Мнениеот Тик-Так1892 » 23 авг 2014 23:54
Пиша последно мнение в този форум,защото вече не намирам смисъл,даже бях решил още от онези дни да спра,но след поредната порция дебилизъм се реших на последно мнение.Не ми пука,как ме наричате говедо,подлога на боклуците,трол и какво ли още не.Многократно заявих,че си направих регистрация тук заради хулите срещу Аспарух Никодимов,многократно ви се каза,че той беше подведен от боклуците,а и практически всички тук сте наясно,че ''ЦСКА Радомир'' нямаше,как да се случи без подкрепата на привържениците.Аз още в началото казах,че съм категорично против започване от долни дивизии,чистилища и т.н.ЦСКА може да бъде спасен,примера в света много,клубове имат милионни дългове,които обаче поетапно се намаляват и се води конкретна политика за спасяването на клуба от маркетингова,в която участват феновете до трансферна.Днес Чезари зададе много логичен въпрос към лупи:При положение,че знаеше за всички тези дългове,които ще изкачат едни след други,защо подписа споразумението?Ами защото продължаването на живуркането на ЦСКА е неговият шанс да се появява в медиите и да си изгради имидж на спасител.Многократно ни се натяква на различно мислещите,че лупи единствен се бил нагърбил,аз пък съм сигурен,че щяха да се появят и други хора.Аз за разлика от вас обаче имам достойство и немога да плюя на него,като гласувам доверие на лъжеца-демагог лупи,а всъщност Стойчо почти не му отстъпва в демагогството и пламенните речи.Няма как да се изплюя върху себе си,след като 2008г този човек ми съсипа мечтата,немога да повярвам на един комунист,който цял живот само лъже.Понеже изтъквате страшната лоялност и любов на Стойчо към ЦСКА,питам защо Стойчо като един милеещ за клуба човек,като видя какво представляват боклуците,защо един път не излезе пред обществеността и не каза,че те копаят гроба на ЦСКА,а през цялото време и тогава се правеше на мъченик,световен заговор срещу него,както и сега.Защо не каза,аз не искам Тенгариня и Нилсон Антонио макар,че аз си имам своите съмнения,че точно той ги доведе,но ок да приемем,че титан са ги довели,ееее защо като е такъв борец за доброто на ЦСКА,не опита да настрои общността срещу титан?Вместо това се мазнеше на гърнето,че бил страхотен президент на ЦСКА.Макар,че като се замисля,какво ако го беше направил?Вие нищо нямаше да направите,абсолютно нищо.Щяхте да го подкрепите от форума или от фейсбук.Защо не излезнахте на протест срещу уволнението му от титан?На Армията зимата на 2013 бяхме 4-ма човека на 20 см сняг,а вие сте драскали във форума.Същият ден ''месията'' Стойчо го чакахме 2 часа пред Васил Левски в очакване да разкрие злоупотребите,но той не каза нищо,защо ли?Може би защото имаше да получава неустойка от тях.
След като сме финансово зле,защо се продължава с комисионните?Селекцията не е 0 лв драги ми,фенове.
Наистина жалко,много жалко за ЦСКА,но си има закономерности на този свят и нашата е,че с такива фенове никога,никога ЦСКА няма да пребъде,казвам го с огромно съжаление,но това е положението.Съветвам и другите хора,които са на моето мнение да се откажат да ви набиват истината в главите,защото няма никакъв смисъл.