Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 11 яну 2017 17:52

sin4ec написа:Ко стаа ве? Ний сме вече с двама нови, трети и четвърти са почти готови, тука много тихо нещо?

:mrgreen:
Единият че го ползвате да брули джанки, а другия да ги събира.... :)
... с дубъла да ви хванем че ви опердашим ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 яну 2017 17:59

sin4ec написа:Ко стаа ве? Ний сме вече с двама нови, трети и четвърти са почти готови, тука много тихо нещо?
[center]Уточняват се последните детайли по договорите,предвид промените в зимната обстановка в цяла Европа ги чакаме направо да се явят на лагера в Коста дел Сол. ;) [/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 яну 2017 18:03

soilwork написа:
[center]Уточняват се последните детайли по договорите,предвид промените в зимната обстановка в цяла Европа ги чакаме направо да се явят на лагера в Коста дел Сол. ;) [/center]

С какво се различава мнението ми от това, което съм цитирал, че същото беше изтрито?
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/BA/25/7128ca3773f2ba25.jpg[/rimg]
Оставете го този двоен аршин де.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 яну 2017 18:12

Долно уйно написа:
soilwork написа:

С какво се различава мнението ми от това, което съм цитирал, че същото беше изтрито?
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/BA/25/7128ca3773f2ba25.jpg[/rimg]
Оставете го този двоен аршин де.
[center]Поднасяш информацията некоректно......кр. на януари ,цъфнал и т.н :mrgreen: [/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 яну 2017 19:44

Армейци,

Днес по взаимно съгласие беше разтрогнат договорът на Лазар Марин. Ръководството и спортно-техническият щаб на Професионален футболен клуб ЦСКА пожелават на Лазар бъдещи успехи!

Не успя да се пребори с конкуренцията и да използва малкото шанс , когато го имаше ! Младо момче е , дано се развива в положителна посока , успех !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 яну 2017 20:31

Така. Сега, понеже съм сипал от нашто си червено, запекоха ми малко от нашия си суджучец( с праз и подправки), първом да кажа " Наздраве!" .
И сега сериозно:
Нещо не ми се връзва това, което прави ГГ. Нивото е доста по-ниско от това в Ловеч. Това взимане на латиноси на кило, глупавото връщане на дебелия негър( последвано от натирване), абсолютно безпринципната смяна на Янев с румънския анонимник, заиграването с Генов ( чунким се свършиха треньорите от това ниво), и още куп подобни глупости не са никак характерни за ГГ, особено за късния ГГ.
Логично и продукцията е никаква и не се харесва никому. Пари за трансфери няма ( или няма желание) да се дават. Което не е непременно лошо-дори напротив, за мен в дадената ситуация е правилно решение. Отборът е тежък, тромав и еднотипен, често и безидеен.
Но това се оправя. По-странното е, че я няма стратегията и идеята за някакво развитие. А ГГ винаги е имал такава. Някак отстрани изглежда, че претупва нещата и един вид отбива номера. Нямам претенции да съм навътре в кухнята, но ако това е така-вероятно си има някаква причина. Защото в този си вид отборът трудно ще влезе в тройката.
Тимът на ГГ 20 години ни беше основен съперник и имам достатъчно наблюдения над него. Затова и почнах с "не ми се връзва". Сигурно ще има някаква селекция, но като цяло няма амбиции, няма пара, няма налягане...
Което е странно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 яну 2017 20:38

sin4ec написа:Така. Сега, понеже съм сипал от нашто си червено, запекоха ми малко от нашия си суджучец( с праз и подправки), първом да кажа " Наздраве!" .
И сега сериозно:
Нещо не ми се връзва това, което прави ГГ. Нивото е доста по-ниско от това в Ловеч. Това взимане на латиноси на кило, глупавото връщане на дебелия негър( последвано от натирване), абсолютно безпринципната смяна на Янев с румънския анонимник, заиграването с Генов ( чунким се свършиха треньорите от това ниво), и още куп подобни глупости не са никак характерни за ГГ, особено за късния ГГ.
Логично и продукцията е никаква и не се харесва никому. Пари за трансфери няма ( или няма желание) да се дават. Което не е непременно лошо-дори напротив, за мен в дадената ситуация е правилно решение. Отборът е тежък, тромав и еднотипен, често и безидеен.
Но това се оправя. По-странното е, че я няма стратегията и идеята за някакво развитие. А ГГ винаги е имал такава. Някак отстрани изглежда, че претупва нещата и един вид отбива номера. Нямам претенции да съм навътре в кухнята, но ако това е така-вероятно си има някаква причина. Защото в този си вид отборът трудно ще влезе в тройката.
Тимът на ГГ 20 години ни беше основен съперник и имам достатъчно наблюдения над него. Затова и почнах с "не ми се връзва". Сигурно ще има някаква селекция, но като цяло няма амбиции, няма пара, няма налягане...
Което е странно.

Гледам , че много си се загрижил . Попълни бланката , която съм сложил в офтопик и ще отговоря на въпросите ти !

[offtopic][wrapimg=]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/10421463_317960368390739_1484755505770616259_n.jpg?oh=143db74e6047dd1cd053bee6fd2a7e5d&oe=5915775A[/wrapimg][/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 яну 2017 20:49

Old_death написа:Гледам , че много си се загрижил . Попълни бланката , която съм сложил в офтопик и ще отговоря на въпросите ти !

[offtopic][wrapimg=]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/10421463_317960368390739_1484755505770616259_n.jpg?oh=143db74e6047dd1cd053bee6fd2a7e5d&oe=5915775A[/wrapimg][/offtopic]

А, не съм се загрижил, казвам как изглеждат нещата отвън, и то безпристрастно. Нямам въпроси, а бланката не я знам каква е, че я погледна.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 яну 2017 20:50

[quote="sin4ec"]Така. Сега, понеже съм сипал от нашто си червено, запекоха ми малко от нашия си суджучец( с праз и подправки), първом да кажа " Наздраве!" .

Нямаш ли от синьото бе,тарикат,къв левскар си :lol: Направо си попълнил молбата с поглед 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 яну 2017 20:55

Red joker написа:
sin4ec написа:Така. Сега, понеже съм сипал от нашто си червено, запекоха ми малко от нашия си суджучец( с праз и подправки), първом да кажа " Наздраве!" .

Нямаш ли от синьото бе,тарикат,къв левскар си :lol: Направо си попълнил молбата с поглед 8-)

Е, нашто е памид. Кво да правиш-наследство. Ама съм докопал от миналогодишната реколта, реже изтънко... :)

Върни се в “ЦСКА”