Мнениеот POPCORN » 23 юли 2012 23:14
ralka_levskarka написа:onegavon написа:Виж, така, като гледам в нашият форум много малко хора щяха да го направят и те са 2,3- ма. Няма да им казвам никовете. Но лично за мен не са нищо особено. Дори днес си говорих с един приятел, който е Локомотивец по принцип и още преди да излезе новината, че сте ги взели аз му казах, че за мен повечето играчи на Локомотив са прехвалени.
Ученичката, тия същите "прехвлените" ви думнаха пролетта два пъти.Сега си прави сметка какви са вашите.Вие си направихте селекцията същобезплатно само оная резерва от дубъла на Евертън сте платили.НИе пък днеска си взехме титуляр от дубъла на НИЦА

безплатно. Кой сега е по- голям тарикат

?
Ами вие продължавате да вземате, а ние не, което е по- добре, защото до началото на сезона остават 2 седмици, а в ЦСКА още идват и си отиват.

и кво му е доброто?ЦСКА без никакъв състав и с 5 младеци стана втори и последният мач се бореше с Лудогорец за титлата, а прехваленият с Левски с голямата селекция го биха като мече у дирек.Дори и "слабите" футболисти на Локо ПД!От целият сезон имат една загуба кат одомакини.Стигнаха на финала за купата и играха достойно, играха за супер купата.... деба тия слаби футболисти деба
Последна промяна от
POPCORN на 23 юли 2012 23:15, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !