hydetoshi написа:Според мен мача беше ОК! Имаме основен проблем с 2 поста - Черни и Соу. Реално мача беше 2-3:0 за ЦСКА. На Левски им върза още на първата атака,после кошмарна грешка на Черни,което наклони сериозно везните и беше нормално да има 10-15 минути смут в отбора. После се видя,че надиграхме сините и беше напълно реално да се стигне до пълен обрат. Заслуга за това има разбира се Люпко,така че не виждам за какво го плюят всички.
Бях се зарекъл да не коментирам, .... ама

Първо, при положение, че сме стигнали дотам Дани Младенов да ни вкарва 2 на Армията, няма как да очакваме сухи мрежи в подобни мачове

Нямам идея чия е вината за 14565679 различни формации на защитата от началото на сезона и дали това рефлектира върху синхрона в тази зона, но .... В ЗАЩИТА СМЕ ЛЕШ!
Справяме се само когато играем с 5 отзад и Малинов+Бикел пред тях

При положение, че сме в състояние да получим гол от всяка полу-атака, всяка стратегия за провеждане на мач заминава в канала.
Конкретно за този мач - при първия гол имаше 3 последователни грешки: Първо Турицов цяла вечност не се реши да атакува Горанов на тъча (все едно срещу него е Меси), въпреки, че Бикел бе много близо и готов да го подсигури, после Малинката аристократично изгледа как Паулиньо се включва зад гърба му и накрая Занев, озовал се с двама в зоната си, тръгна да атакува балонно центриране зад дузпата и си остави човека.
При втория гол всичко започна с идиотския шпагат на Занев за нарушението, после някой беше решил, че тапата Бикел може да пази персонално Райнов при статични положения, а Черни за пореден път показа, че е крайно несигурен при излизания.
Тиаго ще продължи да играе на ниво веднъж на 3 мача, докато е оставен без алтернатива!
В момента разполагаме със следните вътршни халфове: Бикел, Малинов, ПИНТО, Тиаго + Антов(с 2 мача на кръст от началото на сезона и оставен извън групата в половината мачове

) и русначето (с голееееееми условности).
.. и ако теглим чертата, имаме 4-ма нападатели за една позиция, 6-7 крила/външни за 2 позиции и 4 халфа за 3 позиции
Та въпросът ми към г-н Консултанта е много елементарен: За каква схема е правена селекцията и колко дълго ще издържат Бикел, Тиаго и Малинката?