Оставете Мъри на спокойствие.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sedemnaiset

Re: Оставете Мъри на спокойствие.

Мнениеот sedemnaiset » 03 фев 2009 18:40

dani*** написа:Съгласен съм с Делянски.Ако не спрета с глупостите, обричаме още едни квалификации на провал.Вярвам, че имената на Стоянов и Мечо Телкийски, няма да попадат в титулярите, което би било смешно.. Иначе Мъри обича атакуващия футбол, не съм виждал по-дисциплиниран и качестве отбор на Левски, освен неговия.. Самия факт, че точно те направиха пробив в Европа е показателен.. Оставете това с кого са играли, те показаха характер и постоянство, с което определено не са известни :D Затова дайте една бяла картичка на Мъри и го оставете да поработи..

бе незнам къде го видя тоя атакуващ футбол след 17 на 1. :lol:

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 03 фев 2009 18:44

delqnski47 написа:
mladenis написа:Хора тези дни много се изписа и изговори отностно назначението на хасковското каунче за национален треньор, аз самият взех дейно участие по форумите, раздразнен от простотиите мууууу, но като се замисли човек, нека оставим Мъдито там да се прави на тренерче, то е ясно че националния отбор вече е похабен от мениджърски интереси, ползващи се с протекциите на БФС. Да оставим тиквите да си дерибействат, тъй като е ясно, че към дадения момент нищо не може да се направи, дано след някоя и друга година се намерят читави хора, управленци и треньори, които да поемат футбола у нас, че наистина некадърниците и силно прехвалени типове се задържаха прекалено дълго в българския футбол.

Абе пичове!!!Кви са тия куци изказвания бе да го *** :D !!!Мъри е добър треньор просто му треа малко време и се оправя с отбора!!!Не разбирам къв е проблема!!!Аз лично го уважавам шото никога не псува или коментира ЦСКА(за разлика от Борат,Насенцето и Виленцето)!!! :)

Ми той Мъри Стоилов е играл в ЦСКА ! :) Що да плюе ? Дайте му време и спокойствие на човека да работи,пък дано стане нещо !Нека ги види в каква форма са и Топузаков,Мечо и Коловати!
От ЦСКА съм ,но едно време Топчо ми се нравеше много с играта си !Домовчийски има място при отсъствието на Божинов,М.Петров... Мечо Телкийски вкарва често в Израел. Нищо ,че в Левски го чакаха няколко години да направи силен мач. :) Против Илиян Стоянов съм,не знам защо... :)
Само не искам Гърбавия Бижутер в националния ... Ако Мъри го извика,не знам... :D
Ми те щот играха атакуващо и затва им напълниха кошарата ,бре ... :)
Последна промяна от di4o на 03 фев 2009 18:45, променено общо 1 път.
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 03 фев 2009 18:44

Между другото тогава играха открито и затова ги разкриха тотално. Това беше грешка според мен, защото срещу тези отбори трябваше да се затворят и сигурно на контри щяха да вкарат повече голове... Просто разликата в класите е огоромна, но кажи ми гледал ли си по-силен отбор на Левски, а най-вече с по-сериозно самочуствие на терена... Ако напипа оптималния състав бързо, Мъри ще направи силен отбор, така мисля.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 фев 2009 18:46

sedemnaiset написа:
dani*** написа:Съгласен съм с Делянски.Ако не спрета с глупостите, обричаме още едни квалификации на провал.Вярвам, че имената на Стоянов и Мечо Телкийски, няма да попадат в титулярите, което би било смешно.. Иначе Мъри обича атакуващия футбол, не съм виждал по-дисциплиниран и качестве отбор на Левски, освен неговия.. Самия факт, че точно те направиха пробив в Европа е показателен.. Оставете това с кого са играли, те показаха характер и постоянство, с което определено не са известни :D Затова дайте една бяла картичка на Мъри и го оставете да поработи..

бе незнам къде го видя тоя атакуващ футбол след 17 на 1. :lol:

Пак ли се регна бе.......................................................................................... това са обидите,които изреждам по твоята дребна,злобна,мижава душица!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

sedemnaiset

Мнениеот sedemnaiset » 03 фев 2009 18:49

Пак ли се регна бе.......................................................................................... това са обидите,които изреждам по твоята дребна,злобна,мижава душица!!!

ей друже , я кажи как да стана като тебе - да псувам другите
и никога да не ме банват аааа?

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 03 фев 2009 18:52

sedemnaiset написа:бе незнам къде го видя тоя атакуващ футбол след 17 на 1. :lol:

Пак ли се регна бе.......................................................................................... това са обидите,които изреждам по твоята дребна,злобна,мижава душица!!![/quote]

и никога да не ме банват аааа?[/quote]

Ами има левскарско лоби в Гонг и му се радват, че не ни обича :D :D Теб те банват по модел на БФС.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 фев 2009 18:54

sedemnaiset написа:

и никога да не ме банват аааа?

Написал ли съм някаква обида,кажи ми?Ти не се спираш не само с обидите,ами пишеш с главни букви,заяждаш се с много хора,пишеш по просташки начин имената на хората...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

sedemnaiset

Мнениеот sedemnaiset » 03 фев 2009 18:56

dani*** написа:
sedemnaiset написа:бе незнам къде го видя тоя атакуващ футбол след 17 на 1. :lol:

[/quote]
и никога да не ме банват аааа? [/quote]
Ами има левскарско лоби в Гонг и му се радват, че не ни обича :D :D Теб те банват по модел на БФС.

хубава работа ама ромска малко така батей ей ей ей

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 03 фев 2009 19:05

@sedemnaiset- бързичък си, надявам се да не се налага да спирам и този ти акаунт. Относно dani***- не видях в последните му 20 поста да е обиждал някого, следователно не виждам причина да го наказвам. Няма никакво лоби тук- който не спазва правилата си отива, при това без предупреждение.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 фев 2009 19:07

Много глупости се изписаха,под давлението на разни фенски пристрастия.Защо е нужно да се забравя,че все пак става въпрос за националния ни отбор.Аз също бях и съм против назначаването на Стоилов за национален селекционер и ще се опитам да се аргументирам.
Мъри няма необходимия опит и респект,за да води национален отбор.В един мой поуст,писан по друга тема се опасявах,че той няма да има волята да се противопостави на мениджърските интереси и на всякакъв друг външен натиск.Като погледнах кой играчи е повикал за контролата,се обедих че страховете ми са били основателни.За Топчо и Домовчииски мога да се съглася.Но защо му бе нужно да вика останалите престарели куци коне?Стоилов хич не е прост или некадърен.Може би тука наистина става въпрос за огъване пред външен натиск или изпълняване на поръчка!Ако наистина назначилите го на тоя пост искат да се подобри качеството на играта на отбора,защо не извикаха признатите за най-добри бекове в първенството ни Минев и Милиев?Какви са тия приказки за повиквателна на Данчо Тодоров?Те не го викаха,когато играеше като луд,а се сетиха за него след като превали върхът на кариерата си!За Домо се е сетил добре,като алтернатива в нападение при контузии.Нека видим какво може момчето,защото го коментираме само през цветните си очила,без да имаме реална представа за състоянието му.Защо не се потърси още един остър нападател,а да се остави Бербатов да изпълнява ролята си от Юнайтед,като по изтеглен назад играч?Някой тук смята ли,че във футболното ни ръководство седят такива некадърници,че никой не си е задал тия въпроси и не е мислил по тях?Аз съм далеч от тая идея.Просто хората там са само далавераджии,които гледат само собствения си интерес.И в лицето на Мъри имат подходящия човек,който да им вади жаравата с голи ръце!
Точно поради тая причина перуката и мафията иколо него бяха против назначаването на чужденец за треньор.Просто нямаше да могат на спокойствие да си вършат далаверите.
Това са част от причините,заради които не съм доволен от назначаването на Стоилов.Смятам,че е по добре да умуваме по тия въпроси,вместо да се джанкате като малки деца за глупости.Извинете ме,че ви ангажирах с глупостите си!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”