15 кръг/ ЛЕВСКИ - ЦСКА / 08.11.2025 г./ 15.00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Aronaks
Контакти:

Re: 15 кръг/ ЛЕВСКИ - ЦСКА / 08.11.2025 г./ 15.00 ч.

Мнениеот Aronaks » 05 ное 2025 09:01

4x4 написа:За какъв равен говорите всички не ми е ясно.
Политиката на Домусчиеви дето държат спортни сайтове и телевизии отдавна е насочена срещу развитието на българския футбол с дейното участие и когато трябва безучастие на БФС.
Лудогорец трябваше да е национална кауза и дербитата да са между тях и единия от столичните грандове зависи кой е във форма и кой е по - близо до върха.

Това вече 14 години се опитват да обезличат Дербито на Българския футбол ама и на малките деца дето вече пораснаха им е ясно че не става.
Отделно че без силен Левски и ЦСКА Националния отбор не само куца ами даже затъва.
Поредното Дерби идва и всички ще го гледат даже и в Разград ама не точно всички щото много стари хора нямат интернет и не са си платили за Диема Спорт и Диема Спорт Екстра на господин Домусчиев- зализаната Делиорманска мастия дето може да гледа Мача а може и да не го гледа. Негова си работа.
Ама тука да ми говорите преди Дербито че и Левски и ЦСКА ги устройва Х..
Това не може да е истина.
Мен равен не ме устройва в Дербито.
Аз искам Победа!

Какво искаме ние феновете и какво е в главите на управляващите двата отбора и футболистите са две различни неща. Естествено, че и ние левскарите искаме победа, както и вие. Това е най-нормалното нещо. Но според мен футболистите и ръководители повече се страхуват да не загубят този мач, отколкото да искат да го спечелят.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 ное 2025 09:06

Прав е Ароната.

Напрежението се покачва през цялата седмица и взима връх в деня на мача. И двата отбора се страхуват от загубата и предпочитат по-сигурен подход към двубоя.
Честно казано не го разбирам особено този страх. Особено сега, когато и двата отбора са на съвсем различни позиции и за никой няма да е фатална една загуба. Да в психологически план е важен ефекта. Както положителния при победилият, така и отрицателния при загубилият. Въпреки, че миналата година Левски на Генчев май се срина веднага след победата с 1:0 в дербито.

За мен пример за дерби е Реал Барса - буквално излизат да се мачкат без страх и предразсъдъци. Но класата е свъвсем различна :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 ное 2025 09:28

4x4 написа:За какъв равен говорите всички не ми е ясно.
Политиката на Домусчиеви дето държат спортни сайтове и телевизии отдавна е насочена срещу развитието на българския футбол с дейното участие и когато трябва безучастие на БФС.
Лудогорец трябваше да е национална кауза и дербитата да са между тях и единия от столичните грандове зависи кой е във форма и кой е по - близо до върха.

Това вече 14 години се опитват да обезличат Дербито на Българския футбол ама и на малките деца дето вече пораснаха им е ясно че не става.
Отделно че без силен Левски и ЦСКА Националния отбор не само куца ами даже затъва.
Поредното Дерби идва и всички ще го гледат даже и в Разград ама не точно всички щото много стари хора нямат интернет и не са си платили за Диема Спорт и Диема Спорт Екстра на господин Домусчиев- зализаната Делиорманска мастия дето може да гледа Мача а може и да не го гледа. Негова си работа.
Ама тука да ми говорите преди Дербито че и Левски и ЦСКА ги устройва Х..
Това не може да е истина.
Мен равен не ме устройва в Дербито.
Аз искам Победа!

Ще ме извиняваш , но представянето на нацитата отдавна не са пряко свързани с това да има силни Левски и ЦСКА.
И двата отбора се подведоха по разградския аршин и го докараха до един фалит и един почти фалит и до излизане за мачове без или с 1 българин в състава.
Цъкаш съставите от онази вечер през 2005та и ти става жал за националния отбор.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 ное 2025 12:30

4x4 написа:Поредното Дерби идва и всички ще го гледат даже и в Разград ама не точно всички щото много стари хора нямат интернет и не са си платили за Диема Спорт и Диема Спорт Екстра на господин Домусчиев- зализаната Делиорманска мастия дето може да гледа Мача а може и да не го гледа.

Хубаво е преди да пишеш дадено нещо да се информираш за същото. От януари 2021г. Домусчиеви нямат нищо общо с Нова телевизия.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “ЦСКА”