Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот RedeviL » 06 юли 2012 12:26

Tommi написа:Станко е добър нападател, не знам защо му се подигравате.

Точно там е проблемът!Прекалено е добър за нас...Мястото му е в по-добър отбор (Левски например).И без това имате проблеми в атака, идеално ще се впише в селекцията ви!! ;)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 юли 2012 12:26

Pontioi Katerini 06-2010/01-2011 ?
Бдин Видин 03-2010/06-2010 6/1
Рилски спортис 01-2009/02-2010 16/1
Чавдар Етрополе 07-2008/01-2009 0/0
Вихрен Сандански 07-2007/07-2008 0/0
ЦСКА 01/2007/07-2007 6/0

копелееее :) :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 юли 2012 12:28

Подаряваме ви го! :lol: Доколкото разбрах Тошко и Бандата са насъскали децата срещу него и то на шега, ама където има и шега, има и някаква истина! :lol: :lol:

Неговият талант се забелязва и от децата в детската градина! :lol: :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 юли 2012 12:30

станко е една истинска голова машина.. а феновете на рилски спортист верно са истински късметлий че са го видели да вкарва
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 юли 2012 12:30

danko_sot написа:
crap написа:Ние няма как да ги "изметем", ако те самите не искат да се "изметат". Отбора е частен все пак, а не държавен...

Има как! Хората са голяма сила. Ето сега се събраха хора на протест и спряха цял закон за горите. Хората са голяма сила, но трябва да са обединени. За съжаление е пълно с бездушници, които се наричат фенове на ЦСКА! Ако се обединим всички фенове, вярвам, че има как да ги принудим да продадат клуба максимално бързо.
А и кога по дяволите шибаното правителство ще се намеси. Може би трябва и ние феновете да намерим начин да апелираме за помощ от страна на държавата да помогнат ада изметем титан. А вместо това те им дават базата! Това аз наричам мечешка услуга от страна на Бойко Борисов! Намесиха се във волейбола, в какво ли не, намериха супербогат инвеститор на Левски да измислят нещо и да разкарат пернишките боклуци от ЦСКА. Бойко да не се прави на луд, защото ако тези бяха в Левски досега щяха да са ги изгонили 1000 пъти. Сигурен съм в това, но ние цесекарите сме някви мазохисти сигурно. Търпяхме какви ли не на власт в последните 20 години. Време е да дойдат нормални хора и инвеститори на Армията! Писна ми тва безчинство на гърба на най-великият бг отбор!

Ами айде тогава бе пич извади 20 милиона и го купи тоя клуб накрая.Ех мама му стара на приказки сте много големи ама май сте кьорави всичките до един.Как някой да купи ЦСКА?Обясни ми как да го направи като веднага юмрука на властта се стоварва върху него?Гриша Ганчев се опита да го направи и веднага на следващия ден осъмна със скалъпено обвинение за заплаха за убийство.Нали всеки,който се опитва да ни купи после ще си има същите проблеми.Ти какво си мислиш,че не е имало кандидати за купувачи и не е имало оферти ли?Имало е,но като виждат хората какво става с право се страхуват за бизнеса си и не искат да се намесват.Да не мислиш,че Домусчиев е искал да напусне ЦСКА?Замисли се кога той и Пенко Пенков напуснаха-2009-та когато дойде сегашното мафиотско правителство.Като нищо Домусчиев може да е получил ултиматум или се махаш или ще те разкатаем както стана с Гришата.Днес вече нищо не може да ме учуди в тая държава и с всеки изминал ден осъзнавам,че някой от властта целенасочено вреди на клуба.Естествено и собствениците не са китки за мирисане.Усетиха,че се насадиха на пачи яйца ама е късно вече.Сигурен съм,че при първата оферта и ще ни продадат.Ама такива оферти липсват разберете го.Просто няма купувачи.И при това положение смисъл от протести няма.Най-много да изгоним сегашните собственици и да станем като Пирин.Щото и неговите фенове бяха много ербап ама като им връчиха акциите и почнаха да се оправдавата,че нямат пари.Айде малко по-трезви преценки да имате за нещата.Сега се нервирате,щото се хващате за всичко написано в пресата.Трошите си нервите излишно ти и другите.Аз пък съм сигурен,че ЦСКА ще изглежда много добре в игрови план през новия сезон върпеки всичко и всички.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 06 юли 2012 12:35

RedeviL написа:
Kolec написа:НАЙ-НАКРАЯ! King Sir Stanko получи уважението, което заслужаваше! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Невръстни фенове на футбола от турското селце Караджасу, които всеки ден идват да гледат тренировките на ЦСКА, си харесаха изявите на Станко Йовчев и често викат името му, докато "червените" провеждат заниманията си. Няколко малчугани от къщите край хотела на 31-кратните шампиони неизменно се събират край терена, винаги когато Стойчо Младенов изведе възпитаниците си за тренировка. Те бързо научиха кой е отборът, който гледат, а вече имат и нов любимец.

Нападателят Станко Йовчев е основна тема на техните разговори, а след няколко разменени думи с капитана на ЦСКА Тодор Янчев малчуганите измислиха и прякор на любимеца си. Така Станко стана "Станко Машина" и това е любимо скандиране на децата. Новият прякор на Йовчев видимо развесели състава на "червените", като футболистите на ЦСКА не пропуснаха да отбележат, че малките фенове много бързо са открили звездата в отбора.

[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=373791[/offtopic]

"Станко машина" :lol:
..и там го надушиха! 8-)

ДААААААААААААААААААА, Нема Мораеш, нема Платини
Един е Станко Машината

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 юли 2012 12:37

Напишите и цифрите на сметката и ИБАН-а във форума, за да се поопаричат и всички съфорумници... :lol: :lol: Поне ще има абонаментни карти бол... :lol: :lol:

Пак сме планували да играем с Ал Ахли, как не им омръзна все срещу класни съперници да мерим сили! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 юли 2012 12:39

хора този е прекалено сбъркан. очаквам да остане при нас завинаги :oops:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 06 юли 2012 12:39

k_oleto написа:[quote="Заклет Левскар.

Цитати от форумец с ник: "ЗАКЛЕТ ЛЕВКАР"

Колега, моят любим отбор е Левски, затова аз съм левСкар.
Благодаря все пак за подробния анализ на моето скромно мнение, но е по-добре да се примирш с действителността - а тя е, че Мораес няма да играе повече за ЦСКА (което е добре за Вас – така няма да има кой да пропуска дузпите). Също така, че докато Титаните са Ви начело никога няма да станете шампиони. А също така, че Великият вожд, който гледа с хоспитализиран поглед от твоя аватар няма място на терена(което пак е добре за Вас, защото така ще започвате всеки мач с 11 човека).

П.п. Що се касае за последното – очаквам сега да разтълкуваш: „Не е пропуснал нито един мач на ЦСКА и с нищо друго не е запомнил Т.Янчев освен с чудесната асистенция за единия гол на Лудогорец от есенния дял – БРАВО. (И със сиропа за кашлица, естествено)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юли 2012 12:39

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:

Pontioi Katerini 06-2010/01-2011 ?
Бдин Видин 03-2010/06-2010 6/1
Рилски спортис 01-2009/02-2010 16/1
Чавдар Етрополе 07-2008/01-2009 0/0
Вихрен Сандански 07-2007/07-2008 0/0
ЦСКА 01/2007/07-2007 6/0

копелееее :) :)

Вижда се, че се е подвизавал както в България, така и в чужбина и може да ви бъде полезен с опита, който е натрупал.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”