X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|

Мнениеот mistreated » 24 окт 2012 10:40

onegavon написа:Скиорили няма работна виза` така че не го слагай в състава.Мисля ,че Тасио ще играе на върха на атаката, а Анисе ше се премести отляво.На десния бек логично е да пусне Родригес, но не съм сигурен може да върне и Саша, а в центъра да сложи Пакурар.

Аз доколкото знам Скиорили е уреден вече.

ЦСКА ще може да разчита на Себастиан Скиорили във вечното дерби с “Левски”, след като жълтата карта на аржентинеца най-после пристигна в България.

Документът дълго се бавеше и над два месеца халфът не можеше да бъде използван в официалните мачове на “червените”.

23-годишният Скиорили взе участие в няколко контроли на ЦСКА и въпреки че в началото бе с наднормено тегло, навлезе в ритъм, след като смъкна излишните килограми.

Очаква се юношата на "Ривър Плейт" да бъде със сигурност в разширения състав за мач №1 на България, който е от 16 часа в събота на Националния стадион “Васил Левски”.

Тасио изобщо не е вариант за такъв мач. Срещу по-слаби отбори, където постоянно атакуваме и има доста изсипани топки напред - да. Но срещу Ботев ще ни трябват бързи играчи, които умеят да си подават топката.

snakebite, прав си за Пакурар и Тасио, но като цяло вашата халфова линия е далеч по-добра и по-обиграна от нашата. Не мисля, че трябва да се правят генерални изводи от това, че сте ни надиграли в средата на терена.

Моят състав е

------------------Черни---------------
Родригес---Попов---Крачунов---Венков
------------Янчев-----Саша----------------
Присо-----------Анисе-----------Сержиньо/Скиорили
---------------Нюанджи--------------

Като алтернатива може Анисе да е напред вместо Нюанджи, а Сержиньо да играе зад него и Скиорили на лявото крило.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2012 12:11

snakebite написа:
onegavon написа:Скиорили няма работна виза` така че не го слагай в състава.Мисля ,че Тасио ще играе на върха на атаката, а Анисе ше се премести отляво.На десния бек логично е да пусне Родригес, но не съм сигурен може да върне и Саша, а в центъра да сложи Пакурар.

Не искам да ви се меся, но на фона на играта ви в Разград, където Саша, Пакурар и Тасио не впечатлиха - незнам. Срещу левски Янчев -Саша изгледаха много солидно, но нашата двойка Дяков - Генчев ги надигра тотално, което не е странно защото мисля че е най-силната в БГ. Ботев също има доста силна двойка Иршак - Паласуелос. Пакурар въобще не го забелязах, а Тасио се мотаеше и бе напълно обезличен от 4-тия ни по сила централен защитник - финландчето Мантула..
Така че , според мен задължително бързаци отпред Анисе - Нюаджи-Присо...по назад Сержиньо и Саша, на мястото на Янчев - например Тенгариня, а отдясно - Родригес. С тоя състав мисля че имате доста вариативност и бързина. Тасио ще бъде иначе схрускан от Грънчаров и другия им централен, мое мнение....

Човек като ти чете анализа ще си помисли,че сте ни били с поне 3:0 :o !Истината е че една досадна грешка на Венков реши вие да сте победители!Така,че това с надиграването............

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2012 12:15

шивача написа:
BRF написа:
samobotev написа:e няма да сме 16 000 а около 20 000 заедно със вашите. А колко няма да ви притеснява ще разберем в събота ;)

Какъв е капацитета на стадиона ви :? ?Може ли да има толкова публика колкото казваш?

20 000 е!

Знам,че е голям,но не знаех дали се използва целия заради ремонти,седалки,буферни зони и тем подобни ;) !Все пак не съм ходил там от 4-5 години

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 24 окт 2012 12:55

BRF написа:Знам,че е голям,но не знаех дали се използва целия заради ремонти,седалки,буферни зони и тем подобни ;) !Все пак не съм ходил там от 4-5 години

Колежът е с капацитет 25000 седящи места. Заради буферните зони в момента е за 23000. За гостуваща публика са отделени 2500 места, останалите трябва да си ги напълним ние. Пуснати са в продажба 20000 билета в Пловдив. Да не забравяме, че на този стадион е имало и рекорд 40000 души, но в момента няма кой да позволи толкова хора да влезнат. Днес бях да си взема билет, на опашката всеки грабеше по 5-10 билета. Стадионът ще е пълен, надявам се и гостуващата публика да не се изложи. Призовавам всички - влезте по-рано на стадиона, за да не изпуснете първия гол. ;)

Билетите за дербито за третото място между Ботев и ЦСКА се продават като топъл хляб. Интересът към срещата с червените е огромен. Само за ден, след като ценните хартийки бяха пуснати във фен- шопа вчера в ранния следобед до 16:00 часа днес вече бяха изкупени над 4000 от тях. Както PlovdivNews.net първи писа от ръководството на Ботев имат готовност да пуснат билети за пълния капацитет на стадиона, който е 20 000 зрители. 2500 билета ще бъдат предоставени за феновете на ЦСКА.

Припомняме, че клубният фен-магазин удължи с 2 часа работното си време и работи до 19.30 часа без обедна почивка. До петък цената на пропуските е 6 лева, а в деня на мача цената ще е 8 лева.
Последна промяна от factotum на 24 окт 2012 16:31, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2012 13:18

factotum написа:
BRF написа:Знам,че е голям,но не знаех дали се използва целия заради ремонти,седалки,буферни зони и тем подобни ;) !Все пак не съм ходил там от 4-5 години

Колежът е с капацитет 25000 седящи места. Заради буферните зони в момента е за 23000. За гостуваща публика са отделени 2500 места, останалите трябва да си ги напълним ние. Пуснати са в продажба 20000 билета в Пловдив. Да не забравяме, че на този стадион е имало и рекорд 40000 души, но в момента няма кой да позволи толкова хора да влезнат. Днес бях да си взема билет, на опашката всеки грабеше по 5-10 билета. Стадионът ще е пълен, надявам се и гостуващата публика да не се изложи. Призовавам всички - влезте по-рано на стадиона, за да не изпуснете първия гол. ;)

Спокоино,ще ви изчакаме и тогава ще го вкараме ;) !До 15-та мин. да сте влезли,че Нюанджи започва :lol: !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 окт 2012 13:21

за този Скиори чета само хубави неща бе, сигурна ли е верно картотеката му :?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 окт 2012 13:26

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:за този Скиори чета само хубави неща бе, сигурна ли е верно картотеката му :?

Вчера по БНТ даваха част от интервю със Стойчо след контролата, в което каза, че Скиорили няма работна виза, така че може би за мача в Пловдив няма да е на линия. Дано по-скоро да получи право да играе, че е нужно някой да замести Карачанаков.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 окт 2012 13:40

да се провери веднага договора му за взимане по втория начин :idea:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 окт 2012 16:22

Udoji90 написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:за този Скиори чета само хубави неща бе, сигурна ли е верно картотеката му :?

Вчера по БНТ даваха част от интервю със Стойчо след контролата, в което каза, че Скиорили няма работна виза, така че може би за мача в Пловдив няма да е на линия. Дано по-скоро да получи право да играе, че е нужно някой да замести Карачанаков.

Е добре ,Скиорили е в отбора от повече от 2 месеца и още няма работна виза ? Е за какъв професионализъм си говорим ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 24 окт 2012 16:36

Мача с Ботев ще е труден, затова не вярвам Стойчо да излезе с ултра офанзивна постройка. Смятам, че състава ще е същия, като с Левски, но без Бандата и Карачанаков. На тяхно място влизат Родригес и Сержиньо, защото други опции няма. Много хора пишат суперлативи за Скиорили, но не забравяйте, че в контролите е едно, а в официалните мачове съвсем друго. Ако наистина е добър играч нека заповяда, но чувам, че все още няма право, заради проблеми с жълтата карта или нещо друго. Не слагам Тасио титуляр, защото ми изглежда доста тромав и няма да се върже с играта на останалите в нападение. Сами виждате, че цялата ни нападателна четворка се състои от бързаци: Анеси, Нюанджи и вероятно Присо. Сержиньо е по-различен, но влезе ли Скиорили направо включваме на светлинна скорост. Така се вижда най-добре, колко липсва Платини, защото при тези остри крила той щеше да бележи доста.

Върни се в “ЦСКА”