Нито един не ми грабна окото, с изключение на Маркиньос, ако може да го наречем нов.. От старите пък Сънди, Стоянов и Апата са мнооого зле! Изобщо тази година ще е много тегава, с тази разлика, че сега нямаме Чочев, Мболи и Гъргоров. А само преди тази среща някои си мечтаеха за гръмки победи с по 3-4 гола... :)

Върни се в “ЦСКА”