Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:Това е форум и се изказвам като регистриран потребител.Трябва ли да искам от някого разрешение, за да коментирам нещо в един форум?!
Това е мое лично мнение и не ме интересува дали ти харесва или не-ясно ли ти е?!? И на мен много неща не ми харесват, но не давам насока на мислите на някого, нито му казвам в кои теми има право да пише!
Колегата ти написа една искряща глупост и аз го репликирах-това си ми е абсолютно в правата на потребител на форума, точно както и ти ме репликираш, но аз не ти казва дали да го правиш или не-в това е разликата между двама ни!
Другото е, че цесекарите, които наистина хвръкнахте в облаците, след мача с Левски, бяхте приземени и много от вас не могат да го понесат това, та се налага да обяснявате как външни фактори са повлияли на резултата. Странно е как и някоя неправилно израснала тревичка не ви е виновна
Едва ли само това е разликата между нас!
Факторът,който повлия най-много беше ранния гол!Локото си биха,но можехме и да изравним още първото!Ако беше станало можеше да пробваме и пълен обрат!Второто полувреме играта беше много накъсана и Локото много лежаха,но това е приом на повечето отбори!Бихме подуенци и се радвахме на тази си победа,не сме си помислили за непобедим шампион!
Единствено хора като тебе в продължение на два месеца вътрешно сте се разкъсвали,защото очаквахте смъртта на ЦСКА,а победите се нижеха една след друга!
Аз не очаквам ничия смърт!
Вие два месеца се разкъсвахте чий лиценз да "купите", а сега сте щастливи, защото ще ставате акционери. Играйте, побеждавайте или губете, но го правете мъжки, а не след загуба да търсите вината все навън от вас, докато при победа цялата заслуга да е ваша-така не става.
Само не мога да разбера кой визираш това Вие?