Не е така!Да врътнем един залог ако искаш,че виждам-влече те

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
angelofdeath написа:Много задълбахте в темата за юношите. Историята на футбола ни е показала, че ЦСКА е българската трансферна величина в Европа. Играчите ни заминаваха и ставаха твърди титуляри в отборите си, печелиха купи и вкарваха голове. Поради някаква причина левскарите от много поколения се провалиха в Европа. И то съвсем не лоши футболисти, като Гиби, Наско Сираков и Гонзо. Последните двама обаче записаха имената си със златни букви в историята на Левски. Аз се гордея, че през ЦСКА за големия футбол са тръгнали най-великите български играчи. Тъжно е, че някои не можаха да оставят трайна следа при червените.
Old_death написа:Хонда, преди да предлагаш облози да сключим един друг.Ако намериш мой цитат,в който казвам,че Христов не е юноша на Левски,ще ти дам 10000 лева.Ако не представиш такъм до утре вечерта,ще ми се извиниш или ми се обади на личен да ти кажа къде и как ще ми дадеш 100 лева.Не ме търси за друго и не ми коментирай постовете!
Кашчей написа:Креативност= създаване, изграждане, иззиждане....
Какво е изградил, създал или иззидал ЦСКА в последните 20 години?Въпросът ми е към автора на темата и на други постове няма да отговарям!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта