Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

terrorist
Контакти:

Re: Богоизбрани ли са в БФС ?

Мнениеот terrorist » 05 апр 2012 13:44

dunavfc написа:
terrorist написа:понеже си много обективен ще бъда и аз ,ето какво направихме феновете на цска дотук, сменихме няколко президента, недопуснахме нашият сектор да бъде въвлечен нито в политически нито нарко игри, да си чул някои да възхвалява титанците,ти ми кажи вашият отбор в коя група е жалкар

Агънце заблудено,защо се опитваш да ме лъжеш за толкова наивни неща ;) Кого сте изгонили бе Петльо ? Божков ли ? Лупи ли ? Титаните ли ? Вие ли ги изгонихте ? Не били допуснали техният сектор да бъде навлечен в игри :shock: А Дучето прибира ли една симпатична сума всеки месец за себе си и подчинените му да охраняват мачовете и други подобни дейности ? Няма ли постояно разделения в "Сектор" Г,няма ли побоища почти на всеки голям мач ? Преди една година нали пак гонихте Титан,имаше протести,това онова...кво стана после ? Спечелихте една Купа на България завършихте на 2-ро място и всичко утихна.Дойде ли един чичко Цимбик който ви натупа ей така за загрявка ? Къде беше великият Сектор Г тогава ? А моят Дунав,какво значение има къде е бе разбирател ? Във "В" група е и ? Вие никога няма да те имате това което го имат феновете на Дунав - лоялност,безрезервна подкрепа и любов.Вие ако завършите 8-ми в първенството ще бъде по 56 човека,какво онзи мач с Родопа в които бяхте не повече от 50 човека.Много е лесно да си от Левски и ЦСКА нали,отбора ти винаги взема купи,трофеи,играе в Европа,много големи мъже сте,страшни фенове...

защо си тръгнаха тези президенти просто им e скимнало , кога са спирали протестите против титан това че не се скандира на мачовете( което не е вярно просто е по малко от преди), нали трябва да се подкрепя отбора при създалате се ситуация, какво ти дреме колко пари е взел Дучето при положение че в нашия сектор няма криминални групи или политически,а за цимбика какво предлагаш да хванеме да го бием ли това ли предлагаш

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 апр 2012 14:07

dunavfc написа:
terrorist написа:понеже си много обективен ще бъда и аз ,ето какво направихме феновете на цска дотук, сменихме няколко президента, недопуснахме нашият сектор да бъде въвлечен нито в политически нито нарко игри, да си чул някои да възхвалява титанците,ти ми кажи вашият отбор в коя група е жалкар

Агънце заблудено,защо се опитваш да ме лъжеш за толкова наивни неща ;) Кого сте изгонили бе Петльо ? Божков ли ? Лупи ли ? Титаните ли ? Вие ли ги изгонихте ? Не били допуснали техният сектор да бъде навлечен в игри :shock: А Дучето прибира ли една симпатична сума всеки месец за себе си и подчинените му да охраняват мачовете и други подобни дейности ? Няма ли постояно разделения в "Сектор" Г,няма ли побоища почти на всеки голям мач ? Преди една година нали пак гонихте Титан,имаше протести,това онова...кво стана после ? Спечелихте една Купа на България завършихте на 2-ро място и всичко утихна.Дойде ли един чичко Цимбик който ви натупа ей така за загрявка ? Къде беше великият Сектор Г тогава ? А моят Дунав,какво значение има къде е бе разбирател ? Във "В" група е и ? Вие никога няма да те имате това което го имат феновете на Дунав - лоялност,безрезервна подкрепа и любов.Вие ако завършите 8-ми в първенството ще бъде по 56 човека,какво онзи мач с Родопа в които бяхте не повече от 50 човека.Много е лесно да си от Левски и ЦСКА нали,отбора ти винаги взема купи,трофеи,играе в Европа,много големи мъже сте,страшни фенове...

Айде, още един мъченик, още един светец! Ха така раздай морал и правосъдие! А бе, прекопайте първо вашите си буренясали градинки, па тогаз гледайте в чуждите! Аман от моралисти... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 05 апр 2012 14:31

leski написа:.." След като разгледаха документите и видеозаписа, и изслушаха длъжностните лица, членовете на Дисциплинарната комисия, по вътрешно убеждение и с оглед на всички обстоятелства (смекчаващи и отегчаващи), прецениха да наложат наказание от 5 мача." :lol:

Това "вътрешно убеждение" може и да означава, че са преценили, че Присо беше провокиран и за това му дават по-леко наказание от предвидените 10 мача по правилник. Не мислиш ли? И друго - Присо е наказан и по доклад на полицията:
„Наложени са наказания за две срещи. Отделно от това, за неприличният жест на Присо сме наложили 3000 лева глоба. Имаме доклад от полицаите, които са описали, че Присо е показвал неприлични жестове, псувал ги е, опитал се е да удари там с дървено сандъче или нещо от този спорт. Затова сме изискали още доказателства, за да видим какво се е случило в тунела. Ще извикаме и делегата на срещата. Там имаше и полицай с камера, който записваше целия инцидент. До следващото заседание ще изчистим и този инцидент“, уточни още Кучев.
Изображение

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 05 апр 2012 14:35

Belus написа:
leski написа:.." След като разгледаха документите и видеозаписа, и изслушаха длъжностните лица, членовете на Дисциплинарната комисия, по вътрешно убеждение и с оглед на всички обстоятелства (смекчаващи и отегчаващи), прецениха да наложат наказание от 5 мача." :lol:

Това "вътрешно убеждение" може и да означава, че са преценили, че Присо беше провокиран и за това му дават по-леко наказание от предвидените 10 мача по правилник. Не мислиш ли? И друго - Присо е наказан и по доклад на полицията:
„Наложени са наказания за две срещи. Отделно от това, за неприличният жест на Присо сме наложили 3000 лева глоба. Имаме доклад от полицаите, които са описали, че Присо е показвал неприлични жестове, псувал ги е, опитал се е да удари там с дървено сандъче или нещо от този спорт. Затова сме изискали още доказателства, за да видим какво се е случило в тунела. Ще извикаме и делегата на срещата. Там имаше и полицай с камера, който записваше целия инцидент. До следващото заседание ще изчистим и този инцидент“, уточни още Кучев.

Аз на записа ДЪРВЕНО САНДЪЧЕ не видях ? :shock: :shock: :shock: А щом има доклад от тях, защо прокуратурата не му повдигна обвинение, а обявиха че нямат достатъчно доказателства ?
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 05 апр 2012 14:46

vpnikolov написа:
Belus написа:

Аз на записа ДЪРВЕНО САНДЪЧЕ не видях ? :shock: :shock: :shock: А щом има доклад от тях, защо прокуратурата не му повдигна обвинение, а обявиха че нямат достатъчно доказателства ?

Защото се е извинил и са се разбрали с полицията. Знаеш, че в такива случаи клубът прави всичко възможно да не се стига до сериозни последствия за футболиста. Все пак Присо не е пристъпник, а обикновен футболист, афектиран от нещата, които се случиха. Тук вината е колкото негова, толкова и на Даксон и публиката.
Изображение

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 апр 2012 15:22

Belus написа:Защото се е извинил и са се разбрали с полицията. Знаеш, че в такива случаи клубът прави всичко възможно да не се стига до сериозни последствия за футболиста. Все пак Присо не е пристъпник, а обикновен футболист, афектиран от нещата, които се случиха. Тук вината е колкото негова, толкова и на Даксон и публиката.

Ти да не работиш в детска градина бе, като възпитателка? Моля, госпожо, аз вече няма да правя така! И тук става дума за прокуратурата, не за полицията! Бре, от девет кладенеца вода ще докарате, за да им подмиете нааканите задни части на господата от ДК. 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 05 апр 2012 15:36

[/quote]
Дембеле е хванат в углавно престъпление, ПОДПРАВКА на Документи!
При поискване на документите от катаджията Дембеле е преставил фалшив документ, и с невярно съдържание!
По действащото законодателство за това деяние трябва да лежи ефективно в затвора![/quote]

Готов съм да се хвана на бас ,че не знаеш значението на думата "углавно".
Ама не се притеснявай,юристите на ЦСКА имат горе-долу твоите познания.
Малък жокер -в българското право няма термин "углавно престъпление".

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 05 апр 2012 16:21

Апелативната комисия не се е събрала да разгледа жалбата на ЦСКА за Присо. Ще се съберат другата сряда (евентуално). Айде пак кажете, че няма нищо тенденциозно срещу ЦСКА. Представяте ли си-не се събрали?! Ми те така може да не се съберат до края на наказанието му. Мръсна паплач! На практика, ако наказанието му от 5 мача беше отменено, Присо трябваше да играе още в понеделник, защото двата мача за червения картон изтекоха. Отново ще кажа за белите държави: докато наказанието не влезе в сила, футболиста си играе. В момента наказанието на Присо не е влязло в сила, защото е обжалвано. По какви изродски правила ще се изтърпява наказание, което е висящо и може да бъде отменено? Не ни подкрепяйте, но не ни и упреквайте за протестите срещу БФС. Нещата са толкова очевадни, че няма накъде повече. Откакто Перуката и неговата клика се окопаха в централата се работи умишлено, тенденциозно и системно срещу ЦСКА. Отвратен съм!

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 05 апр 2012 16:23

pampi написа:
Belus написа:Защото се е извинил и са се разбрали с полицията. Знаеш, че в такива случаи клубът прави всичко възможно да не се стига до сериозни последствия за футболиста. Все пак Присо не е пристъпник, а обикновен футболист, афектиран от нещата, които се случиха. Тук вината е колкото негова, толкова и на Даксон и публиката.

Ти да не работиш в детска градина бе, като възпитателка? Моля, госпожо, аз вече няма да правя така! И тук става дума за прокуратурата, не за полицията! Бре, от девет кладенеца вода ще докарате, за да им подмиете нааканите задни части на господата от ДК. 8-)

"Чувствам се добре. Беше тежка нощ, но съм добре", отрони Присо. "Вече съм по-добре. Извиних се на полицията, защото те си вършеха добре работата. Те ми простиха. Радвам се, че отново мога да почувствам въздуха", добави африканецът. ;)
Изображение

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 апр 2012 16:26

bai hoi написа:
Готов съм да се хвана на бас ,че не знаеш значението на думата "углавно".
Ама не се притеснявай,юристите на ЦСКА имат горе-долу твоите познания.
Малък жокер -в българското право няма термин "углавно престъпление".

Браво, професоре! В три изречения - две неистини и една клевета!Великан! 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “ЦСКА”