ЦСКА в А окръжна - Веднага!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: ЦСКА В А ОКРЪЖНА - ВЕДНАГА!

Мнениеот Red thunderstorm » 26 май 2015 02:13

Tommi написа:Аз не разбрах кое не е вярно? Че сте фалирали ли?

Вече е обявено официално ли? Или просто тръпнеш в очакване? Интересно ми е дали не си повтаряш писаниците от преди 2 години :oops:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2015 02:15

Red thunderstorm написа:
Tommi написа:Такава ми е информацията. :lol: Ако не излезе вярна, язък!

До мен пък достигна инфо за новата ви емблема!
Тя няма как да не е вярна, защото е доказана във времето за разлика от химна, който ни предлагаш! ;)

Не ти ли е неудобно да ги пишеш тия работи при положение, че ви отстраняват Мура и Зимбру, а Шампионската лига я гледата само на снимка? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 26 май 2015 02:18

Tommi написа:
Red thunderstorm написа:

Тя няма как да не е вярна, защото е доказана във времето за разлика от химна, който ни предлагаш! ;)

Не ти ли е неудобно да ги пишеш тия работи при положение, че ви отстраняват Мура и Зимбру, а Шампионската лига я гледата само на снимка? :)

Не, не ми е неудобно, защото Мура и Зимбру са епизодични случаи, а не като при вас традиция. ШЛ просто я гледахте отблизо, не че участвахте в нея!
Между другото прави ли ти впечатление, че само Мура и Зимбру споменавате, докато подобните им, които унижиха Левски са многократно повече?
Последна промяна от Red thunderstorm на 26 май 2015 02:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2015 02:21

Red thunderstorm написа:
Tommi написа:Аз не разбрах кое не е вярно? Че сте фалирали ли?

Вече е обявено официално ли? Или просто тръпнеш в очакване? Интересно ми е дали не си повтаряш писаниците от преди 2 години :oops:

Не ми трябва официална обява, защото сегашното ви състояние се нарича технически фалит. Не можеш да си покриеш плащанията и то в особено големи размери (може би над половината). ;) Писаниците ми са актуални и сега, за разлика от писаниците на много други хора, които две години мечтаеха.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2015 02:24

Red thunderstorm написа:
Tommi написа:
Red thunderstorm написа:

Не, не ми е неудобно, защото Мура и Зимбру са епизодични случаи, а не като при вас традиция. ШЛ просто я гледахте отблизо, не че участвахте в нея!
Между другото прави ли ти впечатление, че само Мура и Зимбру споменавате, докато подобните им, които унижиха Левски са многократно повече?

Ами колкото пъти сме участвали в групите на ЛЕ, всеки път се представяхме по-добре от вас, отделно ни гледахте по телевизията как играем в ШЛ и на 1/4 финал в УЕФА, пък нека да са ни традиция отпаданията от непретенциозни отбори.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 26 май 2015 02:24

Tommi написа: Писаниците ми са актуални и сега, за разлика от писаниците на много други хора, които две години мечтаеха.

Актуални са ти мечтите само, защото нищо от това, което определяш като факт, не се е случило! ;)

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 26 май 2015 02:29

Tommi написа:Ами колкото пъти сме участвали в групите на ЛЕ, всеки път се представяхме по-добре от вас, отделно ни гледахте по телевизията как играем в ШЛ и на 1/4 финал в УЕФА, пък нека да са ни традиция отпаданията от непретенциозни отбори.

Ти говориш за отделни участия, аз за представяне като цяло през годините...Както и да е, за пореден път всеки е прав за себе си!
Със сигурност отново ще зачекнем темата в някоя...друга тема, която пак няма да има нищо общо с ЕКТ! :lol:
Лека нощ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2015 02:31

Red thunderstorm написа:
Tommi написа: Писаниците ми са актуални и сега, за разлика от писаниците на много други хора, които две години мечтаеха.

Актуални са ти мечтите само, защото нищо от това, което определяш като факт, не се е случило! ;)

Леле, леле, заболя ме главата. :o Аз имам близо 13 300 авторитетни мнения в тоя форум, а ти да кажеш, че нищо не се е случило. :) В другата тема скоро вадих цитати от архивите, за да се види какво е положението. ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2015 02:33

Red thunderstorm написа:
Tommi написа:Ами колкото пъти сме участвали в групите на ЛЕ, всеки път се представяхме по-добре от вас, отделно ни гледахте по телевизията как играем в ШЛ и на 1/4 финал в УЕФА, пък нека да са ни традиция отпаданията от непретенциозни отбори.

Ти говориш за отделни участия, аз за представяне като цяло през годините...Както и да е, за пореден път всеки е прав за себе си!
Със сигурност отново ще зачекнем темата в някоя...друга тема, която пак няма да има нищо общо с ЕКТ! :lol:
Лека нощ!

То това е представянето като цяло. :) Да теглиш чертата и да видиш какво си постигнал.
Лека нощ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 май 2015 02:37

Ами, ето, аз теглих чертата - ние сме постигнали три 1/2-финала, вие - нула, резултатът е 3:0 за ЦСКА, Тройчо, като последния ни мач. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”