GOLEADOR написа:[offtopic]Интересно в Левски дали някой играе на Тото1?Но това не е подсъдно,все пак Иво Тонев е само шеф там.[/offtopic]
ХАХАХХАХАХАХ! +1914 моя грешка

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
GOLEADOR написа:[offtopic]Интересно в Левски дали някой играе на Тото1?Но това не е подсъдно,все пак Иво Тонев е само шеф там.[/offtopic]
dodo7271 написа:http://www.bookmakers.bg/bgnews/1852
Тежки преживявания са имали през почивката си футболистите на ЦСКА Борис Галчев и Станко Йовчев. Двамата имат пунктове на нелегалия у нас букмейкър "Уин 365", които са били ударени при акция на НСБОП. Всички подобни заложни къщи в страната постепенно се затварят от униформените, защото букмейкърът нарушава родните закони.
Галчев и Йовчев е трябвало да пишат обяснения за контактите си с убития наместник на "Уин 365" Йордан Динов. Той бе разстрелян през пролетта в столицата. От тогава 95 процента от пунктовете му бяха затворени, а всички собственици - разпитани.
Отделно след края на лятната ваканция с Галчев и Йовчев ще се заемат и от БФС. Комисията на генерал Василев е изявила желание да разследва обвързаността на двамата състезатели с букмейкърските среди. УЕФА и ФИФА жестоко осъждат подобни отношения, а на играчите официално е забранено дори да пускат фишове, пък били те и за мачове на други отбори.
Ей сега стана страшно, ако това е истина, разбира се.
percival написа:Момко .злобата взема връх в живота ти .Контролирай я докато е време.
Били разтълкувал това червеничкото ?
По твоята логика на мислене Николай Гигов трябва да го съдят за убийства ,все пак се занимава с оръжия : )
Типично подуенско мислене
Panicanwhyasker написа:percival написа:Момко .злобата взема връх в живота ти .Контролирай я докато е време.
По твоята логика на мислене Николай Гигов трябва да го съдят за убийства ,все пак се занимава с оръжия : )
Колега май твоето мислене не е в правилната посока.
Забранява се и от правелника на УЕФА и на БФС да участват състезатели
в залагания та камо ли да са собственици на букмейкърски пунктове.
Panicanwhyasker написа:percival написа:Момко .злобата взема връх в живота ти .Контролирай я докато е време.
Колега май твоето мислене не е в правилната посока.
Забранява се и от правелника на УЕФА и на БФС да участват състезатели
в залагания та камо ли да са собственици на букмейкърски пунктове.
k_oleto написа:Станко ли ? Я го виж ти младежа. Браво Станко, пак ми се издигна в очите!!!
Само Станко Йовчев!!!!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
percival написа:TristaNNN написа:percival написа:Момко .злобата взема връх в живота ти .Контролирай я докато е време.
Злобата не взима връх при мен, така че не се тревожи за здравето миГледам че ти нещо си напрегнат, така че да - ще ти го разтълкувам простичко: "Не е хубаво професионален футболист да има допир до залагания и други подобни." Това е според едно правилниче, а не са мои тълкувания. Разбира се, никой няма да го съди, коли, беси, бие или разстреля, просто отчитаме това явление като "не"хубаво.
Според мен под това други влиза само едно нещо и то е симулативна игра.Никой ама абсолютно никой няма право да забранява на футболист да инвестира собствените си пари.Още по малко пък някой драскач като зарков .Кое е хубаво и кое не си го решава футболиста ,парите са си неговите ,а и по закон и правилници никъде не е забранено.зарков си ги изсмуква от пръстите и вие като слънчаци на червей кълвете ,все пак е "нещо: против ЦСКА.Тоя тъпак ще почна да му чета анализите когато излезе публично и си каже какво имаше между него и Мурад Хидауед
ПП:И да ти дам малко пояснения:"пунктовете" са напълно законни и никой не ги е затварял ,нямат законовото право да го направят.Макар и много да им се иска да го направят.Нормално е да разпитат притежателите им във връзка с убийството на генералният им мениджър.Има много футболисти собственици на такива "пунктове" не е нищо ново ,но не е и незаконноПък и я си помисли каква длъжност заема един от шефовете в клуба ви ?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
dreben23 написа:GOLEADOR написа:[offtopic]Интересно в Левски дали някой играе на Тото1?Но това не е подсъдно,все пак Иво Тонев е само шеф там.[/offtopic]
ХАХАХХАХАХАХ! +1914 моя грешка
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:percival написа:percival написа:Момко .злобата взема връх в живота ти .Контролирай я докато е време.
Според мен под това други влиза само едно нещо и то е симулативна игра.Никой ама абсолютно никой няма право да забранява на футболист да инвестира собствените си пари.Още по малко пък някой драскач като зарков .Кое е хубаво и кое не си го решава футболиста ,парите са си неговите ,а и по закон и правилници никъде не е забранено.зарков си ги изсмуква от пръстите и вие като слънчаци на червей кълвете ,все пак е "нещо: против ЦСКА.Тоя тъпак ще почна да му чета анализите когато излезе публично и си каже какво имаше между него и Мурад Хидауед
ПП:И да ти дам малко пояснения:"пунктовете" са напълно законни и никой не ги е затварял ,нямат законовото право да го направят.Макар и много да им се иска да го направят.Нормално е да разпитат притежателите им във връзка с убийството на генералният им мениджър.Има много футболисти собственици на такива "пунктове" не е нищо ново ,но не е и незаконноПък и я си помисли каква длъжност заема един от шефовете в клуба ви ?
Ама много ясно че под "други подобни" се разбира симулативна играЕх това панчаревско мислене, взех че го подцених без да искам. Как ще докажеш симулативната игра, може играчът да е разстроен, болен, махмурлия, със зъбобол или просто да го полят пръстите понеже е щракал много предната вечер. Сега, дай да се разберем - никой не забранява никому да си харчи и инвестира парите (които и без това се бавят с месеци) където пожелае, но тук говорим за спортни залагания бе пич, не за баничарница или гумаджийница. Не знам какво си е изсмукал Зарков, разбирам че прекрасно описва всичките ви бакии и затова го мразите толкова, но в случая аз ти цитирах един прост член из документите на БФС, според който играч може да бъде изритан от отбора за нещо такова, ти обаче твърдиш че всичко е наред. Ами така да е - съвсем забравих че всички режат месо от ЦСКА, сега сигурно продължава голямата завера.
Аз прекрасно знам каква длъжност заема Тонев, но за да не ми криволичиш в погрешната посока ще кажа че той не е със статут на професионален футболист. Има малка разлика все пак, нали
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта