Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???

Мнениеот Der Führer » 29 авг 2014 16:28

GOLEADOR написа:
Der Führer написа:Преди години ( не толкова много , че да не се помни ) , бяхме на гости на едни семейни приятели в София . Та моя приятел , запален футболен фен ме заведе на мач . Играех един отбор който се казваше ЦСКА и един отбор който се казваше Стяуа ... Феновете на отбора който се казваше ЦСКА обиждаше футболистите и феновете на отбора с име Стяуа на "цигани" , "мангали" , "мамалигари" и други епитети .
Понеже вече 2 дни чета за "братската агитка" на Стяуа , така спонтанно в мен възникна един въпрос ... тези братски отношения , как са се появили ... нещо като късно осъзнато желание - един вид , винаги си имал една много добра приятелка , ама след 10 години осъзнаваш , че искаш да я изчукаш ... кръвно братство ли е , като в старите филми за Винету и Олд Шетърхенд ... или просто част от феновете на ЦСКА винаги са били "цигани" и "мамалигари" , като "братята" им от Стяуа ( както самите те ги наричат ) .

През 1997 двата отбора играха среща за влизане в групите на ШЛ.На срещата в София знамената на двете агитки дефилираха заедно на стадион "Българска армия" преди началото на мача и обраха овациите на цялата публика.Така седят нещата между феновете на двата отбора.Що се отнася до това,че искаш да чукаш майка си и сестра си,отиди на лекар,дано ти помогне.

Тъй де ... а след това на трибуните агитката и футболистите на Стяуа бяха какво ли не , но най вече "цигани" и "мамалигари" ... И всеки който е бил на стадиона ще го потвърди . Та обясни - кога и по какъв начин циганите и мамалигарите станаха ваши братя .
Това за майките и сестрите не успях да го разбера , не помня да съм ги споменавал ... Но както и да е - хора различни . Аз слушам хеви метъл ... теб явно де гонят други мераци ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 авг 2014 16:45

Der Führer написа:Тъй де ... а след това на трибуните агитката и футболистите на Стяуа бяха какво ли не , но най вече "цигани" и "мамалигари" ... И всеки който е бил на стадиона ще го потвърди . Та обясни - кога и по какъв начин циганите и мамалигарите станаха ваши братя .
Това за майките и сестрите не успях да го разбера , не помня да съм ги споменавал ... Но както и да е - хора различни . Аз слушам хеви метъл ... теб явно де гонят други мераци ;)

Глупости говориш!Никой не е "хранил" румънците въпреки,че загубихме мача с 2:0.Относно метъла,ти щом за този мач лъжеш,защо да казваш истината за това каква музика слушаш?Може да щракаш пръсти в чалготеките,а тук да се правиш на металист.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 29 авг 2014 16:53

Заключиха другата тема, та затова пиша тук.

Искам да ви поздравя за смелостта да отстоявате позицията си и любовта си към клуба, да кажете нещата с истинските им имена и да не подвиете опашка през самозабравилия се олигарх. Може да сте всякакви, но за вас отборът стои над всичко и разни измислени псевдонационални каузи не важат. С вас може и да се псуваме, да подкрепяме опонентите на другия отбор, но поне си имаме респекта, защото знаем, че сме истински.

Само Левски! :)

И респект за червените фенове.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 29 авг 2014 17:43

GOLEADOR написа:
Der Führer написа:Тъй де ... а след това на трибуните агитката и футболистите на Стяуа бяха какво ли не , но най вече "цигани" и "мамалигари" ... И всеки който е бил на стадиона ще го потвърди . Та обясни - кога и по какъв начин циганите и мамалигарите станаха ваши братя .

Глупости говориш!Никой не е "хранил" румънците въпреки,че загубихме мача с 2:0.Относно метъла,ти щом за този мач лъжеш,защо да казваш истината за това каква музика слушаш?Може да щракаш пръсти в чалготеките,а тук да се правиш на металист.

Със сигурност не лъжа ... просто този факт в момента не ви изнася . А и мача завърши 1:1 с гол на Платини ако не се лъжа . Но щом аз лъжа , може би думите на някой "брат" ще ги приемете за истина ;)
Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали не пропусна да иронизира ЦСКА след класирането на неговия отбор в групите на Лига Европа. Българите отпаднаха след равенство 1:1 на реванша снощи и общ резултат 1:3 от двата мача. "Дадохме урок на ЦСКА. Всичко, което те казаха преди мача, се обърна срещу тях. Чух, че по трибуните скандираха "цигани, цигани" по наш адрес, но сега "циганите" са в групите на Лига Европа, а българите остават вкъщи да гледат мачовете по телевизията. Много съм доволен, че им натрихме носовете", каза Бекали пред GSP TV.
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 авг 2014 17:51

Der Führer написа:
GOLEADOR написа:

Със сигурност не лъжа ... просто този факт в момента не ви изнася . А и мача завърши 1:1 с гол на Платини ако не се лъжа . Но щом аз лъжа , може би думите на някой "брат" ще ги приемете за истина ;)
Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали не пропусна да иронизира ЦСКА след класирането на неговия отбор в групите на Лига Европа. Българите отпаднаха след равенство 1:1 на реванша снощи и общ резултат 1:3 от двата мача. "Дадохме урок на ЦСКА. Всичко, което те казаха преди мача, се обърна срещу тях. Чух, че по трибуните скандираха "цигани, цигани" по наш адрес, но сега "циганите" са в групите на Лига Европа, а българите остават вкъщи да гледат мачовете по телевизията. Много съм доволен, че им натрихме носовете", каза Бекали пред GSP TV.

