26ти кръг Монтана - ЦСКА 7ми май 15:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: 26ти кръг Монтана - ЦСКА София 7ми май 15:30

Мнениеот terata » 07 май 2013 18:19

Udoji90 написа:ААА, ама мен изобщо не ме интересува, че не можеш да запомниш кой какво е казал! Като не си сигурен даден човек какво и дали е казал/написал, няма да адресираш критиката си срещу него! Винаги съм се опитвал да бъда обективен и като се появи някакъв такъв индивид, дето започва да ми говори как, видиш ли, съм бил нагъл заради нещо, което всъщност изобщо не съм казал, много яко ми прекипява. И само да те светна, че аз във вашия подфорум не съм написал дори 1 заядливо мнение, така че трудно може да ме сбъркаш с някой друг - като има "олигофрени", както ги наричаш, ходи да се разправяш с тях, а не ме занимавай с глупости! Не знам в кой отбор са най-големите комплексари, но в момента ти се изживяваш точно като такъв.

От кво точно съм комплексиран, че не ми стана ясно? От "великия отбор" на ЦСКА? От "мъдрите" собственици? От "перлите" в селекцията ви Присо мрисо и останалите? От публиката ви, която не може да си напълни сектора за вечното дерби или от това, че е уникално "умна" и копае гробове на любимия си стадион? От знаменитите ви евроуспехи през последните 20 години? От хванатите с допинг ваши играчи? От неполучаването на лиценз? От играчите с извадени джобове? Кажи, като се изживяваш кат голям умник? От какво точно трябва да съм комплексиран? Даже ви честитих победата, с която се доближавате до заветното трето място.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 май 2013 18:23

terata написа:
Udoji90 написа:ААА, ама мен изобщо не ме интересува, че не можеш да запомниш кой какво е казал! Като не си сигурен даден човек какво и дали е казал/написал, няма да адресираш критиката си срещу него! Винаги съм се опитвал да бъда обективен и като се появи някакъв такъв индивид, дето започва да ми говори как, видиш ли, съм бил нагъл заради нещо, което всъщност изобщо не съм казал, много яко ми прекипява. И само да те светна, че аз във вашия подфорум не съм написал дори 1 заядливо мнение, така че трудно може да ме сбъркаш с някой друг - като има "олигофрени", както ги наричаш, ходи да се разправяш с тях, а не ме занимавай с глупости! Не знам в кой отбор са най-големите комплексари, но в момента ти се изживяваш точно като такъв.

От кво точно съм комплексиран, че не ми стана ясно? От "великия отбор" на ЦСКА? От "мъдрите" собственици? От "перлите" в селекцията ви Присо мрисо и останалите? От публиката ви, която не може да си напълни сектора за вечното дерби или от това, че е уникално "умна" и копае гробове на любимия си стадион? От знаменитите ви евроуспехи през последните 20 години? От хванатите с допинг ваши играчи? От неполучаването на лиценз? От играчите с извадени джобове? Кажи, като се изживяваш кат голям умник? От какво точно трябва да съм комплексиран? Даже ви честитих победата, с която се доближавате до заветното трето място.

[offtopic]Комплексиран си само заради това, че ме храниш без основание, както направи преди малко, и ме предизивка да започнем спора. От тия всичките неща, дето си изброил, никой не иска да си комплексиран и не виждам защо натам поведе разговора. И не, не се правя на умник - просто се защитавам от неоснователната ти критика. Да, видях, че си честитил победата, но пропуснах в предните коментари да ти благодаря.[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 07 май 2013 18:32, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 май 2013 18:24

W84me написа:Така нагло не са ви бутали от гола на Сакалиев с ръка в Дупница! Няма страшно, Мура изпадна...

