veselinsk написа:1982 написа:veselinsk написа:Ние сме подкрепяли отбора, под каква форма е и какво АД е надали му е пукало на редовия фен. Като гледам май ще сте новатори - фенове на АД-та.
Аха, подкрепяли сте активите на отбора, но когато той закъса и останаха само пасивите, вие си направихте нов отбор.
Значи и ние в ЦСКА да направим така - дълговете са на АД-то, ние си припознаваме Нафтата, вече не сме от АД-то и неговите дългове.
Пич, много добре те виждам какво се опитваш да правиш, нема кой да ти се върже на номера. Кой съм подкрепял - моя си работа. Ти иди си подкрепи твоята кочинка, че като гледам вече са ангажирали почти поп за опелото. Каквото е при нас такова е - и пред БФС сме изрядни, и през УЕФА сме изрядни. Дреме ми на щепсела за тебе,че ти стоиш тука в тоя форум и "разкриваш" истините. Заради такива олигофрени като теб сте си за Б окръжна.
Преди малко да ти кажа брат обясних на стената за какво стоя тука и пиша повече от час и ме разбра.
Тоя 1982 обаче няма да те разбере... У лево на такива и Б областна.
Ама такива като този остроумник първи ще спрат да подкрепят отбора си, защото незнаят какво е да лягаш и ставаш с любовта си!!!