Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Мнениеот TristaNNN » 15 мар 2018 16:35

delqnski47 написа:Едно нещо ми направи впечатление....чак ме изненада.Ръководството на Левски не се хвана(за мое огромно съжаление) на въдицата и не започна да пише доноси за Каранга?По принцип това щеше да е признак за як страх и насиране от тяхна страна,но те не го направиха,което беше мъдър ход.

Невероятно! :shock:
Нима ГА още не е съзрял дългата синя ръка, която е писала декларацията на Пирин? :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2018 17:21

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Едно нещо ми направи впечатление....чак ме изненада.Ръководството на Левски не се хвана(за мое огромно съжаление) на въдицата и не започна да пише доноси за Каранга?По принцип това щеше да е признак за як страх и насиране от тяхна страна,но те не го направиха,което беше мъдър ход.

Невероятно! :shock:
Нима ГА още не е съзрял дългата синя ръка, която е писала декларацията на Пирин? :mrgreen:

Ами не знам,направи ми приятно впечатление.По принцип вие обичате да се занимавате с другите(не е случайно че 10 години нямате трофей.Просто нямате време за отбора си),а това силно се засили последните няколко години.То не бяха броене на чужди титли,слагане на емблеми,псевдобойкоти с излизане от групата и т.н. и сега по традиция очаквах вашето ръководство да излезе с някоя декларация преди мача(по традиция) срещу нас и тая тема с Каранга беше просто перфектна и отговаряше отлично на изключително ниското ниво на ръководството ви.Но сега.....тишина.Странно.Явно са се ъпггрейднали вашите към по- добро,което е добре за вас да знаете.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

spoon
Контакти:

Мнениеот spoon » 15 мар 2018 17:38

За мен мача ще е много труден за нас. Не сме във форма, като единственият ни плюс пред "сините" е, че в отбора ни ще има повече българи.
Моята прогноза е победа с един гол повече!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Още от дете запали моето сърце!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 мар 2018 17:49

Red_Neck написа:Никола Попов ще свири мача ;)
Предполагам няма много изненадани ;)
Делиорманската подлога, която беше наказана след Левски - Лц в началото на сезона ще има възможност да се докаже, .... ако се наложи ;)

Айдеееее, веднага почнаха със застраховките. :lol: Стойкас още ли е пас по въпроса с това назначение?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2018 17:54

TristaNNN написа:
Делиорманската подлога, която беше наказана след Левски - Лц в началото на сезона ще има възможност да се докаже, .... ако се наложи ;)

Айдеееее, веднага почнаха със застраховките. :lol: Стойкас още ли е пас по въпроса с това назначение?

Не е далеч от логиката да ви подпрат с цел Лудогорец да дръпне. ;) Както знаеш в момента се води кръвна война по ос Ганчев-Домусчиев.Само да няма жертви накрая.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 15 мар 2018 20:01

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:

Не е далеч от логиката да ви подпрат с цел Лудогорец да дръпне. ;) Както знаеш в момента се води кръвна война по ос Ганчев-Домусчиев.Само да няма жертви накрая.

Точно заради това нашите трябваше да поискат рефер от чужбина за всичките 5 мача с Левски. За да няма възможности за аванти.

Потребителски аватар
CSKA_99
Контакти:

Мнениеот CSKA_99 » 15 мар 2018 20:09

Коментираме съдиите още преди да е започнал мачът. Натрупаха се доста грешки в последните кръгове и не смятам, че ще има "тесли" точно в този мач

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 мар 2018 20:26

bobonikolov написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:

Точно заради това нашите трябваше да поискат рефер от чужбина за всичките 5 мача с Левски. За да няма възможности за аванти.

В последните 4 мача авантите са все във ваша полза. Защо не поискахте съдия от чужбина още след авантата с Черно Море към Чорбаджийски?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 мар 2018 21:11

delqnski47 написа:Но сега.....тишина.Странно.

Явно същата повече ви пречи на вас, защото днес оня с двете гънки отново е плямпал.
Изображение

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 15 мар 2018 23:59

Само не ми е ясно що за ясновидец се смята този, който е решил, че Каранга показва среден пръст на длъжностно лице ! Хайде стига с научната фантастика ! Жалко е вече !
Колкото до мача, тези са толкова зле, че очаквам да минем през тях без проблеми.

Върни се в “ЦСКА”