Разбира се,че лъжеш като циганин!Какво 1:3?Та ние паднахме с 2:0!Там мача завърши 3:3!И какъв Платини те гони през 1997?Спри билките докато не е късно.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 29 авг 2014 18:02

GOLEADOR написа:
Der Führer написа:
GOLEADOR написа:

Разбира се,че лъжеш като циганин!Какво 1:3?Та ние паднахме с 2:0!Там мача завърши 3:3!И какъв Платини те гони през 1997?Спри билките докато не е късно.

За каква 1997-а ми говориш ... прочети внимателно какво съм написал -
Преди години ( не толкова много , че да не се помни )
... не ми се рови в момента - лятото на 2010-а или 2011-а беше .
И Бекали ли лъже като циганин ??? Защото и той беше на мача . Ама ти май си бил някъде другаде :roll:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 авг 2014 18:12

Сериозно впечатлен съм от патриотарската риторика, която избухна с нов пламък осем години след епопеята 1:17, този път не под милиционерската фуражка и оцапаните от хроничен маясъл кюлоти на Цола Драгойчева, а под гелосаната прическа на властелина на Делиормана.

Особено дразнещи са опитите в кашата от нискочела национална гордост и провинциални комплекси да бъдат замесени почитателите на най-великия българския клуб – софийския ЦСКА. Кой викал за Стяуа, кой ходил на мача на „Васил Левски”, с каква фланелка, с какъв шал, какъв номер му били гащите. Я се озаптете малко, уважаеми гости на столицата! Истината е, че на милионите „червени” привърженици не им пука особено за тазгодишните плейофи за влизане в Шампионската лига. Имаме си отбор, той отпадна от Европа – живи и здрави. Ще се концентрираме няколко месеца върху това да топим и последните мозъчни клетки на клетия Инженер от Подуяне. Догодина ще се пробваме пак.

Емоцията, драги провинциалисти и менте-националисти, остана далеч от агитката на ЦСКА. Естествено, предпочитанията на „червената” публика бяха към големия „армейски” клуб с голямата звезда, вместо към североизточното ГМО, но без драми, без тръшкане и със сигурност без нужда от генерализации на тема българщина, патриотизъм, завист и прочее високопарни фрази, които не е редно да бъдат свързвани с един мач, колкото и да е важен той за историята на Разград.

Нямам нищо против това, че многобройните гости на столицата се радват на успехите на Лудогорец и дори ходят на стадиона, вместо да заспят праведен сън в ипотекираните си панелки в „Надежда”. Те имат право да донесат здравия и оптимистичен дух на селячеството в София така, както си носят бурканите от мама с кьопоолу. Единствено моля да не занимават местните с душевните си драми и емоционалните си амплитуди. Да не слагат етикети и да не се учудват, че тук на никой не му пука дали Лудогорец ще бъде закрит през октомври, или след пет години ще спечели Шампионската лига.

Що се отнася до факта, че „зелените” ще защитават честта на България на континента, аз отказвам благородно това удоволствие. Помня как преди няколко години подуянци се превърнаха в семеобразуваща торбичка за цяла Европа с автоголовете и тъчовете си в Шампионската лига. Интересно ми е, дали гордото и смело селячество ще бъде толкова надъхано, когато картинката се повтори тази есен. Макар да е сигурно, че Лудогорец ще се представи далеч по-добре от предшественика си в групите – все пак достатъчно е да се вкарат 2 гола, нали?

Автор: Кольо -оня с колелото.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 авг 2014 18:26

[quote="Der Führer"]
И ти чети внимателно какво съм писал (Цитирам):
През 1997 двата отбора играха среща за влизане в групите на ШЛ.На срещата в София знамената на двете агитки дефилираха заедно на стадион "Българска армия" преди началото на мача и обраха овациите на цялата публика.Така седят нещата между феновете на двата отбора.Що се отнася до това,че искаш да чукаш майка си и сестра си,отиди на лекар,дано ти помогне.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 авг 2014 18:30

draki75 написа:
Кашчей написа:
draki75 написа:Лиценз се дава при покриване на определени критерии , а когато не ти го дадат въпреки , че си ги покрил , как се нарича ?

Гарибов, ти ли си?

Странно, как сте ги покрили, след като оттогава още ви се влачат задълженията към НОИ?

А как се нарича, когато ти дават лиценз, а ти не си покрил задълженията си?

Не баща ти е ... , я прочети как се дава лиценз и тогава ръси малоумни въпроси !

Баща ми от 13 години е в гробищата, "армеецо" не твърде културен (да не напиша нещо по-силно)!

Аз много добре знам как се издава лиценз и какви критерии трябва да се покрият. Любопитно е как ви дадоха лиценз при това задължение към Пакурар, което не е погасено към датата на представяне на документите, нито към датата на издаване на лиценза?
Само че това е друга тема и нямам намерение повече да разисквам по нея тук!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 29 авг 2014 18:36

GOLEADOR написа:
Der Führer написа:И ти чети внимателно какво съм писал (Цитирам):

А бе ти луд ли си,или на луд се правиш?! Човека ти пише не за онзи мач през 97-ма когато ЦСКА падна с 0:2 дето Регенкампф го набута от халите гола,а за следващия сблъсък,който беше по-скоро. За това какво е било през 1997 никой не спори.Той ти казва какво е било на мача 1:1
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Върни се в “ЦСКА”