+1,категорично бутане, 100% засада при гола на Делев, чиста дузпа неотсъдена за Монтана, и измислени 2 червени картона , които решиха мача
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 май 2013 18:28

Udoji90 написа:Комплексиран си само заради това, че ме храниш без основание, както направи преди малко, и ме предизивка да започнем спора. От тия всичките неща, дето си изброил, никой не иска да си комплексиран не виждам защо натам поведе разговора. И не, не се правя на умник - просто се защитавам от неоснователната ти критика. Да, видях, че си честитил победата, но пропуснах в предните коментари да ти благодаря.

Приемаш го прекалено лично. ;) Не съм те хранил. Използвах цитата ти, като грешката ми е, че сложих всички ви под един знаменател. Лошото е, че изключенията сте само ти и Pichichi. Ако обаче хвърлиш бегъл поглед върху подфорум Левски, в тема по избор (всички са осрани) ще разбереш и реакцията ми.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 май 2013 18:31

terata написа:
Udoji90 написа:Комплексиран си само заради това, че ме храниш без основание, както направи преди малко, и ме предизивка да започнем спора. От тия всичките неща, дето си изброил, никой не иска да си комплексиран не виждам защо натам поведе разговора. И не, не се правя на умник - просто се защитавам от неоснователната ти критика. Да, видях, че си честитил победата, но пропуснах в предните коментари да ти благодаря.

Приемаш го прекалено лично. ;) Не съм те хранил. Използвах цитата ти, като грешката ми е, че сложих всички ви под един знаменател. Лошото е, че изключенията сте само ти и Pichichi. Ако обаче хвърлиш бегъл поглед върху подфорум Левски, в тема по избор (всички са осрани) ще разбереш и реакцията ми.

[offtopic]Така е, действително понякога от любопитство съм чел ваши теми (даже вчера след мача с "Миньор") и ми прави лошо впечатление, че има други фенове (включително наши), които се заяждат. Прав си да недоволстваш. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 май 2013 18:33

Udoji90 написа:
terata написа:

[offtopic]Така е, действително понякога от любопитство съм чел ваши теми (даже вчера след мача с "Миньор") и ми прави лошо впечатление, че има други фенове (включително наши), които се заяждат. Прав си да недоволстваш. ;)[/offtopic]

[offtopic];) То дори и те не са толкова виновни, колкото модераторите, които ги оставят да правят каквото си поискат. Ама тва си е проблем на нашия подфорум. Лека! ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 май 2013 18:39

На някой много му се иска да добута Левски до титлата, а ЦСКА до третото място и като гледам, как с всеки изминал кръг нещата все повече загрубяват, си мисля че ще бъдем свидетели на големи съдийски циркове в последните кръгове.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 07 май 2013 19:49

Не съм гледал мача, но вярно ли е, че Цска са вкарали 3 гола от засади, а са им отменили редовен заради засада? :mrgreen:
...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 май 2013 20:25

Вярно е, освен това съдията не показа 5 чисти червени картона на цялата защита и вратаря.
А да мирясате малко и да изчакаме решението на съдийската комисия,а на бас че този съдия нямя да бъде изваден за неопределено време.
Понеже след мачовете завършили с победа за Левски обикновенно съдията се пенсионира.

Честита победа на Ботев Вр.! Честити три точки и на Левски във Враца.Гледам вече са ги нанесли в класирането само головата разлика трябва да се уточни.

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 май 2013 20:35

T&T написа:На някой много му се иска да добута Левски до титлата, а ЦСКА до третото място и като гледам, как с всеки изминал кръг нещата все повече загрубяват, си мисля че ще бъдем свидетели на големи съдийски циркове в последните кръгове.

По-голям цирк от този,дето вие го изиграхте миналия кръг-здраве му кажи!!!"Великият гуру" Стоилов си изкара титулярите от ДИРЕКТНИЯ сблъсък за 3-тото място,за да ги запазел за мача със 7-я Локо Пд,който решава...Какво ТОЧНО решава този мач?Ще падна от смях...

Върни се в “ЦСКА”