Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Old_death » 09 яну 2017 19:32

vaskonti написа:
Old_death написа:
vaskonti написа:Кажи за Генов, не ми бягай по тъча.

Ти кажи за ЕКТ , а не спринтирай по аут линията !

Какво да ти кажа? Да се предам пред смехотворния аргумент, че понеже формата на първенството е нов, значи УЕФА брои всичките ни клубове за нови, поради което всички имат право да играят в ЕКТ? Тая смешка ли да коментирам?

Много добре знаеш за какво става въпрос . Ти каза , че ЦСКА няма да играе в ЕКТ , ако се класира за тях . Попитах те , дали си готов да се закълнеш в това . Толкова ли е сложно за разбиране ?

Мнениеот Old_death на 08 Яну 2017, 19:42

vaskonti написа:
Altarf написа:
vaskonti написа:
Ще ти запука точно в момента, в който ЦСКА-София се "класира" за ЕКТ. Тогава ще видиш дали мнението на УЕФА няма значение.

Аз не разбирам ти какво очакваш. Какво ще е мненито на УЕФА?
И вече ти обясних, че не ме интересува. УЕФА е организатор на футболни турнири, а не администратор на история. Като ми каже УЕФА, че сме нов клуб, аз ще взема да се разплача... :lol: Все едно, че организаторът на футболни турнири ми е по-важен от собствената ми оценка, пристрастия и от оценката на общността ни - ясно и категорично заявена.

Не ставай смешен. Ако някой трябва да се съобразява с нечие мнение, това е УЕФА.

Да бе, ок. Ганчев се консултира с УЕФА само за да угоди на животното, а не щото мнението на централата има значение. Говори ми кой е смешен, говори ми.

Този ЦСКА-София, със сегашния си статут няма да бъде допуснат до ЕКТ, ако ще шампион да стане и да бие сини и зелени с двуцифрен резултат! Точно в тая връзка са консултациите с УЕФА, а не щото животното се бил нацупил! И то ако приемем, че въобще има някакви консултации. Но да приемем, че има.
Говори ми пак кой е смешен, говори ми!

Готов ли си да се закълнеш в това , или пак ти прошепнаха на лични , какъвто бе случая с емблемата на Литекс ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 яну 2017 19:33

Би трябвало..! :P То е като в Спортния тотализатор:МОЖЕ да спечелите джакпота от найси милиона.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 яну 2017 19:34

[center]Некви други въпроси от оздравителите за изясняване ??? :lol: [/center] [center]Договорът на Генов го изяснихме ,въпросите с базите ,селекция и Европа също са разрешени......[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 яну 2017 19:34

Това, че се завръщаме на европейска сцена е добре, но още по-зле ще им стане на ония дето хулят и мразят като видят ИМПЕРИЯТА как ще ги отнесе веднъж завинаги! :lol:
@ Новия сезон като пречупим зелените очаквайте трайна червена хегемония над български футбол... където е текло, пак ще тече! Помнете! 8-)
Последна промяна от Teo на 09 яну 2017 19:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2017 19:36

soilwork написа:[center]Некви други въпроси от оздравителите за изясняване ??? :lol: [/center] [center]Договорът на Генов го изяснихме ,въпросите с базите ,селекция и Европа също са разрешени......[/center]

Че на вас ви остава само да чакате пролетта, за да цъфнете и вържете-всичко ви е ток и жица и малко късо съединение!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 яну 2017 19:37

Кашчей написа:
soilwork написа:
vaskonti написа:Какво да ти кажа? Да се предам пред смехотворния аргумент, че понеже формата на първенството е нов, значи УЕФА брои всичките ни клубове за нови, поради което всички имат право да играят в ЕКТ? Тая смешка ли да коментирам?
[center]Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев предположи, че ако отборът на ЦСКА София се класира за европейските клубни турнири, не би бил възпрепятстван от УЕФА. Напролет ако се класира за участие, отборът на ЦСКА БИ ТРЯБВАЛО да играе без проблем в Европа", каза Фурнаджиев в ефира на БНТ1. ;) [/center] http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A% ... 84713.html

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 яну 2017 19:37

soilwork написа:
vaskonti написа:Какво да ти кажа? Да се предам пред смехотворния аргумент, че понеже формата на първенството е нов, значи УЕФА брои всичките ни клубове за нови, поради което всички имат право да играят в ЕКТ? Тая смешка ли да коментирам?
[center]Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев предположи, че ако отборът на ЦСКА София се класира за европейските клубни турнири, не би бил възпрепятстван от УЕФА. Напролет ако се класира за участие, отборът на ЦСКА би трябвало да играе без проблем в Европа", каза Фурнаджиев в ефира на БНТ1. ;) [/center] http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A% ... 84713.html

Това изказване е от преди онова писмо от УЕФА, в което се казва, че ЦСКА-София е нов и различен от Литекс клуб. А преди това решение изказването на Фурнаджиев се базира на факта, че Литекс няма проблем да играе в ЕКТ. Повтарям - към онзи момент за УЕФА нямаше разлика между Литекс и ЦСКА-София. Въпросът е, че и до ден днешен няма дори косвени връзки между ЦСКА и ЦСКА-София. Освен, разбира се, наш Милко, който съди себе си в качеството му на шеф и в двата клуба.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 яну 2017 19:40

icko65 написа:Би трябвало..! :P То е като в Спортния тотализатор:МОЖЕ да спечелите джакпота от найси милиона.
[center]УЕФА признава ЦСКА София с полуфиналите в Европа, отборът може да играе в турнирите![/center] https://topsport.bg/cska/uefa-priznava- ... irite.html

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 яну 2017 19:41

Teo написа:Това, че се завръщаме на европейска сцена е добре, но още по-зле ще им стане на ония дето хулят и мразят като видят ИМПЕРИЯТА как ще ги отнесе веднъж завинаги! :lol:
@ Новия сезон като пречупим зелените очаквайте трайна червена хегемония над български футбол... където е текло, пак ще тече! Помнете! 8-)

Знаеш ли колко зелени имате да пречупвате?Пирин Берое Лудогорец Черно море...Нафтата не ги слагам.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2017 19:41

soilwork написа:
icko65 написа:Би трябвало..! :P То е като в Спортния тотализатор:МОЖЕ да спечелите джакпота от найси милиона.
[center]УЕФА признава ЦСКА София с полуфиналите в Европа, отборът може да играе в турнирите![/center] https://topsport.bg/cska/uefa-priznava- ... irite.html

Нещо от 2015-а няма ли да пуснеш, по-така свежо и актуално :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”