Xamy написа:Е какво му е смешното, че бърка имената? Това си е болест, която доста хора имат, като при всички се развива доста различна форма. Гнусотия!
Абе, разбира ти твойта зелена глава от болести!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Xamy написа:Е какво му е смешното, че бърка имената? Това си е болест, която доста хора имат, като при всички се развива доста различна форма. Гнусотия!
ЦСКА-р написа:Като чета мненията на Левскарите човек може да се пукне от смях... хора, докато Гонзо ви е треньор, вие няма да помиришете повече от 2-ро място, разберете го!!! В ЦСКА си правят пълна гавра и с футболисти и с треньори... последните 2 десетилетия за тоя отбор са меко казано КОШМАРНИ! Какви ли не собственици се изредиха, и всеки гледа да искара пари от тоя отбор!!! Не мога да разбера тия хора имат ли съвест, колко хора отказаха да ходят по стадионите... колко хора отказаха от най-великия български клуб! Не случайно след 89-та Левски има по-големи успехи в Европа от нас, (както и по-големи резили ама както и да е) не случайно, ние не сме играли на пролет в евротурнирите от.... не помня даже коя година, може и да беше последния 1/2 в КНК през 89-та!!! Дано... дано до няколко години се намерят собственици уважаващи името ЦСКА, и хората ше се върнат на стадиона, и ЦСКА ще се върне там където му е мястото! Сега, ако загубим в петък, аз лично докато Титан АС са собсвеници на ЦСКА, няма да стъпня на стадиона!
Blue Varna написа:ЦСКА-р написа:Като чета мненията на Левскарите човек може да се пукне от смях... хора, докато Гонзо ви е треньор, вие няма да помиришете повече от 2-ро място, разберете го!!! В ЦСКА си правят пълна гавра и с футболисти и с треньори... последните 2 десетилетия за тоя отбор са меко казано КОШМАРНИ! Какви ли не собственици се изредиха, и всеки гледа да искара пари от тоя отбор!!! Не мога да разбера тия хора имат ли съвест, колко хора отказаха да ходят по стадионите... колко хора отказаха от най-великия български клуб! Не случайно след 89-та Левски има по-големи успехи в Европа от нас, (както и по-големи резили ама както и да е) не случайно, ние не сме играли на пролет в евротурнирите от.... не помня даже коя година, може и да беше последния 1/2 в КНК през 89-та!!! Дано... дано до няколко години се намерят собственици уважаващи името ЦСКА, и хората ше се върнат на стадиона, и ЦСКА ще се върне там където му е мястото! Сега, ако загубим в петък, аз лично докато Титан АС са собсвеници на ЦСКА, няма да стъпня на стадиона!
Хайде ми покажи къде феновете на Левски в тази тема подкрепят Гонзо или пък нападат Пената,че ми се правиш на голям интелектуалец....много мразя такива изтъркани мнения като твоето
ЦСКА-р написа:Blue Varna написа:ЦСКА-р написа:Като чета мненията на Левскарите човек може да се пукне от смях... хора, докато Гонзо ви е треньор, вие няма да помиришете повече от 2-ро място, разберете го!!! В ЦСКА си правят пълна гавра и с футболисти и с треньори... последните 2 десетилетия за тоя отбор са меко казано КОШМАРНИ! Какви ли не собственици се изредиха, и всеки гледа да искара пари от тоя отбор!!! Не мога да разбера тия хора имат ли съвест, колко хора отказаха да ходят по стадионите... колко хора отказаха от най-великия български клуб! Не случайно след 89-та Левски има по-големи успехи в Европа от нас, (както и по-големи резили ама както и да е) не случайно, ние не сме играли на пролет в евротурнирите от.... не помня даже коя година, може и да беше последния 1/2 в КНК през 89-та!!! Дано... дано до няколко години се намерят собственици уважаващи името ЦСКА, и хората ше се върнат на стадиона, и ЦСКА ще се върне там където му е мястото! Сега, ако загубим в петък, аз лично докато Титан АС са собсвеници на ЦСКА, няма да стъпня на стадиона!
Хайде ми покажи къде феновете на Левски в тази тема подкрепят Гонзо или пък нападат Пената,че ми се правиш на голям интелектуалец....много мразя такива изтъркани мнения като твоето
Вие едва ли не вярвате, че можете да станете и шампиони тая година... СМЯХ! Левски няма да е шампион поне още 5 години!
iliev72 написа:Смях ,смях , но Левски много бой са яли от чичи Митко така , че който се смее последен най-добре се смее
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта