Udoji90 написа:ААА, ама мен изобщо не ме интересува, че не можеш да запомниш кой какво е казал! Като не си сигурен даден човек какво и дали е казал/написал, няма да адресираш критиката си срещу него! Винаги съм се опитвал да бъда обективен и като се появи някакъв такъв индивид, дето започва да ми говори как, видиш ли, съм бил нагъл заради нещо, което всъщност изобщо не съм казал, много яко ми прекипява. И само да те светна, че аз във вашия подфорум не съм написал дори 1 заядливо мнение, така че трудно може да ме сбъркаш с някой друг - като има "олигофрени", както ги наричаш, ходи да се разправяш с тях, а не ме занимавай с глупости! Не знам в кой отбор са най-големите комплексари, но в момента ти се изживяваш точно като такъв.
От кво точно съм комплексиран, че не ми стана ясно? От "великия отбор" на ЦСКА? От "мъдрите" собственици? От "перлите" в селекцията ви Присо мрисо и останалите? От публиката ви, която не може да си напълни сектора за вечното дерби или от това, че е уникално "умна" и копае гробове на любимия си стадион? От знаменитите ви евроуспехи през последните 20 години? От хванатите с допинг ваши играчи? От неполучаването на лиценз? От играчите с извадени джобове? Кажи, като се изживяваш кат голям умник? От какво точно трябва да съм комплексиран? Даже ви честитих победата, с която се доближавате до заветното трето място.