mistreated написа:W84me написа:Синоптика е до Нова година!
А костюмираният и до тогава няма да изкара.
Аз съм на друго мнение.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
mistreated написа:W84me написа:Синоптика е до Нова година!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
samobotev написа:Kaкви страхливи смени вкарва чист нападател за сметка на халф и сменя уморено ляво крило за свежо такова. Това ако са страхливи смени то тогава ти си трактор.
И къде ги видя тези 5 ваши положения защото аз се сещам само за три, гредата, фала на марсиню и положението на Бадема или броиш трите смулации за дузпи на вашите играчи за чисти голови положения. То реално и гредата не е чисто голово положение и беше по скоро плод на късмет, а не на добро изработено положение.
но както и да е както един мой приятел фен на Черноморец казва със сини и червени фенчета на по 15 години или чичковци на по 50-60 от селата не спори това си е просто загуба на време
W84me написа:mistreated написа:W84me написа:Синоптика е до Нова година!
Аз съм на друго мнение.
гражданин от село написа:След като по време на "оздравяване" плащаме по 20хил. на "специалист" като Стойчо и мин. 15хил. на пенсионирани треторазредни британски дървари,какво ли ще бъде като оздравеем(дай боже)?
vaskonti написа:гражданин от село написа:След като по време на "оздравяване" плащаме по 20хил. на "специалист" като Стойчо и мин. 15хил. на пенсионирани треторазредни британски дървари,какво ли ще бъде като оздравеем(дай боже)?
За Стойчо си прав общо взето, но вчера Хауърд се включи доста добре, с огромно самочувствие, което си има покритие. Проблемът ни е, че Тошко играе само и единствено защото има "червено" сърце, иначе си е дупка и бива надигран без проблем, а Дюлгеров просто толкова си може, макар и да се опитва да се надскочи, за което заслужава поздравления. Чочев също се старае, но той играе нещо средно между офанзивен и дефанзивен халф и запълва сума ти дупки. На практика единственият ни халф, който е на ниво, това е Марсиньо. Всичко друго е за смяна. Ботев напълно завзеха центъра и съвсем нормално в последните 20 минути ни притиснаха - не стига, че сме зле в средата, ами и вадим един борбен Дюлгеров и пускаме Карачанаков, който трудно би преборил дори Вутов.
Това е вицът на седмицата !Положенията бяха поне 5:2 в полза на ЦСКА...
vaskonti написа:За Стойчо си прав общо взето, но вчера Хауърд се включи доста добре, с огромно самочувствие, което си има покритие. Проблемът ни е, че Тошко играе само и единствено защото има "червено" сърце, иначе си е дупка и бива надигран без проблем, а Дюлгеров просто толкова си може, макар и да се опитва да се надскочи, за което заслужава поздравления. Чочев също се старае, но той играе нещо средно между офанзивен и дефанзивен халф и запълва сума ти дупки. На практика единственият ни халф, който е на ниво, това е Марсиньо. Всичко друго е за смяна. Ботев напълно завзеха центъра и съвсем нормално в последните 20 минути ни притиснаха - не стига, че сме зле в средата, ами и вадим един борбен Дюлгеров и пускаме Карачанаков, който трудно би преборил дори Вутов.
Perroquet написа:Това е вицът на седмицата !Положенията бяха поне 5:2 в полза на ЦСКА...Сега ще пиша бавно , напоително , болдвам ! Нека колегата си води записки --- ЦСКА снощи имаха 1 (ЕДНО) положение за гол - това на Бадема. И то беше плод не на някаква комбинация , а на серия от случайни рикошети. 90 минути като домакини - едно чисто голово положение
Това са сухите факти , всичко друго са някакви фенски фантазии и смесване на желаното с действителното. Ботев също не създаде кой знае какво в атака (две положения) , но да се твърди , че ЦСКА били създали 5 положения , това е хумористично .
Вероятно феновете броят всяко достигане на червените играчи в близост до вратаря на Ботев за голово положение... Щото снощи цесекарите рядко барваха топка и рядко минаваха в половината на гостите...
![]()
mistreated написа:Боли ме фара на какво мнение си ти.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:mistreated написа:Боли ме фара на какво мнение си ти.
И мене ще ме боли фара, като ви закрият през зимата... Цирка ще започне още другия месец, като няма пари за заплати!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта