Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
dreben23 написа:Резултатът ще е потресаващ! Базел има сили да се съревновава с най-големите отбори, както впрочем го е правил в Шампионската лига. Едва ли ще си позволи лукса на Рома да играе само 20 минути?!? Отборът ни се самоунищожи само за един миг! Още в неделя Данчо Тодоров ще бъде реабилитиран. Я някой да каже от кога той играе в ЦСКА ?!? Той е лицето на отбора според мен от години. Единственият футболист, който играе със сърце. Не съм убеден, че това за пиянството е истина! Любо е поредният некадърен треньор в България. Той се предаде без бой, това е истината! Изми си ръцете с футболистите, което не му прави чест. Спокойно след мачът с Базел той ще си тръгне! Дано да надделее разумът, защото може въобще да не попаднем в зона Европа догодина! Следващите 3 мача осмислят сезона иначе ще гледаме май Черноморец в групите както са тръгнали с това темпо на развитие! Айде горе главата все пак, остава да се надяваме ...
DukeUnv написа:Имам един въпрос. Защо винаги се гласите за някакви победи срещу отбори, които и вие знаете, че не можете да победите? Като гости ви биха 0:2, като домакини едва ли ще ви пуснат. Все пак и те искат да се докажат. Мача за мен е най-много Х, резултат 2:0 ; 1:1
Расате написа:Защо се гласим винаги за победи??? Защото ЦСКА е свикнал да побеждава в Европа всякакви отбори, дори когато не е в най-добрата си форма. Пример: Шахтьор Донецк ги бихме 3:0 с Любо Пенев и Лечков в състава си. А предполагам си спомняш на каква възраст бяха те??? Има и един съвсем пресен пример - с Динамо, та не ги ли бихме с един съвсем нов отбор, събран само от два месеца и съставен от немалко юноши!!! Та ние сме ЦСКА - можем да си позволим да мислим винаги за победи!!! Ясно ли е???
САМО ЦСКА!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта