Тръгнали да ми плачат хора които бият майки с колички посред София. В Разград едвам на убиха невинно дете което беше в стол за инвалиди. Нямам думи, каква наглост...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
v.r.s. написа:Голям Звяр написа:Yoda написа:Това си е твое частно мнение ! На мен Домусчиев ми е много симпатичен ! А дали има извършено престъпление по отношение на някого трябва да каже полицията и прокуратурата. Всичко останало си е запалянковски интерпретации .
На мен домусчиев(бей) също ми беше симпатичен,но след този случай го мразя![]()
![]()
Тебе ти е кеф,защото си от Левски,но ако това ви го бяха направили на вас,какво щеше да ви е?Тогава щеше да го намразиш,нали???
Тук не е важно кой от кой отбор е, а това, че накякви мутри бият хора пред очите на полицаите и не се случва нищо. В Перник на входовете седят само полицаи и така би трябвало да е навсякъде. Полицията е отговорна за организацията и случващото се извън стадиона, а на тези дрогирани мутри. Лудогорец ми е синпатичен отбор, както и феновете им във форума са доста интелигентни, но това което се вижда на кадрите разваля мнението ми за клуба и собственика им. Жалко.
Yoda написа:Red Warrior написа:И аз гледах видеото. Как онзи го удари в оградата, а полицаят само гледаше и нищо не направи.Ако има поне още един останал журналист в тази скапана държава - взима видеото и директно при Цветан Цветанов да отговаря дали според него така "родната полиция ни пази"
![]()
Щом полицията не се е намесила за какво престъпление ми говориш ?!?!?! Значи всичко си е било нормално !
xa_xo написа:Разградски, ако "случайно" ЦСКА или друг отбор събере 100-150 рецидивиста да ви "охраняват" догодина на някое ваше гостуване и т.н. стюарди ви счупят кокалите ти от кой ще търсиш отговорност, а???
Yoda написа:Red Warrior написа:И аз гледах видеото. Как онзи го удари в оградата, а полицаят само гледаше и нищо не направи.Ако има поне още един останал журналист в тази скапана държава - взима видеото и директно при Цветан Цветанов да отговаря дали според него така "родната полиция ни пази"
![]()
Щом полицията не се е намесила за какво престъпление ми говориш ?!?!?! Значи всичко си е било нормално !
Red Warrior написа:1Neutralen написа:ЦСКАрите си покават злобата която им е присъща. Научете се да губите.
Има си тема вече. Тази е за кофата!
За кофата сте вие! Темата си е съвсем на място!
1Neutralen написа:Никога няма да станете европейска публика. Факт!
Тръгнали да ми плачат хора които бият майки с колички посред София. В Разград едвам на убиха невинно дете което беше в стол за инвалиди. Нямам думи, каква наглост...
1Neutralen написа:Никога няма да станете европейска публика. Факт!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта